Vegetarismi

Hikipedia
Ohjattu sivulta Kasvissyönti
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
”Pyydän poikaystävääni pesemään hampaansa, jos hän on juuri syönyt lihaa. Hän koki aluksi sen loukkaavana, mutta tottui vähitellen. Jos hommaa miettii tarpeeksi pitkälle, niin sekasyöjä on eläinten ruumisarkku. Sellaisen kanssa on hankala elää romanttisessa suhteessa”
~Toni[1], 21, vegetaristi
”Mies saa junassa kohtauksen. Toinen mies rientää apuun ja huutaa 'Onko täällä ketään lääkäriä!?' Muuan nainen nousee seisomaan ja vastaa: 'Minä olen vegaani.'”
~anekdootti

Vegetarismi on sairaus, joka on hipeillä ja syrjäytyneillä. Lisäkiveksiä kasvattaessaan he pistävät suuhunsa kaikkea, mikä on vihreää. Tällöin pienet vihreät miehet aiheuttavat yleensä ongelmia. Yleisen lähteettömän maksiimin mukainen olemuksen muutos on myös otettava huomioon, jos sitä ei toivota.

Historia[muokkaa]

”Kehari menee mäkkäriin ja tilaa juustohampurilaisen. Ihmissyöjä-vegetaristit sen sijaan vetävät vihanneksia.”
~Joka kodin lääkärikirja, 1901
Aatu.jpeg

Aatami ei ensimmäisenä ihmisenä osannut kuin syödä omenia ja masturboida. Tämä aiheuttaa stereotypian, että vegetaristiset miehet ovat avuttomia kusiaisia, jotka vain poimivat omenia ja tekevät, mitä emäntä käskee (elleivät ole homoseksuaaleja, jolloin he tekevät, mitä feminiinimpi mies käskee).

Ideologia[muokkaa]

Vegetaristit perustelevat vegetarismiansa koivuallergialla ja aamulenkin raskaudella. Katkarapusalaatti on kyseenalainen, koska katkarapuja ei ole pahoinpidelty samaan tapaan kuin anarkisteja, jotka valtasivat Leninin kylppärin 1936.

Aiheesta muualla[muokkaa]

Katso myös[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

  1. http://www.hs.fi/omaelama/artikkeli/Kasvissy%C3%B6j%C3%A4+tuli+taloon/1135232988818?ref=rss
Lizardsex.jpg Tämä artikkeli sisältää päällekkäistä tietoa ainakin artikkelin Vegetaristi kanssa, joten artikkelit pitäisi saattaa yhteen mahdollisimman nopeasti.
Keskustelusivulla voit kertoa paritusajatuksistasi tarkemmin.
Female-UN.jpg Sinä olet lesbo ja tämä artikkeli on tynkä, koska tässä laatikossa lukee niin.
Laajentamalla artikkelia saat laatikon ehkä katoamaan
.