Kamikaze

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

”Banzaii!”

~Japanilainen taikuri
Muhammed sanoi väärän taikasanan. Seuraukset olivat tuhoisat.

Kamikaze on japanilainen taikatemppu, jonka tekijä katoaa tietämättömiin tempun jälkeen. Kuten kaikilla taikatempuilla niin myös kamikazella on taikasana. Tämä taikasana kamikazessa on "banzai", jonka jälkeen tulee musta pilvi ja tekijä on kadonnut jäljettömiin. Kamikazea harrastetaan eniten Japanissa, jossa se on keksittykin. Tosin muslimit ja terroristit ovat yrittäneet taikatemppua tuhoisin seurauksin, nimittäin hävittämällä ulkopuolisia tehdessään temppua. Joskus epäpätevät kamikazen tekijät ovat myös saaneet rakennuksia häviämään jäljettömiin. Tuhoisin kamikaze sattui 9/11, kun erään muslimin tehdessä kamikazea hävisi samalla yli 400 metriä korkea tornitalo. Tämä voi johtua siitä, että salasanana toimi "allah akbar". Taikasana on todistetusti kamikazessa olennainen osa.

Historia[muokkaa]

Kamikazeja on tehty Japanissa iät ja ajat, ja tempulla on pitkät perinteet. Sillä on mm. kaksi kertaa taiottu mongolien maihinnousulaivasto olemattomiin. Kamikaze on peräisin tuhansien vuosien takaa eikä nykytekniikalla olla pystytty sen keksijää tutkimaan, mutta monien tarinoiden mukaan siinä on kyse Jumalan lähelle pääsemisestä ja samalla mielen rauhoittamisesta. Se kuitenkin tiedetään, että kamikazea tehdessä ollaan liikkeessä.

Näin teet kamikazen[muokkaa]

Kamikazen voi suorittaa erinomaisesti moottoripyörällä.

Välineet:

  • Taikasana "banzai"
  • vähintään 60 tuntikilometrin vauhdin saavuttava väline
  • Viisi minuuttia aikaa
  • Taikasana "banzai"
  • Kamikaze-asennetta
  • Muista se taikasana!


Kamikazen tekemisessä pitää olla tarkka, jotta siitä tulee täydellinen. Kamikaze tehdään perinteen mukaisesti nousevaa aurinkoa kohti aamulla, toisin kuin arabimaiden humpuukitaikurit sen tekevät. Kamikazeen kuuluu liike ja mitä nopeampi niin sitä parempi. Paras liikemuoto on joko kova vauhti eteenpäin tai mahdollisesti alas ja nousevaa aurinkoa kohti, jolloin taikuri voi todella lyödä yleisönsä ällikällä (tai jollain muulla). Kamikazen olennainen osa eli katoaminen tapahtuu kiinteän tai kohti tulevan esteen tullessa eteen ja törmäyskohdassa vauhdin kuuluisi olla mahdollisimman nopea. Ennen esteeseen osumista sanotaan taikasana. "Banzai" kuuluu sanoa tavu kerrallaan "ban-zaii" loppu i:tä venyttäen. Näin kamikaze onnistuu mainiosti. "Banzain" sanominen kuuluu japanilaisen taikuriperinteen mukaan aloittaa viisi sekuntia ennen kohteeseen katoamista. Tällöin yleisö voi vielä havaita taikurin eikä luule äänen tulevan nauhalta. Liikkumaväline voi olla joko auto, moottoripyörä tai mikä tahansa yli 60 km/h vauhdin saavuttava keino. Jos ohjeet lukee kunnolla, niin kamikazen teko on helppo nakki. Aikaakaan ei tarvitse varata kuin viisi minuuttia. Kamikazessa on se puoli myös, että siinä tietää jo heti ensimmäisen kerran jälkeen, onko sen tekemisessä hyvä.

Katso myös[muokkaa]