Kai Murros

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Korjauspyyntö: Artikkeli perustuu kokonaan tositapahtumiin, minkä vuoksi se tulisi siirtää Wikipediaan.
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Murros (oik.) esittelee ”Kim-dynastian Mikko Alatalo” -habitustaan Apulannan Sipe Santapukille.
Wikipedia-logo-v2-en.svg
Buaahhahhahhahhaa! Wikipedian niin kutsutut asiantuntijat eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta kerta kaikkiaan yhtään mitään!

”Pukeudu aina siististi ja käyttäydy kohteliaasti. Ensimmäinen tehtäväsi on herättää ihmisten luottamus.”

~Murros neuvoo vallankumousta edistäviä käytännön toimia[1]

Kai "Kamputsea-Kaitsu" Murros (s. 1969) on helsinkiläinen[2] anagrammidemagogi, propunakhmeri, ajattelija ja poliitikko, joka kannatti aiemmin maolaisuutta, nykyään ilmeisesti rotunationalismia, ja johdonmukaisesti toisinajattelijoiden massamurhia. Hänet on valittu 2000–2015 vuotuisesti Pohjoismaiden verenhimoisimmaksi uusnatsiksi. Murros on todistettavasti hyvissä väleissä Impan sekä Pimppa-Timpan kanssa.[3]

2000-luvun alussa Murros niitti mainetta yltiöpäisellä sosialistisella self-help-oppaalla Vallankumous ja sen toteuttaminen modernissa yhteiskunnassa. Teos jätti kiittäville aikalaiskriitikoille ilmeiseksi päällimmäisvaikutelmaksi epätietoisuuden siitä, onko Murros tosissaan.[1][4] Sittemmin tämä löysässä puvussa lehahteleva poltergeist-hurmahenkonen on häärännyt mielellään sen verran leimaavissa porukoissa, että epäilyksille ei ole jäänyt sijaa. Palopuheissaan Murros on muun muassa päätellyt populaarikulttuurin kuvastosta ja alakulttuurien olemassaolosta (erityisesti power metallin), että jotakin värähtelee pohjoisessa. Murroksen mukaan nationalistit ovat uusi romantiikka, jossa eurooppalaisten kollektiivinen henki pian tunnistaa kohtalonsa ja jossa sen koko piilevä luovuus ja elinvoima pääsee pian puhkeamaan kukkaan.[5]

»In your dealings with the academic world you should seek inspiration from Maoist China and Khmer Rouge Cambodia. You must spearhead the popular reaction against academic elitism and systematically purge the universities, once and for all.»
(Murros puheessaan valkonationalistijärjestö National Vanguardille[6])

Katso myös[muokkaa]

Aiheesta muualla[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

Murros on valinnut esiintyä tässä kuvassa Sarastuksen sivuilla.
 1. 1,0 1,1 Mike Pohjola: Meidät te voitte pysäyttää, mutta ette vallankumousta! Kiiltomato 27.8.2001. (Wayback Machine)
 2. http://en.metapedia.org/m/index.php?title=Kai_Murros&oldid=394684 (Wayback Machine)

 3. Vasemmalta oikealle: Teemu Lahtinen, Murros, Pimppa-Timppa, Imppa.


 4. "Elämä puolueelle, elämä isänmaalle!" Vallankumouksen ABC. Libero 2/2001 (haettu Wayback Machinen kautta).

  »Vallankumous-kirjan julkistamistilaisuuteen huhtikuussa oli saapunut myös Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki. Mikä Murroksen kirjassa on erityistä?
  – Se koko homma on kiteytetty todella hyvin, siinä ei ole turhaa. Se on myös sellaisessa muodossa, että jokainen joka sen lukee, varmasti ymmärtää. Se on helposti omaksuttavissa, eikä siinä ole sellaista abstraktia haihattelua, vaan siinä on selkeästi ranskalaisilla viivoilla asiat, jotka pitää tehdä.
  Sipe uskoo, että vallankumouksella saataisiin parempi maailma. Hän lisää, ettei tosin tiedä milloin aika on otollinen sille.»

  Näytesivu Vallankumouksesta ja sen toteuttamisesta modernissa yhteiskunnassa:
  Murros väkivallasta.jpg
 5. Aave vaeltaa Euroopassa. Puhe Oxfordin yliopistolla 13.9.2014, julkaissut Pimppa-Timpan Sarastus-verkkolehti. (Wayback Machine)
 6. Kai Murros ‘National Revolution in England’ — TRANSCRIPT (Wayback Machine) Sarastuksessa "akateemisena alisuoriutujana" esitelty Murros halunnee joko rankaista tai jyystää länsimaisen sivilisaation yliopistoja:

  »Nationalist cultural revolution requires that you ignite an inferno of rage in the English people. An all empowering, all conquering, all consuming fury. An uncontrollable hatred. You must utterly destroy everything that is foul, deformed, corrupt and degenerate. You must attack those responsible for the debasement of your culture. You must bring them down on their knees and you must destroy everything they have ever created. Let the world know just how much you hate and despise these pseudo-intellectual vermin.»

Tails-nazi.PNG Tämä natseihin liittyvä tynkäartikkeli kaipaa rodunpuhdistusta.
Voit auttaa Hikipediaa siivoamalla tämän artikkelin juutalaisten propagandasta ja viemällä sen kesäleirille kasvamaan.