Kai Hansen

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Stop hand.png Kai Hansen on julistettu idiootiksi Yhdistyneiden kansakuntien
Ole oma itsesi, ja se riittää” -julistuksen liian kirjaimellisen noudattamisen vuoksi.
Thor.jpg
VAROITUS! – tämä artikkeli on metallimusiikin jumalan, Jurpan suojeluksessa, joten älä vandalisoi sitä, tai hän tulee kännissä riehumaan kotiisi ja pistää paikat tasaisiksi!!!

Kai Hansen (s. 17. tammikuuta 196316. maaliskuuta 2005) oli Saksalainen muusikko, joka tunnettiin mm. Gamma Rayn laulajakitaristina/biisintekijänä ja Gamma Recordsin perustamisesta. Hansen teki traagisesti Gamma Rayn fanien vainoamana itsemurhan vuonna 2005 hyppäämällä lihamurekkeeksi naamioitunena keskelle piraijaparvea Amazonilla.

Kai Hansen
Koko nimi: Kai ´´Maikhel´´ Hansen
Syntymäaika: 17.1.1963
Syntymäpaikka: Saksa, Hampuri
Uskontokunta: Hansen uskoi Hitleriin, koska Hitler aivopesi hänet
Kuolintapa: itsemurha
Hiusten väri: vaaleat
Saavutukset: Perusti Hitlerin aivopesemänä bändin
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
Perusti levy-yhtiö Gamma Recordsin
Pilkkanimet: Maikhel Jackson, Natsipaska

Nuoruusvuodet[muokkaa]

Hansen oli todella vaikea lapsi, koska hän oli saanut paljon traumoja Hitlerin pahojen tekojen takia. Hansen erotettiin koulusta, koska hän raiskasi muita koulun tyttöjä ja tunki kitaran kauloja opettajien perseeseen. Kai Hansenilla ei juurikaan ollut kavereita, muita kuin Piet ´´Silppuri´´ Sielck, jonka kanssa Hansen aikoi perustaa bändin. Hitler kuitenkin murtautui Hansenin ja Sielckin treenikämppään ja aivopesi molemmat sekä tappoi molempien vanhemmat. Hansen alkoi tehdä Hitleriä ylistäviä sanoituksia ja sekä ryyppäämään ja käyttämään huumeita, joista tuli Hansenille kova astma, ja hän yskiikin kaikissa haastatteluissaan. ´´Köh Köh! Mist vitust sitä ois voinu tietää et niist huumeist jotaa haittaa ois? Köh!´´ kommentoi Hansen uransa alkuaikoina.

Uskonto[muokkaa]

Hitlerin aivopestyä Hansenin, Hansenista tuli Hitlerin nöyrä orja ja hän oli jopa ilmoittanut uskonokseen Hitler. Hansen ylisti Hitleriä ja uskoi Hitleriin, ja siksi hän ottikin todella henkilökohtaisesti Hitlerin kuoleman ja teki Hitlerille muistoalbumin. Hansen kävi jopa Hitlerin luona ripittäytymässä aina kun oli tehnyt paskan biisin (eli aika usein). Hansen oli myös myynyt sielunsa Hitlerille, mutta sai sen takaisin kun murhattuaan itsensä joutui Helvettiin.

Musiikkiura[muokkaa]

Hansen toimi Gamma Ray yhtyeen kitaristina ja biisintekijänä kaikkien muiden albumien ajan, paitsi Gamma Rayn viimeisen albumin, Majestyn jossa hän myös lauloi. Hansen ei ollut laulanut aikaisempia levyjä, koska jos hän yritti soittaa kitaraa ja laulaa samaa aikaa, kitara kääntyi hänen käsissä ympäri itsestää. Hansenin legendaarinen kommentti kuului: ´´On se kumma saatana ku se kääntyy iha itestää.´´ Tämän takia Hansen lauloi vain Gamma Rayn viimeisen levyn, joka osoittautui virheeksi, koska vihaiset fanit tappoivat paskan levyn takia kaikki muut jäsenet paitsi Hansenin, joka pakeni ja teki itsemurhan.

Hansen Tuottajana[muokkaa]

Hansen oli ollut monien levyjen tuottajana ollessaan Gamma Recordsin johdossa. Hän oli julkaissut paljon Natsimetallia, Power Metallia, Death Metallia ja muuta vastaavaa. Yleiseti tunnettujen musiikityylien lisäksi Hansen oli julkaissut paljon saksalaisten undergroundbändien musaa, joita kutsutaan yleiseti nimellä ´´epämääräistä saksalaista paskaa.

Diskografia[muokkaa]

Gamma Rayn albumit[muokkaa]

  • Heading For Tomorrow
  • Sigh No More
  • Insanity&Genius
  • Land Of The Free
  • R.I.P. Hitler, We Remember You
  • Somewhere Out In Space
  • Power Plant
  • No World Order
  • Majesty

Hansen on myös vieraillut monien muiden loistavien ja vähemmän loistavien artistien levyillä, joten tässä luettelo niistä

Vieraillut[muokkaa]