Kaatopaikka

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Crystal Clear action button cancel.png
Tämä artikkeli on kirjaimellisesti roskaa ja tulisi kirjaimellisesti viedä Hikipedian joutomaalle kaatopaikalle välittömästi.
Mikäli kukaan ei kirjaimellisesti ota moppia ja WC-Ankkaa käteen, haisee se jatkossakin pahalta.
Drunkard.jpg Tämä artikkeli on juoppojen ja spurgujen suosittelema!
Jos haiset pahalle ja olet karvainen, tulet rakastamaan tätä artikkelia!

Kaatopaikka on nimensä mukaisesti paikka, johon spurgut, jengiläiset, työttömät ja muut lainsuojattomat kokoontuvat kaatamaan (nauttimaan alkoholipitoisista juomista). Joskus paikalle eksyy myös alaikäisiä.

Tyypillinen näky kaatopaikalla. Paikalla suuri määrä lokkeja odottamassa jos joku "jättäis bissestä pohjat".
Jos ketään kiinnostaa, on Hiktionaryssä artikkeli kaatopaikasta. Varmista, ettet vahingossa ole menossa tänne.

Kaatopaikkojen luonnollinen kiertokulku[muokkaa]

Koska edellämainitut ihmisryhmät eivät ole tunnettuja siisteydestään tai loistavasta elämänhallinnastaan, suositut kaatopaikat muuttuvat nopeasti roskan täyttämiksi ja lemuaviksi lääviksi, joihin syntyy oma sekä ekonominen että biologinen ekosysteeminsä. Yleisin kaupankäynnin väline on raporttien mukaan "yks keppana", kun taas yleisin natiivi biologinen eliö on home. Mikäli poliisi ja terveysviranomaiset laiminlyövät alkuvaiheessa olevan kaatopaikan, muodostuu siitä ajan mittaa maamerkkinäkin toimiva paskalta haiseva roskavuori, jolle on siinä vaiheessa enää liian myöhäistä tehdä mitään. Tässä vaiheessa useimmiten valtio tekee pakkolunastuksen vedoten useimmiten A-oikeuksien puuttumiseen ja veroja kiertävään kaupankäyntiin, ohjaa spurgut lähimpään puistoon keräämään tyhjiä pulloja ja tekee alueesta aidatun siilon, johon jokainen voi maksua vastaan tuoda omat roskansa.

Nimimerkki "Alavieskan Gambina-Pera" päästää kaatopaikkakaasut ilmoille kahden viikon ummetuksen päätteeksi.

Kaatopaikkakaasu[muokkaa]

Kaatopaikoilla esiintyy runsaasti "kaatopaikkakaasua". Se on epätasaisen, alkoholipitoisen ruokavalion synnyttämää ja ihmisen ruoansulatuksen ilmoille vapauttamaa kaasua, joka sisältää lähinnä metaania ja hiilidioksidia. Lisäksi se sisältää esimerkiksi vesihöyryä, typpeä, humalaa ja nikotiinia. Kaasussa on pieninä pitoisuuksina myös useita kloori- ja fluorihiilivetyjä sekä rikkiyhdisteitä, jotka aiheuttavat biokaasulle ominaisen hajun. Kaatopaikkojen metaanipäästöt muodostavat nykyisten arvioiden mukaan noin 2 % Suomen kasvihuonekaasupäästöistä. Kaatopaikkakaasu on mahdollista ottaa talteen ja käyttää polttoaineena, tai myydä kuriositeettina internetissä.

Dyykkaus[muokkaa]

Dyykkaus, tuo sosiaalitukien varassa elävien kansanperinne on levinnyt Siwan roskiksista myös kaatopaikoille. Ruokaa sieltä ei löydy, mutta hieman rikkinäinen radio, homeinen sohva ja käytetty huumeneula kyllä. Valtio ei tosin halua sinun saavan ilmaiseksi edes näitä, joten kaatopaikkoja vartioidaan tarkasti kellon ympäri. Huhun mukaan vanhoina hyvinä aikoina, ennen tätä kyyläyksen alkua, MacGyver aloitti uransa dyykkaamalla kaatopaikoilla.