Käyttäjä:Zinarita

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Huomenta, maailma! Nyt tutiskaa! Eli Zinarita on täällä! Hän ei osaa tehdä kuunnon sivua, mutta hän oppii vielä. Siihen asti, el jinn!Täysmittainen taulukkoni[muokkaa]

Haluava käyttäjä Zinarita

Ensimmäinen muokkaus: Club penguin (Asensin jäsenten ostetttavien pufflejen määrän oikein, mutta tein sen yleikoneella ilman tunnusta) Aihealue: Artikkeli Hulluusarvio: -999999999999999999999999999 Koko nimi: El nira Zinarita Syntymäaika: Mystisyys Syntymäpaikka: Kts. Edellinen Uskontokunta: El hir, en sano! Kuolintapa: ()…() Hiusten väri: Ruskea Saavutukset: Läpäisi Club penguinissa paljon punaisia merkkejä Miksi mainitaan hikipediassa: Kaikki käyttäjät mainitaan hikipediassa! Pilkkanimet: En muista enkä jaksa luetella

Tämä käyttäjä on tyttö ja on tehty sokerista, kukkasista, inkivääristä ja kanelista.

NO SEX Tämä käyttäjä on seksuaalisuutta vastaan, sillä hän ei ole mikään pervo friikki, kuten sinä.

Bouncywikilogo.gif Tällä käyttäjällä on kunnollinen kaksoiselämä Wikipediassa.

Grandpiano.gif Tämä käyttäjä on pianisti eli hän on parempi ihminen ja muusikko kuin kaikki muut soittajat yhteensä.

300px-Beethoven.jpg Tämä käyttäjä kuuntelee klassista musiikkia.

Japanese characters.svg Tätä käyttäjää kiehtoo japanilainen kulttuuri, kieli, historia sekä taide.

Pencil benji park 01.svg Tämä oikeaoppista oikeinkirjoitusta vaaliva käyttäjä muistuttaa, että yhdyssanat "mukanokkela" ja "kielioppinysvääjä" kirjoitetaan yhteen ilman yhdysviivaa.

Akus-aku.gif Tämä käyttäjä lukee Aku Ankkaa.

Peace symbol 2 petri lum 01.svg Tämä käyttäjä uskoo rauhaan ja rakkauteen, sitoo kukkasia hiuksiinsa, aiheuttaa venkoilullaan pahennusta kunnollisissa ihmisisssä ja halailee puita. Tai sitten hän on muuten vain hippihenkinen.

Kuser.svg Tämä käyttäjä ei ole Hikipedian ylläpitäjä ja on siitä hyvin onnellinen.

Kappas, opin jo laittamaan mallineita!


Syy nimeeni[muokkaa]

Kun pelasin pouta ja etsin erilaisia pouolioita, löysin poun nimeltä Zinarita. Sillä oli niin kiintoisa nimi, että laitoin sen nimekseni Wikipediaan ja sitten Hikipediaan. (Enkä häpeä yhtään) Siksi minulla on tämä nimi.