Käyttäjä:Ylläpidättelijä

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ylläpidättelijä pyrkii antamaan itsestään niin haluttua vaikutelmaa, että nimilistoin häntä aneltaisiin ylläpitäjäksi. Tämä kuitenkin on vaivannäöstä huolimatta turhaa. Sillä Ylläpidättelijä nuoresta iästään huolimatta on päättänyt alkaa kirjailijaksi, koska lähteitten liittäminen soljuvaan kerrontaan on liian väsyttävää. Kaunotaiteellisissa teoksissa voi muutenkin voimapitoisemmin sanankääntein ja -muunnoksin ilmineerata olemuksellisemmin keinoin Hikipediassa saamansa vastaväitteet lähdetietopyynnöin avaruuden mustaan (p)-aukkoon. - Tästä pienestä, ensivaikutelmaltaan peruskainosta suhtautumisesta huolimatta on ylläpitäjien ylikontrollöörin tehtävän vastaanotto mahdollista, jos siitä maksetaan.

Aloitettuja artikkeleita[muokkaa]

Tämä.

Poistettuja artikkeleita[muokkaa]

Kaikki muut.

Luotuja mallinteita[muokkaa]

Yksi.

Poistettuja mallinteita[muokkaa]

Sama yksi.


Henk. koht. suunnitelma Hikipedian jalostamiseksi[muokkaa]

Koska Ylläpidättelijän kaikki muutokset joka tapauksessa poistetaan - paitsi omaan käyttäjäsivuun kohdistuvat - seuraavana projektina on kansainvälisten Hikipedioiden liiton laajimman käyttäjäsivun tekeminen. Muutenkin pidättelemätön itsensä esilletuominen on pyyteettömämpää kuin muista ja muiden asioista viisasteleminen.

Tähän osioon voivat tuntemattomat IP-numerot ja numerologit jättää Ylläpidättelijää ylistäviä ja kannustavia lausuntoja näennäisdemokraattisten äänestyskäytäntöjen asemasta:[muokkaa]

((((esim. "Kiri-kiri-Ylläpidettelijä!"))) Ylläpidättelijä 28. helmikuuta 2008 kello 12.53 (UTC)


Tähän osioon voivat tuntemattomat IP-numerot ja numerologit jättää Ylläpidättelijää vähemmän ylistäviä ja kannustavia lausuntoja näennäisdemokraattisten äänestyskäytäntöjen asemasta:[muokkaa]

(((ainoastaan negatiiviset, halventavat, henkilökohtaisuuksiin menevät, vieraskieliset, ruotsalaiset lainasanat, ylimieliset, järjestystä ja lakia painottavat, suurilla kirjaimilla kirjoitetut, murteenomaiset, slanginomaiset, typerät, älyttömät, ei-huvittavat ilmaisut poistetaan välittömästi ja kirjoittajan käyttäjäsivua pommitetaan asteittain julmemmin uhkauksin välittömällä hiekkalaatikkoelinkautusella sekä vandaalipakkopaidalla)))

Kiitos yrityksestäsi parantaa Hikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi ei soveltunut Hikipediaan – ei ainakaan jonkun muokkauksesi kumonneen tai sivusi poistaneen käyttäjän mielestä. Yrityksesi ei ollut täyttä sotkua tai roskaa tai muuten vasten kaikkia käytäntöjä, mutta ei myöskään erityisen hauska. Lue vaikkapa kirjoitusohje, niin osaat jatkossa muokata paremmin. Muokkaamista voit harjoitella Hiekkalaatikolla. Jos yhä olet sitä mieltä, että muokkauksesi oli tarpeellinen, keskustele asiasta. Ei tässä muuta, hei sitten!