Käyttäjä:Teppo tulppa

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Counter2.gif Tämä käyttäjä on tehnyt jo yhteensä 525 muokkausta.

Nordkorea2.jpg Tämä käyttäjä kannattaa Pohjois-Korean maailmanherruutta.

wnb
YO
Tämä käyttäjä käy lukiota ja tietää derivaatasta, yhteyttämisestä ja elämästä lähes kaiken.

Vittuaku.jpg Tämä käyttäjä asuu suurella todennäköisyydellä naapurissasi.

Peikkometsällä.gif Tämä käyttäjä on hemulipartion jääkäri.

Thumbsup.jpg Tämä käyttäjä on oppinut, sillä hänellä on tilillään monia vähintäänkin keskitasoa olevia muokkauksia.

"Vitun ankka!!"
DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
Teppo tulppa pelaa tälläkin hetkellä golfia Kim Jong-ilin kanssa.
”Tappi otsassa, tulppa *********”
~Teppo
”Ei tulppa tapa”
~Ankkalinnalainen sananlasku
”Lähellä on käyty”
~Vitun ankka
”Tohtori tulppa, palveluksessanne, kuinka voin auttaa?”
~Tulppa paskalle sivulle

Teppo Vieno-Michael Torsten Aurinkoinen tulppa, vitun Tulppu, tai naapurin Jones on Hikipedian älykkäimpiä kädellisiä ja hehkulamppuja sytyttävä täydellinen intellektuelli, jonka muokkaukset ovat joko täysin perseestä tai ainakin sinnepäin. Kirurgisen toimenpiteen käytyään sai Teppo tulpan, joko henkilöllisyystodistuksen nimihässäkän jatkoksi tai sitten jonnekkin muualle?

Tulppa kannattaa Pohjois-Korean koskemattomuutta ja suvereniteettiä sekä Kim Jong-ilin harmonisia maailmankaikkeuden mestaroinnin oppeja. Onneksi tulppa ei saa vielä äänestää.

Tulppa on kapitalisti.

Tulppa on lajitovereitaan huomattavasti kyvykkäämpi ja fiksumpi (no se on vittu karhu ja osaa kirjoittaa hikipediaan artikkeleita mutta sitä ei vielä lasketa älykkyydeksi saatikka kyvykkyydeksi), sillä tulppa tarvitsee muun muassa alkoholia ainoastaan filosofisten mietintöjen stratösfääreissä sijaitsevien tasokulmien saavuttamiseksi, sillä raaka ajattelu vain syö hänen yltiölahjakkaita, älykkyydessään uniikkeja aivosoluja, joille löytyisi parempaakin tekemistä. Tulppa onkin keksinyt lääkkeen syöpään noin 600 kertaa, ensimmäisen kerran jo ennen koko sairauden saavutettua alkumuotojaan.

Kymmeniätuhansia vuosia kestäneiden pohdintojen jälkeen, ovat Lapin shamaanit noitataituruudellaan vihdoin ja viimein onnistuneet selvittämään, että Suuri tulppa tykkää kirjoitella ajankuluksi. Tulpan mestariteoksiin kuuluvat muun muassa Rippikoulu, Benin, Nigeria, Hippi, Foliopää, Kim Jong-il, Uganda, Lappi ja Amerikan Ahdasvallat sekä pienet ja suuret muokkaukset artikkeleissa DDR ja Korean demokraattinen kansantasavalta sekä pieninä ja selkeästi surkeimpina Raamattu sekä Koraani, jotka hän viskasi roskapostina ihmisten postilaatikkoihin aikojen alussa. Aikoinaan tulppa myös koulukiusasi Jeesusta.


Demolition man. Tulpan äärimmäisen intesiiviset äänihuulet saivat sanottua "Hyvää yötä" yhtaikaa lähes 75 000 japanilaiselle.

Tulppa skandinaavisessa mytologiassa[muokkaa]

Norjalaisia kansanperinteen jäännöksiä tutkittuaan Helsingin yliopiston tutkimusryhmä tuli monien instituuttien kanssa siihen tulokseen, että tulppa on merkittävä jumalhahmo. Merkintöjä tulpan ihmeteoista on viikinkien maailmankronikoiden aloituskappaleista asti. Tulppa syntyi Halti-vuoren päällä sen ollessa vielä noin 50 kilometriä korkea. Syntyminen tapahtui vesipisaran pudottua ylöspäin ja muututtua lumeksi, josta vähitellen kasvoi tulppa. Vedestä muodostuminen siis symboloi tulpan antamaa mahdollisuutta elämälle. Maailmankaikkeuden salaisuudet sinkosivat tulppaan, joka kohosi Haltin yläpuolelle ja muuntui hengeksi suuressa valospektaakkelissa, joka oli universumin kirkkain näkymä, peittäen kaikkien olemuksien käsityksen kirkkaisuuden rajoista. Hengeksi muunnuttuaan tulppa toi gravitaation maailmaan, ja loi ihmiset lumihiutaleista, sillä ne ovat kaikki erilaisia. Tulppa loi jumalat ja ihmeet hämmästyttämään luomiaan ihmisiä. Ajankulukseen hän myös kehitti hyvän ja pahan tasapainoisuuden käsitteen. Ihmeitä luotuaan hän loi myös pahuutta pitämään ihmiset ruodussa, muun muassa pakkoruotsin sekä Juha Sipilän.

Tulppa kiinalaisessa mytologiassa[muokkaa]

Kiinalaisessa Weng-Hui-Shuu -kertomuskokoelmassa mainitaan jatkuvasti Tulppa, luopio enkeli. Tulppa ottaa yöaikaan Allahin sammuessa lohikäärmeen muodon terrorisoiden pieniä kyläpahasia ympäri maailman. Tulppa syö mielellään sokeriruokokasveja sekä pieniä juutalaispoikia, joilla kiinalaiset ovat kautta aikain hämänneet ja onnistuneet pitämään Tulpan loitolla.

Tulpan ulkonäkö[muokkaa]

Vaikka tulppa jakaakin ulkonäköään Hikipediassa (ei kovin hyvä idea), pyydämme kaikkia kymmeniä tuhansia faneja kuitenkin jättämään tähden rauhaan, kun näette hänet ostamassa viinirypäleitä.

Tulppa pukeutuu punaiseen puseroon jonka alla hän käyttää valkoista kauluspaitaa vihreän solmion kanssa. Jalassaan hänellä on lökäpöksyt, jotka kuitenkin harvoin pysyvät jalassa. Niillä on kuitenkin mukava istua sohvalla ja katsoa hd-töllöä, varsinkin kun tietää jonkun vitun siivekkään kituvan pavuilla viereisessä talossa.

Tulpan mestariteokset[muokkaa]

Tulpan suuret teokset tai tulpan suuresti muokkaamat teokset ovat luokiteltuina alla