Käyttäjä:Teppo tulppa

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Teppo tulppa
Vittuaku.jpg
Ikuinen räyhääjä
Sukupuoli: tosimies
Ensimmäinen
muokkaus:
suurin virhe
Kotikunta: Helsinki
Muokkaus-
näkökulma
:
sarkastis-sosialistinen
Hiusten väri: mitä vittua
Aspergerprosentti: yli 100
Kielitaitoisuus: suomi, englanti, ruotsi, paska, eesti
Saavutukset: sai kunniakkaan tehtävän korjata vanhan Winnien, ei korjannut
Kasti: Oppineet
Lempi-
/pilkkanimet:
The Teppo, The Tulppa, shitmaker, Sheikki Al-Alisuoriutuja
Motto: "vielä joku päivä..."

Clippy.gif

Haluatko kenties ottaa asteen korkeampaa yhteyttä käyttäjään?
   • Kyllä         • Ei


Teppo tulppa (aiemmin Suuri Johtaja, Ikuinen Ylivaltias Teppo) on egosentrisyydessään kyseenalaistamaton sekä luovuudessaan kyseenalaistettava Hikipedian oppinut käyttäjä, jolta ei artikkelien muotoon kiteytynyt paska lopu sitten millään. Uusia artikkelin tynkiä tulee lähes viikottain, joita ylläpidon täytyy siivota päivät pitkät. Toisin sanoen kyseessä on jatkuvan oppimisen kierteessä ansaitusti pyörivä idiootti, jonka kädenjäljestä ei voi kuin IP-noob erehtyä. Täydellisessä ala-arvoisuudessaan mittaamatonta roskaa suoltava Teppo tulppa ei edes kirjoittanut nimityhmäiltyä sukunimeäänkään isolla kirjaimella, mistä on syyttää vain ja ainoastaan itse imbesillien senseitä.

Teppo vaipui alitajuntaiseen koomaan masennuksen seurauksesta. Tähän johti muun muassa projektien viivästyminen sekä skeduulien aikataulutuksien virhearviot. Tunnetusti mikään Tepon sivuista ei ole saavuttanut suositun, tai edes hyvän artikkelin mainetta, mihin osasyynä on joko fasismin koulukuntaan kuuluva ylläpito, tai Tepon perenniaalinen alisuoriutuminen. Kyseessä on näkökulmakysymys.

Laatu määrää ennen on Teppolaista tekopreseptiä tiukasti vastaan. Ainoastaan yleistä ulkonäköä on soveliasta parantaa laadun kannalta, mikä johtaa muun muassa harvoin nähtävään täydelliseen oikeinkirjoitukseen, tarkkoihin pikselien laskelmointeihin, hienostokielen liialliseen käyttöön, sekä punaisten linkkien poistamiseen ja sinisten lisäämiseen, mistä on myös tälle idiootille muuten kerran huomautettu.

Artikkeli a la Teppo[muokkaa]

Tulppa on kapitalisti.

Artikkeli a la Teppo koostuu Teppo tulpan artikkeleista, jotka Teppo on joko luonut tai kääntänyt ylösalaisin (esim. Lalli Leipäjuusto, Kim Jong-un etc.), mikä on periaatteessa sama asia, sillä aikaisemmista versioista ei ole yleensä jäänyt jäljelle muuta kuin otsikko. *:llä merkityt sivut ovat vielä keskeneräisiä

Suositeltu[muokkaa]

Inimesed[muokkaa]

Paikat[muokkaa]

Vaaralliset asiat[muokkaa]

Mitä helvettiä -sektio[muokkaa]

Loppukevennys[muokkaa]

Demolition man. Tulpan äärimmäisen intesiiviset äänihuulet saivat sanottua "Hyvää yötä" yhtaikaa lähes 75 000 japanilaiselle.

Jää hyvästi Jätti, tässä uloskäynti.