Käyttäjä:TaIkaNappi

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Esittely[muokkaa]

”Vittu mitä säätöö!!!”

~Kimi "The F1-King" Räikkönen

Olen XLVIIII/XLIX-ikäinen (42+7) & kokoinen nettiweteraani Oulusta. Kohta wiitisen päälle tseitsemisen wuotta wetistellyt Wikipedian puolella. Tämä on uusi huum-pori-pitoinen aluewaltaus ja nurkanrommaus. Wannoutunut Juice Leskisen opetuslapsi mutta tulipalokommari (nyr. Wasuri) Oulun Kauhulantiasta. Wastuussa aikaisemmista sähellyksistä Ip-tunnarin takana.--~TAika^Nappi~ 11. marraskuuta 2014 kello 19.13 (UTC)

Suhtaudun kunnioituksella Kylmään Sotaan, Kasariin, Jenkkiheviin, Neukku-Punk-rokkiin, Elisabeth Rehniin ja sekä ynnä moniin muihin asioihin. Mikäli näitä mitenkään muokkauksissani tulen/tulisin käsittelemään, niin sen kyllä yritän lukkarinrakkaudella ja sekä ynnä hyvin huolella tehellä. NL Punk on gyll tosi eräs harvinaisuus, ja jopa Waalimaan waalinnan arwoinen!~TAika^Nappi~ 27. syyskuuta 2018 kello 22.03 (UTC)

Muokkauslaksureitani en ole tavannut enkä puhutellut. Yritän suhtautua kunnioituksella Wikipediaan, ja niin kovin vaikealta, haikealta ja raskaalta kuin se saattaakin tuntuakin. Kalleirjoitukseni lisäsin vasta Hikiin.~TAika^Nappi~ 27. syyskuuta 2018 kello 21.53 (UTC)

”-Elämä on faillii & filetystä!!!”

~"Masa-Hiro The Mäkiking" -nimistä superheroa muunneltuna lainaten.

Namesakes[muokkaa]

TaIkaNappi, TäIkäNäppi, NälkäNappi, TalkooNäppi and so on, etc., stx...--~TAika^Nappi~ 11. marraskuuta 2014 kello 19.17 (UTC)

Pahat ihmiset häviävät - (melekeen) joka kerta!--~TAika^Nappi~ 24. maaliskuuta 2018 kello 21.10 (UTC) Siksi lempisävelmä ts. lemmensäveleni onkin: Accept - The King!~TAika^Nappi~ 16. lokakuuta 2018 kello 21.56 (UTC)