Kälviä

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kälviä on niin pieni paikka, että huonolla tuurilla voit sekoittaa sen paskalänttiin kartalla. Yleisesti löydät kuitenkin sinne lehmänlannan hajun johdattamana. Jos kuitenkin olet päässyt eksymään jonnekin muualle, jossa haisee paska, mene seuraavaan metsikköön ja odota, että näet karhun. Karhun pitäisi raahata sinut yleiseen karhukommuuniin, joka sijaitsee Kälviällä. Huonolla tuurilla tulet postimerkin kokoisen S-marketin pihalle raadeltuna. Kälviäläisten pitäisi olla ystävällisiä, sillä 70 % kylän asukkaista on mummoja. Jotkut mummot saattavat kuitenkin olla äkäisiä. Varo niitä.

Mitä Kälviällä tehdään?[muokkaa]

Kälviällä voi viettää aikaansa shoppailemalla hyvin laajalla kaupunkialueella, joka käsittää noin neljä kauppaa. Jos olet allerginen kissoille, Kälviälle ei kannata tulla, sillä noin 66 % mummoista omistaa sellaisen. Voit myös mennä vanhainkotiin näyttelemään mummoille erästä tiettyä sormea. Kälviällä on myös oma jalkapallojoukkue, joka on hävinnyt niin monta kertaa, että kukaan ei edes muista sen nimeä. Siellä on myös pieni kirjasto, joka on kuitenkin täynnä paskaa. Kirjaimellisesti. Lannoitus on näet välttämätöntä, kirjallisuus ei.

Lisäksi kälviällä sijaitsee kaikenkattava rundirata, jota pitkin voit kisailla paikallisten Opelien sekä traktorien kanssa ja samalla nähdä kaikki keskustan nähtävyydet: huoltoaseman, yläasteen, urheilutalon ja Corolla, mikä onkin ainutta laatuaan Kälviällä. Lisäksi keskustan läheisyydessä sijaitsee Potankangas, joka kannattaa Kälviä-reissulla käydä tarkastamassa.

Kälviällä on myös kolme kuppilaa, joihin voit aina mennä viikonloppuna tappelemaan ja mittelemään voimiasi paikallisten juoppojen ym. väestön kanssa. Mikäli olet tehnyt jonkin asian kymmenen vuotta sitten, se varmasti kyllä muistetaan kuin eilispäivän tapahtumat – jos et siis itse saa riitaa aloitetuksi. Lisäksi huomaat äkäisen nakki-Esan varmasti. Jos et niin käy tarkistamassa kirkonkylän ala-koulun nurkalta.

Elinkeinot[muokkaa]

Kälviä on tunnettu Suomen Afrikkana, sillä se on vielä kehitysmaa. Ihmisten tarkoituksena olisi raivata mummot ja maajussit tieltään, jotta he voisivat asuttaa tämän peräreikäsyrjälän. Kälviän pinta-alasta 99,5% on peltoa, jota käytetään lähes aivoastaan lehmänlannan jalon tuoksahduksen levityksessä. Kälviäläisten motto onkin: "Paska soveltuu kaikkeen". Kälviäläiset rakentavat lehmänpaskasta asumuksensakin pelloille. Jos satut eksymään pellolle, varo lehmiä. Ne ovat yleensä vaaleaharjaisia ja isohinkkisiä. Joskus ne käyttävät vaatteinaan myös laikkuja.


800px-Taajama 571.svg.png Tämä tynkäpaikka kaipaa lisää asukkaita.
Potkaise väestönkasvu nousuun laajentamalla artikkelia
.