Käärmeenlumooja

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli tai osio on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.
Lisätietoja: Muotoilu!

Käärmeenlumoojat ovat viimeisimpien tutkimusten mukaan eräs maailman vanhimmista ja turhimmista alkuasukaskansoista. Käärmeenlumoojien ainoat elämäntehtävät ovat heidän omien sanojensa mukaan käärmeen kaulan suoristaminen, jolla estetään sen tukehtuminen, sekä maailmanlopun tavoittelu.

Historia[muokkaa]

2654 eKr. - 2004[muokkaa]

Käärmeenlumoojat ovat läpi historiansa käyttäneet vippaskonsteja, lähinnä päihdyttäviä aineita. Käärmeet saavat LSD:tä kolminkertaisen yliannostuksen, jolloin he luulevat lumoojan olevan hiiri, joka pitäisi pyydystää. Käärmeiden hidas kohoaminen johtuu alentuneesta koordinaatiokyvystä, jonka on aiheuttanut huumausaine.

Lumoojat itse käyttävät useimmiten Suomessa tuotettua Koskenkorvan viinaa, sekä pieniä määriä kannabista. Näin he tekevät, jottei heidän työnsä tuntuisi niin tylsältä, joskus myös käärmekammon vuoksi.

2004-2010[muokkaa]

Aineiden käytöllä yritetään myös hankkia lisää työntekijöitä alalle. Tämä on osittain onnistunutkin, sillä EKP eli Euroopan Keskuspankki antaa joka vuosi 48% arvioidusta budjetistaan suoraan käärmeenlumoojien ammattiliitolle. Tämän lisäksi Kela hyväksyi 27.6.2004 lakiesityksen käärmeenlumoojien aineidenkäyttämisen sallimisesta. Lakiesityksen päästyä läpi on käärmeenlumoojien liiton jäsenten määrä kasvanut eksponentiaalisesti aina tähän päivään asti. Tällä hetkellä on menossa läpi lakiesitys Turkin Ankarassa. Se käsittelee USA:n valtion budjetin vuotuisen ylijäämän lahjoittamista verottomana käärmeenlumoojien palkkoihin.

Tulevaisuus[muokkaa]

Siperiassa on huhujen mukaan ollut erittäin kiistanalaisia kokouksia käärmeenlumoojien työn lakkauttamisesta, mutta asiaa ei ole sen koommin tutkittu, koska ketään ei ole juurikaan kiinnostanut. Tämä ehkä siksi, että Euroopan parlamentin ehkä kuuluisin jäsen oli EKP:n lahjoituksia vastaan, ja hän on tämän asian virallisesti epävirallinen tiedottaja. Hänen nimensä ei ole tiedossa, koska LAPD pidättelee häntä kuulusteluhuoneessa. Kuitenkin on erittäin todennäköistä, että LAPD:n mahdollinen pidätysmääräys EU-parlamentin edustajasta sekä Siperian kokouksien todenmukaisuus määräävät pitkälti käärmeenlumoojien tulevaisuuden.

Muuta[muokkaa]