Miniatyyrit

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta Kääpiö)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Miniatyyrit saattavat olla välillä aggressiivisia mutta rauhoittuvat, kun astut kerran niiden päälle.

Miniatyyrit ovat pienen pieniä ukkoja, joita liikutellaan ympäriinsä. Koska miniatyyrit ovat niin pieniä, niillä ei ole juuri mahdollisuutta vastarintaan. Miniatyyreja ostetaankin mieluusti vauvoille leluiksi, koska on tärkeää, että jo pienet lapset oppivat mahdollisimman nopeasti lyömään heikompiaan.

Riippuvuus[muokkaa]

Jotkut eivät pääse tästä sadistisesta pienten ukkojen retuuttamisesta ikinä irti vaan jatkavat harrastusta vielä yli 10-vuotiaina. Tiedätte kyllä, mistä ihmistyypistä nyt on kyse. Se on se Hikipedian toiseksi käytetyin sana heti homon jälkeen. Ja ei, nyt ei ole kyse Suomesta tai Hjassanista eikä edes Bill Gatesista. Tähän ko. ihmisryhmään liittyvät myös sanat silmälasit, tietokone, finnit, roolipelaaminen, Magic the Gathering ja Internet. Arvasitko jo? Hyvä. Voimme jatkaa miniatyyreista.

Kerääminen ja koristelu[muokkaa]

Miniatyyririippuvuus on vakava yhteiskunnallinen ongelma, ja valtiovalta myöntääkin sairaudesta kärsivälle henkilölle noin 4 000 euroa vuodessa ongelman hoitoon. Miniatyyrien Uhrien Tuki ry:n mielestä summa on liian pieni ja riittää vuodessa vain kolmeen käyntikertaan miniatyyrimyymälässä. Miniatyyrien hoitoon liittyy nimittäin useita kalliita asioita, joista tärkein on uusien vaatteiden maalaaminen ja liimaus. Suurin osa miniatyyreista näyttääkin aivan hirveiltä, koska nörteillä (no siinä SE sana nyt tuli! Happy now?) ei ole rahaa maaleihin tai vakaata kättä (tämä johtunee monien mielestä suuresta energiajuomien kulutuksesta). Käsittelemättömät miniatyyrit ovatkin tutkimusten mukaan kaikkein onnellisimpia.

Pelastakaa Miniatyyrit ry. on sitä mieltä, että koko ongelma ratkeaisi kieltämällä miniatyyrit. Matti Vanhasen mukaan tätä asiaa ei kuitenkaan ole tulossa valtion budjettiin ennen kuin Piru rakentelee lumilinnoja Helvetissä.

Katso myös[muokkaa]

Jukka Poika IMG 8056 C.jpg Sinä olet hippi ja tämä artikkeli on tynkä, koska tässä laatikossa lukee niin.
Laajentamalla artikkelia saat laatikon ehkä katoamaan
.