Junjou Romantica

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Kuvankaappaus animaatiosarjasta, jossa on ilmeisesti juuri tapahtumassa jotain niin hauskaa, että sen kuvankaappaus katsottiin järkeväksi.
Review.png Tätä artikkelia pitäisi hikifoida yleisesti.
Anime icon mid.jpg
Osa artikkelisarjasta
Anime


Junjou Romantica, eli Pure Romance on jälleen yksi anime- ja manga-hömpötyssarja, jonka tositarkoituksena on saada aktiivisten yaoi-seuraajien päät pyörälle. Sarjan täydellinen syy, on homo-rakkaus, noin 10 vuoden ikäerolla toisistaan.
Sarjan päähahmo, homohtava nuori koululainen, Misaki Takahashi. Hän on mitä nähtävemmin joutunut orjaksi 29-vuotiaalle Akihiko Usamille, jota kaikki kutsuvat nimellä Usagi (Eli pupu). Misakin ainoa tarkoitus näyttää olevan työstäminen Usagille, hänelle kokkaaminen, hänelle palveleminen ja käytännössä täydellinen nöyryytys julkisuudessa.
Kunhan mukaan sysätään 3 muuta paritusta, alkaa tilanne näyttää jo melko epätoivoiselta ja alentavalta katsojien silmissä, mutta eniten epäillään sarjan tekijältä, Shungiku Nakamuralta loppuneen ideat.
Sarjalla ei ole siis järkevää tarkoitusta tosielämässä, mutta Junjou Romantica tuntuu silti olevan melko suosittu mangapeikkojen keskuudessa ja aiheuttaakin siksi kaaoksen Japanissa, homo-kasvun laajentuessa ja levitessä kuin sairaus. Tästä saatamme kiittää ja syyttää Junjou Romanticaa. (Ja monta muuta kymmentätuhatta sarjaa.) Junjoulla on siis haittapuolet.
Emotyttöjen harmiksi (miksei myös bishie-poikienkin..) sarjassa ei juurikaan emoilla.

Hahmot

Varoitus: Seuraava kirjoitus saattaa paljastaa yksityiskohtia juonesta, kuten sen, että nähtyään Jumalan viimeisen viestin luomakunnalleen Marvin kuolee onnellisena.

Takahashi Misaki ("Norm.")

19-vuotias Misaki, tuntuu olevan ainut keskpiste Usami-suvussa ja häntä näyttääkin ahdistelevan moni eri jätkää yht'aikaisesti. Jos totta puhutaan (kuten aina) sarjassa ei muita hahmoja olekaan, kuin homoja. Saattaa mukaan tulla hetero-tyttö Kaoruhi, mutta hän häipyy sarjasta nopeammin kuin toivotaan. Misaki toteaakin tähän, ettei ole koskaan ennen saanut kehuja tytöltä ennen, joten on pojalla melko epätoivoinen tilanne, joutuessaan 10 vuotta vanhemman Usagin ahdistelemaksi, eikä ole saanut 19 vuoden elämässään koskaan tyttöystävää.

Akihiko Usami (Ahdistelija)

Usagina tunnettu 29(28) vuotias homomies, on sortunut ahdistelemaan itseään 10(9) vuotta nuorempaa poikaa, pistämällä tämän likaisiin kotitöihin hänen puolestaan. Usagilla on dramaattinen pakko hokea toistuvasti "I love you" Misagille ja tällöin yaoi-hölmöjen tulee hirveä hinku nähdä suudelmakohtaus yhä uudelleen ja uudelleen. Tosiasiassa, joka jaksossa näin käykin ja siksi sarja onkin melko itseään toistava ja itsestään selvä. Akihikolla, eli Usagilla on myös edistynyt ura, kirjoittaessaan kuollettavan tylsiä homo-sarjoja mangana, joita Misaki pelkää lukea tai kuulla, kuollakseen. Tositaustalla, (tätä ette ehkä tienneet) Misaki on ylpeä roolistaan, Usagin retard- eli jälkeenjääneessä kirjassa.

Haruhiko Usami (Pedofiili)

Haruhiko, eli mustalla autolla kaahaileva hirmupedofiili, työstää jonkinlaisena liikemiehenä jossain hevonkuusessa. Haruhikolla on melkoinen tarve yrittää kaapata toistuvasti Misakia kyytiinsä, mutta epätoivoinen mies onnistui vain kerran ja 2 kauden päätteessä ampui itsensä, kun ei osannut ovea avata, kun tilaisuus oli hyvä, mutta Misaki löysi onnellisesti Usagin autoon. (Haruhiko on sitäpaitsi Usagin 2 vuotta vanhempi isoveli (velipuoli), joka kylpee yhä isänsä kanssa!)

Takahiro Takahashi (EVO)

Takahiro on Misakin isoveli ja heti sarjan ensimäisessä jaksossa, jäi kiinni itseteossa, vaikka olihan se melko selvää, kun sextailee asuntonsa käytävällä Usagin kanssa. Takahiro on täysin ilmapää, toisinsanoen hänen päässään ei liiku juurikaan mitään.. Ja silloin tällöin Takahiro ottaa epätoivoisen ja dramaattisen askeleen kameran eteen, mutta kamerassa hän ei kauaa ole, kun jo vaihtuu seuraavaan hahmoon. Hänellä on siis mahdottoman lyhyt osuus koko sarjassa.

Hiroki Kamijō (Vajaa)

Hiroki on lähes sarjan vajakein persoona. Hän pitää koulusta ja opettaa siellä jopa. Tästä syystä hän on myös vihattu. Hän on todella nokkela, mutta siitäpä ei aloiteta puhumaan. (Hiroki muistuttaa 100% Misakia, mutta älkää sekoittako näitä kahta keskenään, tai sisaruksiksi! ..Koska se olisi noloa.)

Nowaki Kusama (Tyrkyttäjä)

Nowakillakin on melko pieni osuus sarjassa, mutta silti hänestä tietää enemmän kuin tarvisikaan. Nowaki on täydellinen tyrkyttäjä, eikä omaa häpeää asiaa kohtaan. Useimmiten hän viettää vapaa-aikaansa sairaalassa, lastenosastolla, leikkimässä ja vitsailemassa älykkyystasollaan samankaltaisten lapsosten kanssa, kun Hirokia ei innosta kuunnella Nowakin ABC-lauluja. Nowaki on yleensä se, joka suukottaa aamu-ilta-päivä-kotiintulo-kodistapoistuminen-aamupäivä-iltapäivä.. jne, pusut Hirokille. Ei ihme jos huuliherppes repeää.

Yō Miyagi (Heterostahomoksi)

Miyagi on sarjassa jonkunmaan ja lajin professori ja ollut kerran naimisissa. (tuolloin hän väitti olevansa hetero, mutta siitä ei voi olla varma.) Aviossa kuitenkin naisen kanssa, ei hätää. Sen sijaan, on yhdessä edesmenneen vaimonsa pikkuveljen kanssa, mutta heilläpä vasta ikäeroa onkin. Shinobu on taas Misakin roolissa ja Miyagi Usagin, kun joskus välillä heitäkin kuvataan sarjassa. Tästä huolimatta, heillä on ajanpuutetta keskenään, hyvä kun tulevat enään toimeen. Miyagilla, sekä Shibonulla on hirvittävän kuuloinen Englanti, eivätkä he osaa puhua sitä muulla tavalla, kuin tuhkehtuvan austraalialaisen kuuloisella äännähdyksellä.

Shinobu Takatsuki (Jälkeenjäänyt)

Sarjassa ei ole muita kuin jälkeenjääneitä, mutta .. Shinobukaan ei ole poikkeus. Hän nimittäin on yhdessä itseään monella vuodella vanhemman Miyagin kanssa, eli isosiskonsa entisen miehen - ja nyt paistaa kaalia Miyagille, joka ei uskalla myöntää, että ei ole koskaan maistanut mitään niin hirvittävän makuista, kuin Shinobun kokkaamat ateriat. Siksi hän ehdottaa usein että he menisivät ulos syömään, säästäkseen tunteita ja aikaansa itkulta. Shinobu kun on vielä tietämätön pikkulapsi, yritti hän opetella puhumaan englantia, mutta.. Kuvailut sikseen.