Junes Lokka

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stop hand.png Junes Lokka on julistettu idiootiksi, sillä hän on perse ihmiseksi ja vihjeetön kasa tyhjänpäiväistä roskaa,
eikä hänen sanansa ja tekonsa arvolla ole tekemistä niiden asioiden kanssa, joihin ne saattoivat pyrkiä.
Hikiquote notext.png Hikisitaateissa on kokoelma Junes Lokka -sitaatteja.
Naziflag.gif
Tämä artikkeli kuvottaa natsejakin.
1 warning300.png
Varoitus: Junes Lokka on todella tautinen ihminen ja sijoittuu useampaan kohtaan Hikipedian listalla ihmisistä tautiluokituksen mukaan. Kartettava tavattaessa.

”Minäkin arvostan Lokkaa ja hänen tekemäänsä työtä erittäin paljon. Olen tämän kyllä ilmaissutkin niin julkisesti kuin yksityisesti. Lokalla on haasteensa, kuten meillä kaikilla, mutta hänellä on myös ansioita, toisin kuin meistä monilla.”

~Lokka-fani Jussi Halla-aho Twitterissä 22. kesäkuuta 2019
Kaava, joka havainnollistaa Lokka-ilmiön keskeistä asemaa alakulttuurissa

Junes Lokka eli J-Lo on oululainen bloginpitäjä, ihmishahmoinen alemman tason uroshyttynen, Muutos 2011 -puolueen parin vaalin ehdokas, Marokon lahja Suomen sosiaaliturvalle, ganjalaispassivisti, kaupunginvaltuustojarru ja tuomittu huume- ja sananvapausrikollinen. Mutta onpahan sentään maan tunnetuimpia, ainakin Kalevan mukaan.[1] Tätä kirjoitettaessa (2015) 35- tai 36-vuotias Lokka on "ammatiltaan" opiskelija[2], Oulun yliopiston tietohallintavirkailijan mukaan ”aika monennen vuoden tietojenkäsittelyn opiskelija”.[3]

Junes Lokka tahtoisi pelastaa Suomen karkottamalla ”ainakin työttömät maahanmuuttajat, mutta myös laajemmin haitallisen monikulttuurin edustajat”.[4] Hänen blogipäivityksistään enemmistö on kopioita maahanmuuttajien tekemien väkivalta- ja seksuaalirikosten julkisista käräjäoikeuden asiakirjoista. Hän ei toisaalta pidä lok(k)ia valkoisten vastaavista teoista. Vaan eiväthän suomalaisten rikokset maahanmuuttajien rikoksia hyväksyttäviksi tekisikään, joten Lokan metodi riittää todistamaan mamupolitiikan ja monikulttuurisuuden pahuutta ihan ilman mitään vertailujakin. Suomessa samaan kykenee lähinnä Mitä vittua??!! -lehti. Lokka kertoo kantasuomalaisista lähinnä Muuramen pedofiiliringin kohdalla, koska se on tavallista hyväksytympi tilaisuus päästä sanomaan, että joku pitäisi tuomita kuolemaan.[5] Lokan perinpohjaisuus reportterina ei säästä edes katutappelusta heppoisin syin epäiltyjen alaikäisten tummahipiäisten nimiä. Kun hän sai niiden levittelemisestä huomautuksen puhelimitse, julkaisi hän puhelinkeskustelunkin blogissaan, lisämeriittinä itselleen.[6] Painamalla edellisestä viitteestä oppii kaiken tarvittavan Lokan todistustaakkakäsityksestä, käsityskyvystä yleisesti, oikeudentunnosta ja oikeudenmukaisuuden tasosta.

Nuivalistopiireissä Junes Lokkaa pidetään yleisesti porukan humoristina.

Elämä ja ura

Junes Lokan rippikuva.

Junes Lokka syntyi vuonna 1979 osana marokkolaisen[2] puistotutkimuslaitoksen geenikoesarjaa. Hänen pikkuveljensä sarjanro.:t Julys Lokka ja Augusts Lokka ovat tulleet tunnetuiksi seurakuntavaaliehdokkaana sekä omavaraisuusaatteen kannattajana, joka elää saalistamalla dyykkaajia. Kahden vuoden iässä Junes lähetettiin lentokoneen ruumassa sattumanvaraisesti valittuun syrjäiseen ja pohjoiseen kaupunkiin hänen käytyään liian vaivalloiseksi kehittäjilleen. Nuori Junes hankki elantonsa myymällä henkilöllisyyksiä ja vuokraamalla itseään sugar babeksi lapamadoille.

Junes Lokka valmistui yläasteelta 20-vuotiaana, jolloin oli jo kyennyt ilman vaivannäön vähimmäismäärää omaksumaan tarpeeksi tietoa alimpaan hyväksyttyyn arvosanaan. Junekselle ei ole vieläkään tullut välttämättömäksi opetella käyttämään lihaksiaan liikkumiseen, hygieniaan tai karvoituksen ja vaatteiden siistimiseen. Maahanmuuttokritiikki sen sijaan sujuu vaivattomasti. Juneksen pieni mutta olemassaoleva ihailijakunta selittyy yksinomaan hänen blogissaan toimittamallaan aineistolla, joka helpottaa lynkkausten tekemistä ja perustelua.

Sound-icon.svg
Äänitys: ”Ylen joku huora soitti 2.11.”: osa 1, osa 2. Puhelu, jonka Lokka vastaanotti ja julkaisi YouTubessa 2. marraskuuta 2013 ko. nimellä.[7] (Äänitykset eivät ole pitkiä, mutta ne on jaettu osiin Hikipediassa palvelinrajoitusten vuoksi.)
Sound-icon.svg
Äänitys: Huorittelun jälkipuintia Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelman puhelinhaastattelussa 4. marraskuuta 2013: osa 1, osa 2, osa 3, osa 4, osa 5, osa 6, osa 7[8]

Damn right! Junes saisi panna vaikka mun akkaa kunhan ei vaan lopeta vallan vahtikoira hommaansa. Jos asia on vain seksistä kiinni niin voin vaikka tumputtaa Sitä.

Anonyymi rajakki Suomi24:lla[9]

Junes Lokka hankki vuonna 2013 valtamedian huomiota provokaattorin roolissa, tod. näk. tajuamatta tekevänsä niin. Yleisradio kelpuutti tuolloin jostain tuntemattomasta syystä Lokan blogimielipiteitä uutiseensa, ja kutsui siinä häntä ”bloggaajaksi”. Tämä ei tietenkään kelvannut Lokalle, joka lähetti asiasta korjauspyynnön vaatien tulla tituleeratuksi Muutos 2011 -puolueen jäsenenä. Tämä olisi Yleisradion käytäntöjen vastaista, koska Lokalla ei ole virallista asemaa puolueessaan, toisin kuin muilla jutussa esiintyvillä omissa puolueissaan. Yleisradion uutistoiminnan naispuolinen päällikkö soitti töykeälle Lokalle täysin asiallisen ja työhönsä kuuluvan puhelun. Lokka ei kuunnellut, mitä asiaa tällä oli, mutta latasi puhelun YouTubeen mukavalla otsikolla Ylen joku huora soitti. Lokkaa ärsytti erityisesti törkeä päätös ottaa yhteyttä kotipuhelimeen (Lokka puhuu vain tuulen voimalla, mikä kuuluu lopputuloksessa). Puhelu on kuunneltavissa oikealla, kuten myös Lokan haastattelu radiossa pari päivää myöhemmin. Siinä tämä näsäviisas mulkku puolustaa toimintaansa sillä, että ”kielen elri lrekistelrit on lrikkaus ja voimavalra”. Lokka selittelee ”huora”-sanan viittaavan vain moraalittomuuteen, ei sukupuoleen, ja perustelee aikamoisella otsalla Yleisradion toiminnan olleen ”täysin ala-arvoista ja moraalitonta”. Virheettömässä todellisuuden 180 asteen käännöksessä Lokka viittaa puoluelain ”10. pykälä[n] tasapuolisuusvaatimu[kseen]: kaikkia puolueita tulee kohdella tasa-arvoisesti”; Lokka ei pershuoraamiseltaan kuullut soittajan perustelleen toimivasti omaa kantaansa tasa-arvoperiaatteilla. ”Miks Yle ei noudata omia sääntöjään?” Kun Yleisradio ilmiantoi Lokan huoravideon YouTubelle asiattomana, Lokka halusi käyttää oikeuskanslerin aikaa, ja täytti Muut kantelut ja vireilläolo -kohdan liikuttavasti ”Yleisradio Oy ei vastaa minulle”.[10]

Junes Lokka on tuonut suomalaiseen maahanmuuttokritiikkiin mm. ylilautalaisen poliittisen retoriikan perinteen: kun näyttelijä Krista Kosonen kutsui James Hirvisaaren blogikirjoituksia ”pelon” innoittamaksi ”paskaksi” (arvio on erittäin hyvin perusteltavissa), Junes nimitteli Kristaa aivopestyksi määkiväksi lampaaksi.[11] Termi on laajalle levinnyt Lokan ensisijaisen viiteryhmän, työelämän ja koko oravanpyörän ulkopuolelle astuneiden, pilveä polttavien nörttien keskuudessa. Kosonen huomautti jälkeenpäin Hikipedialle, että hän on kenties indoktrinoitu lammas, mutta Lokka on lääkärintodistuksen mukaan hyisessä vedessä kuoliaaksi paleltuessaan kalvennut ja kangistunut sammakkozombie, jonka menehtyessä sen luonnollisten sammakonpiirteiden sopusuhtaisuus vääristyi traagisesti.

Junes Lokalla on antaa todistuksia paitsi monikulttuurisen totalitarismin sekä Yleisradion, myös Suomen oikeusjärjestelmän mädännäisyydestä. Lokka julkaisee silloin tällöin seuraumuksellisena kokeena suoria kopioita vihapuheena tai kunnianloukkauksena tuomion saaneista teksteistä esim. muuttamalla niistä "juutalaiset" "suomalaisiksi" (käänteinen halla-aholainen kaksoisstandarditesti)[12], mutta myös ihan vain toistamalla maahanmuuttajiin kohdistuvaa vihapuhetta sanasta sanaan[13]. Näistä Lokkaa ei kuitenkaan näytä tuomitun, vaikka hän mainostaa kopioitaan Hommaforumilla ja mahdollisesti myös Suomen poliisin nettivinkeissä.

Junes Lokka on riitautunut myös ikuisen yliopistonsa kanssa ja julkaissut siitäkin blogissaan alkuperäisaineiston, sähköpostinvaihdon, taaskin niin, että kaikille ulkopuolisille tämä näyttäytyy vain omaan jalkaan ampumisena.[3] Bloggauksen nimi on Mikä Oulun yliopistoa vaivaa? Ensi alkuun yliopistoa vaivaa ainakin se, että Lokka pitää oppilaan asemassa heidän (julkisilla) sivuillaan kuvamanipulaatiota, jossa al-Qaidan johtaja yhtyy sikaan. Tietohallinnon työskentelijä lähettää hänelle viestin: ”Yliopiston käyttäjätunnusten ja levytilan käyttö poliittiseen toimintaan on kiellettyä. Jos tämä kuva ei liity opiskeluun tai tutkimukseen niin ole hyvä ja poista se, samoin muu vastaava materiaali joka sijaitsee kotihakemistossasi.” Lokka ei tee mitään, ja koko hänen tilinsä lukitaan, eikä kukaan vieläkään vastaa Lokan toistuviin kysymyksiin siitä, mikä siinä kuvassa oli poliittista! xO Lisäksi pyydetään monen kertaan paikan päälle selvittämään asiaa, mikä ei ole hyväksyttävää, koska Lokka ei jaksa tulla bussilla. ”Missä akateeminen vapaus?” Junes kyselee blogissaan. — Kommenteissa joku heittää: ”Ehhehe, Lokka ihan varmasti ei tarkoittanut loukata tuolla kuvalla ketään. Ehhehe. Ja jos joku on eri mieltä niin jankutin jankutin jankutin jankutin”, ja tähän Lokka valitsee kaikista itsetuhoisimmin kakaramaisen (siis kaiken lokkaisimman) vastausvaihtoehdon: ”No, ketä tuossa on loukattu tai yritetty loukata?”

Junes Lokka äänestettiin 4. joulukuuta 2015 päättyneessä äänestyksessä Vuoden itsenäiseksi suomalaiseksi 2015 37 % ääniosuudella, vaikka se ei osaa edes pestä hampaitaan, itsensä elättämisestä puhumattakaan. Ja on tämän lisäksi syntyjään marokkolainen.[14] Ei ole selvää, oliko kyseessä äänestyksen järjestäjän, Rajat kiinni! -mielenosoitusten ja Itsenäisyyspuolueen kanssa yhteistyössä[15] Kansalaistorilla itsenäisyyspäivänä 2015 mieltä osoittaneen Itsenäinen Suomi 2015 -sivun (1 091 tykkääjää Facebookissa[16]) lukijoiden vilpitön kanta vai Ylilaudan trollijengin vanhoillisen epäpoliittisen siiven huvittuneisuussyntyinen false flag. Toiseksi äänestettiin Vasurinuorten Li Andersson, 35 %.

Joulukuussa 2016 maailman kireimpänä pitkäaikaispössyttelijänä yleisesti tunnettu Junes Lokka tuomittiin ganjaviljelmistään 100 päiväsakkoon, mistä kertyi maksettavaa 600 euroa. Tämä on ihan naurettavan vähän ja vihjaa kaverin elelevän – tasan oman kiinnostumattomuuden ja vastuuntunnon puutteen monumenttinsa ratkaisemana, minkä vahvistaa Lokan pienjulkisuuden myötä saama ja torjuma työtarjous[17] – 37-vuotiaana edelleen suomalaisten veronmaksajien rahojen varassa. Hikipedia ilmaisee Lokan asunnossa vierailleille virkavallan edustajille myötäpahoinvointinsa ja säälin, joka on yhtä pistävä kuin rikospaikalle tahtomattakin kuviteltava haju. Samana vuonna Lokan oli jotenkin onnistunut kuvata tunnettu insestioikeudenkäynti Oulussa, koska syytetty oli ulkomaalaistaustainen ja koska taltioimiseen ei ollut lupaa.[1]

Koska se meni viime kerralla niin hienosti.

Kevään 2017 kuntavaaleissa Junes Lokka valittiin Oulun kaupunginvaltuustoon vihreän tulokasvirran, ja kaikkien muiden, painajaiseksi omalta kahden hengen Aidolta suomalaiselta yhteislistaltaan tuhlaamaan valtavasti aikaa ja voimavaroja ja tekemään päätöksenteosta taatusti yhtä helvettiä.[18] Aika näyttää, tuleeko hän tajuamaan mitään työjärjestyksestä, esityslistoista, puheenvuoroista tai olla ulostamatta tuolilleen, ja jännityksellä odotetaan, osaako hän ylipäätään tulla elämänsä ensimmäistä kertaa ansiotuloja tekemään kokouksiin (Muka pakko pitää kokous juuri sinä päivänä kun käyn toista kertaa elämässäni hammaslääkärillä? Vitun natsihuorat.) Lokan ura varsinaisena politiikkona alkoi lupaavasti tuoreessa syytteessä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, mistä Lokka sai tietää muutamaa päivää ennen vaaleja, kun Helsingin Sanomien toimittaja pyysi häneltä kommenttia.[19] Junes valitti toimittajalle ettei hänelle ole tiedotettu syytteestä ja väitti myöhemmin, ettei saanut häneltä salassapidettäviksi ilmoitettuja yksityiskohtia tietoonsa parhaansa yrittämälläkään, eli todennäköisesti taidottomasti ja vääriä kanavia pitkin ja hukaten sähköisetkin viestit (vrt. viereinen kuva).[19] Lokka valitti myös siitä, ettei häntä ollut edes kuulusteltu, vaikka samassa äänityksessä kertoi itse vastanneensa poliisin kuulustelukutsuun pyytämällä hakemaan kotoa ja vetoamalla oikeuteensa saada kutsu äidinkielellään ranskaksi.

Jo ennen valtuustokauden alkua Junes Lokka varavaltuutettuineen suljettiin yksimielisesti ulos puolueiden ryhmäneuvotteluista yhteistyökyvyttömyyden, käytöksen ja pelisääntöjen ymmärtämättömyyden takia.[20] Julkisella videolla nälkään kuollut Frank Zappa reippaan kansalaisjournalistin roolissa oli jo ehtinyt selostaa luottamuksellisen kokouksen kulun, sekä yhdessä kihlattunsa kanssa keksiä nimeltä mainituille kanssavalituille tuntomerkit kristillinen vajakki, läski, syöttöporsas, lammas, mitätön rivivaltuutettu, vitun limainen tyyppi, seko, valehtelija, suvakki, epärehellinen, lihava, syöpänen, apina, limainen paska, ääliö, idiootti ja vammainen,[21][22] koska pariskunta ei tahtoisi käyttää d'Hondtin menetelmää luottamuspaikkojen jaossa.[23]

Junes Lokkaa tönäistiin tammikuussa 2018 jossain mielenosoituksessa tai vastaavassa ulkoilussa, mutta Tampereen poliisi keskeytti tutkinnan alkuunsa. Tästä alkoi operaatio, jossa kaupunginvaltuutettu lupasi tönijöistä seuraajilleen oman ilmauksensa mukaan ”hyvät tapporahat”,[24] ja itsekin etsi (Punk in Finlandin tietojen mukaan) Facebookista kaikki Tampereen vasemmistolaisaktiivit, joista soitti läpi kaikki vähänkin muistikuvaa visuaalisesti vastaavat naishenkilöt. Haussa Juneksella, jota satunnaiset ylilautatrollit turhaan koettivat neuvoa olemaan projektissaan varovainen ettei joudu vankilaan, olivat myös paikalla esiintyneet neekeri ja sateenvarjohinuri.[25] ”poliisi ei kolmessa kuukaudessa löytänyt noita. internet tavoitti heidät 12 tunnissa”, kommentoi valtuutettu sittemmin pientä koettaan, jonka muut tulokset eivät ole yleisessä tiedossa.[26] ”muuten, sen läskin huoran voi tavattaessa työntää auton alle. ja jos sillä on kamera, se pitää hajottaa”, Alzheimer-talibaani linjaa varmaan ajatellen tyypillisen kaukonäköisesti jo ensi vaaleissa äänestäjiinsä vetoavaa ohjelmaa.[27] Myöhemmin samana vuonna joku toimittaja kirjoitti lyhyen reportaasin perussuomalaisten mielenosoituksesta,[28] joten Lokka pyyteli YouTube-yleisöltään hänen lastensa yhteystietoja viedäkseen ne vastaanottokeskukseen turvapaikkaa hakeville lähi-itäläisille raiskaajille.[29]

Junes Lokka ilmoitti etukäteen saapuvansa kuvaamaan toimittaja Johanna Vehkoon esiintymistä kirjakaupassa. Lokan aiemman käyttäytymisen perusteella tilanne osattiin hallita, mistä Vehkoo sitten kiitteli poliisia ja vartijoita yksityisessä, ystäville suunnatussa Facebook-päivityksessään – jossa tuli samalla kuvailleeksi Junesta ”rasistiksi” ja ”natsipelleksi”. Junes teki Vehkoosta tutkintapyynnön, jota perusteli YouTube-kanavallaan: ”Ei sillä, että mun mielestä kunnianloukkaus, että mä tekisin rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta… koska mun mielestä se kuuluu sananvapauteen. Mutta tää henkilö on niin ärsyttävä, että se pitää jotenkin, että sille pitää joku näpäytys antaa” oikeuslaitoksen resursseilla.[30] Keväällä 2019 Oulun käräjäoikeus tuomitsi Vehkoon kunnianloukkauksesta:

»Sen sijaan käräjäoikeuden mukaan natsi, natsipelle ja rasisti ovat haukkumasanoja, joita käytetään tyypillisesti silloin, kun halutaan loukata jotakuta. Eli oikeus tulkitsee asian niin, että Vehkoon osoittamilla todisteilla, joilla pyritään esittämään Lokka natsiaatteen ja rasismin kannattajana, ei siis ole merkitystä tuomion arvioinnissa.»
(Yle Uutiset 12.4.2019)

Agendamedia Ylen uutisessa mainitaan myös mustamaalaamistarkoituksessa, että samana tuomiopäivänä Lokka itse nostettiin syytteeseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, vaikka siinä ei ole mitään huomionarvoista; vastaavaa tapahtuu hänelle useimpina päivinä.[31] Vehkoon valitettua saamastaan tuomiosta hovioikeus piti sen voimassa,[32] ja ennakkotapauksen rohkaisema Lokka otti tutkintapyyntöjen tehtailun pysyvästi kiusavalikoimaansa: hänet ”ihmiskunnan loppusijoitussaastaksi” havainnutta Iltalehden toimittaja Tommi Parkkosta syytetään keväällä 2021 Oulun käräjillä kunnianloukkauksesta.[33]

Ylen uutisessa 1. joulukuuta 2020 Oulun kaupunginvaltuutetut kuvailevat kuluvaa valtuustokautta keskustelukulttuuriltaan ainutlaatuiseksi. Heidän mukaansa valtuustossa vallitsee ”pelon ja turvattomuuden ilmapiiri”. Kahdesta löydetystä syystä ensimmäinen on lahottajasieni Lokka, jonka valtuuston kokouksiin liittyvästä toiminnasta on toistaiseksi tehty vasta yksi rikosilmoitus. ”Jos on seitsemän tuntia suorassa lähetyksessä ja juuri kärsii hengittää, niin ei se ole helppo hetki”, todistaa valtuuston puheenjohtaja Juha Hänninen (kok). Vihreiden Satu Haapasen mukaan lähes jokainen valtuutettu on enemmän tai vähemmän varuillaan Lokan suhteen. Neuvottomuutta tuottaa valkolahon hyperobjektiluonne: itiöemän jauhottaminen tai ulossulkeminen voisi kostautua rihmaston taholta. ”Yksi valtuutettu kertoi vastauksessaan Ylelle, että on hakenut koko perheelleen turvakiellon, koska on joutunut Lokan taustajoukkojen vihan kohteeksi. Hän ei halua kertoa asiasta nimellään turvallisuutensa takaamiseksi.” Toinen syy valtuuston vaikeiluun on, että kaikista aiheista ei saa puhua, ja jos niin tekee, Oulun valtuustossa vaiennetaan ja puhutaan lakkaamatta päälle. Tätä näkökantaa edustaa valtuutettu Junes Lokka. ”En ole koskaan tavannut yhtä moukkamaisia ihmisiä kuin Oulun valtuutetut. Vapaa kasvatus tuottaa tuollaisia yksilöitä”, hän kertoo.[34]

Perhe-elämä

Kansanuskomuksen mukaan Junes Lokka avioitui vuonna 2009 jättiläishämähäkin kanssa. Junes oli harhautunut saaliiksi tämän verkkoon, mutta passiivis-aggressiivisena hyväksikäyttäjäpersoonallisuutena manipuloi kahdeksanjalkaisen emännän ottamaan hänet ruokittavakseen. Tällä selitetään Juneksen samalla kertaa hyönteismäistä ja tunkkaista, ilmiselvästi hämähäkinseitteihin verhoutunutta olemusta. Sillä ei ole väliä, ovatko asiat todellisuudessa näin, kun näin se kuitenkin koetaan.

Toisiin naimisiin Junes Lokka meni keväällä 2022 aktivistikollega Tiina Wiikin kanssa. Häämatkalla Pariisissa rakastavaiset livevideolähetyksensä perusteella yrittivät ensin huijata Marine Le Penin vaaliväkeä pressipassiväärennöksin, kunnes Tiinan sanoin ”kuokimme häikäilemättä”. Vaalitilaisuudesta pummituilla viinoilla vedettiin tuntuvat ja katsojalle kuuluvat kännit, lähdettiin striimaamaan kaupungin yöhön ja yritettiin haastatella paikallista, Le Peniä myös fanittavaa pariskuntaa, joka ei halunnut tulla kuvatuksi ja hermostui haittamaahantulijoiden länkytykseen. Metro- ja umpitunnelissa Junes ja Tiina bongasivat myöhemmin samat Tiinan sanoin ”juutalaiset (eivät ranskalaiset)” henkilöt, joita lähtivät seuraamaan. Rääkyvän Tiinan ja raivostuneiden ranskalaisten välille syntyi käsirysy; ritarillisesti Junes jatkoi kuvaamista vieressä hiljaa, kun hänen tuore vaimonsa tönäistiin selälleen. Parien syyteltyä toisiaan juutalaisiksi aikansa Junes ja Tiina vetäytyivät pohtimaan, että noi oli varmaan oikeasti suvakkeja ja antifasisteja.[35][36][37][38][39][40]

Kannanottoja

SEIS POJAT! Se on meikäläisiä!

Junes Lokka ei kannata positiivista syrjintää maahanmuuttajien työttömyysongelman ratkaisuna. Vaihtoehdoksi hän on haastattelussa vuonna 2014 esittänyt ”Etsikööt töitä muualta, vaikka sieltä mistä ovat tulleet. Ruotsi on myös erinomainen kohde muuttaa.” Lokka kehottaa mamuja käyttämään myös vapaata liikkuvuuttaan EU:ssa. Se tosin kuuluu vain Euroopasta alun perin tulleille. Haastattelija huomauttaa tästä, vaikka Lokka tiesikin sen (missä kohden kommenttiaan muka sanoi, että ei tiennyt?), ja kysyy Lokalta, pitäisikö somalien sitten vain elää sosiaalituilla, ja Lokka linjaa: ”Joko he vievät sossurahamme tai vievät työpaikkamme. Molempi pahempi.” Marokonkantasuomalaisen vuosikymmenisen loiselon Lokka sen sijaan tietää ensi käden kokemuksesta mukavaksi.

Kyseisessä haastattelussa tulee myös ilmi, että Lokka jakoi Suomen vastarintaliikkeen, Suomen johtavan avoimen uusnatsiliikkeen ”Monikulttuurisuus on haitallista lapsillesi ja lapsenlapsillesi” -nettitarran. Se, että tarran jakaminen yhdistetään natsismiin, koettelee Juneksen tajunnan rajoja. ”Miten “monikulttuurisuus on haitallista lapsillesi ja lapsenlapsillesi” on yhtä kuin uusnatsismi?” hän hämmästelee.[4] Kytköksiä luulotellessa edelleen on muistettava: ”Jos joku väittää minua rasistiseksi, niin menköön töihin.”[41]

Pyrkiessään jatkokaudelle Oulun valtuustoon keväällä 2021 Junes Lokka kommentoi Ylen jossain vaalihuorakoneessa maahanmuuttoa: ”Tämä on itsestään selvä asia. Maahanmuuttajat tuovat rikollisuutta, huumeita, raiskauksia ja pilaavat asuinalueet sotkemalla paikat. Heidän lapsensa pilaavat koulut ja ovat huono vaikute suomalaisille. He ovat pelkkää syöpää yhteiskunnalle.” Rima ehdokkaalla on luonnollisesti Mariaanien haudassa: hänen ainoa vaalilupauksensa on ”Jatkan 2017 alkanutta valtuustotyötäni yhtä hyvin tai paremmin”. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen Pride-tapahtuman hän haluaisi kieltää: ”Trans-ihmiset eivät ole ihmisiä ja heidän lippunsa tulee polttaa.” Aivan erityinen ongelma on kirjastojen ideologisoitunut henkilökunta, joka kallistaa tarjontaa vasemmistolaiseen aineistoon ja estää kysyttyjen kirjojen hankkimisen tahallaan. Tämä on Lokan mukaan syy myös sille, että hänen kirjastokorttinsa on suljettu.[42]

Junes Lokan blogin alaotsikko on ”Tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja solidaarisuuden puolesta. Myös rasismia vastaan.”

Katso myös

Aiheesta muualla

Wikipedia-logo-en.png
Bruuu-hhuuu-hu-uttokansantulo! Wikipedian niin kutsutut "asiantuntijat" eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta (vielä) yhtään mitään (vaan poistaneet Lokan itsensä kirjoittaman artikkelin vuosien saatossa yhdeksän kertaa)!

Viitteet

 1. 1,0 1,1 Maan tunnetuimpiin kuuluva maahanmuuton vastustaja tuomittiin huu­me­ri­kok­ses­ta. Kaleva 20.12.2016.
 2. 2,0 2,1 Junes Lokka – MuutosWiki (luettu 30.6.2015)
 3. 3,0 3,1 http://www.jlokka.fi/2013/05/mika-oulun-yliopistoa-vaivaa.html
 4. 4,0 4,1 https://ylivuoto.wordpress.com/2013/10/16/junes-lokan-lopullinen-ratkaisu-2014/
 5. http://www.jlokka.fi/2014/08/muuramen-pedofiilirinki-taas-vauhdissa.html
 6. Suluissa merkityt keskustelun lyhennykset Juneksen, hakasuluissa merkityt Hikipedian.

  - Joo?
  - Öö, oletko Junes Lokka?
  - Joo.
  - Joo, tota hei soitan sulle sellaista asiaa kun sä oot käyny laittamaan tota katujengiläisten pahoinpidel.. tämän syyte... syytöslistan tänne nettiin niin tiesitkö sä et se on salaseks julistettu, eli se on rangaistuksen alainen teko, mä pyydän sua poistamaan. Siel on sellastenkin ihmisten nimiä, jotka todennäköisesti laitetaan syyttömäks
  - Aha.
  - niin tota, nää on alaikäsiä lapsia, sä teet ihan valtavan vahingon näille sillain et sä meet julkistaa tämmöstä tietoa...
  - tota, kuka sä oot?
  - no, eh, ei minun tarvii sitä sinulle kertoa, mut mä olen ilmottanu tän poliisille, mä oon ilmottanu asianajajalle tän, eli sä aiheutat näille lapsille, jotka tässä on syytettynä, niin ihan valtavan määrän vahinkoa, tääl on myös syyttömiä lapsia, osa näistä.
  - ne ei oo katujengiläisiä, vaan ne on, tota, se on löyhä kaveriporukka.
  - sinulla ei ole lupaa tätä syytöslistaa laittaa nettiin. Siellä etusivulla, jokaisella ihmisellä jolla on tää syytöslista, niin on merkattu et sitä ei millään tavoin saa julkisuuteen laittaa, ... alainen teko
  - missä se lukee?
  - et sä oot menny laittaa tän nettiin
  - missä, missä näin
  - mistä sä oot saanu tän?
  - missä näin lukee?
  - jokainen, joka on saanut tämän syytöskirjeen, nämä asianosaiset, ja jotka ovat jollain tavalla asianomistajia tässä asiassa ovat sen saaneet ja siellä lukee ensimmäisenä, että näitä ei millään tavoin saa esittää, ei saa millään tavoin julkaista, että se on, se on... rangaistuksen alainen teko. Sinulla on tuolla alhaalla semmonen lappu, ja sä vahingoitat tässä näitä uhreja, ja sä vahingoitat myös näitä alaikäisiä tekijöitä. Osa näistä tekijöistä, jotka on syytettynä, on vain ollu paikan päällä ja ne on tullu yllätetyksi. Sä aiheutat valtavan vahingon näiden lasten elämään...
  - No, pitäskö mun mennä sitten hakkaa suomalaisia lapsia, et se ois pienempi rikos kuin puhua asiasta?
  - Ei, ei sä et puhu täs koko totuutta: sun täytyy ymmärtää, et se on vain syytekirje. Osa näistä syytteistä, osan näitten kohalla tullaan tyhjäks tekemään. Mut ku sä oot jo menny kertoon täällä, et täällä on se ja sen niminen tehny sitä ja tätä.
  - No sen näkee sitten...
  - Sä et oo nähny esitutkintapöytäkirjoja, sä et tiedä sitä koko totuutta, mutta sä aiheutat hirveen vahingon näille alaikäsille lapsille
  - Joo...
  - (hysteeristä vauhkoamista)
  - tai sitten..
  - (hysteeristä vauhkoamista)
  - eikö ne ookaan täysikäsiä...
  - (hysteeristä vauhkoamista)
  - eikö ne ookaan täysikäsiä...
  - (hysteeristä vauhkoamista)
  - Hei, kuuntele välillä! Tota, eikö ne oo - ne on alaikäsiä lapsia, niinkö? Ne ei oo täysikäsiä lapsia?
  - Ne on alaikäsiä, ne ei oo alaikäsiä, ne ei oo täysikäsiä - sen takia sinä teet suuren vahingon et sinä alaikäsille lapsille meet tekee tämmöstä, julkistat nettiin nää, mitä ei saa laittaa. Ja tää on menny poliisille, tää tieto...
  - No ketä... mitä sitten? Mitä hemmetin väliä sillä on...
  - Sä oot syyllistyny rikokseen!
  - Ui ui oo, joo, hei niin ne sun saatanan "alaikäset lapsetki" on hakannu suomalaisia, että haista sä vittu! Älä soita enää minulle!
  - Minä soitan sinusta poliisille!
  - No soita, vittu, ketä kiinnostaa?
  - Pyyhi pois se!
  - Vitut poistan.
  - Poista se!
  - haista sinä.., ha? Hei...
  - Poista se!
  - En...
  - Sä joudut oikeuteen siitä että sä oot menny julkistaa...
  - Ketä kiinnostaa? Joo, joo, siitä tulee ehdollinen tuomio - mä oon jo kärsiny sen.
  - Joo. Joo, poista se, ole kiltti.
  - Tuota, hmm...
  - Nämä lapset, kaikki nämä joiden nimet, jotka ei oo läheskään millään tavoin hakannu yhtään tai ketään, vaan ne on yllätetty, siellä on muutama päätekijä.
  - Niin?
  - Mene ja poista se.
  - Eli [YKSITYISHENKILÖN NIMI], [YKSITYISHENKILÖN NIMI] ...
  - Minä en kerro sinulle nimiä, mutta siellä on lapsia...
  - ... [YKSITYISHENKILÖN NIMI] ...
  - ja nyt sinä oot tehny niistä tämmösen rikolliset julkisesti. Odota tuomioistuimen tuomio ja sitten vasta...
  - Joo, mä tilaan, mä tilaan senkin, mä tilaan senkin, katotaan...
  - Tilaa vaan. Mutta poista!
  - En, en - en poista.
  - (katkaisi puhelun)

  Lähteeseen ei anneta tässä viitettä, koska siellä on vittu laitonta yksityistietoa lapsista.

 7. Ylen joku huora soitti 2.11., Junes Lokka Productions 2013 (Video koostuu suljetun oven ja Lokan lojuvia vaatteita sisältävän liikkumattoman sijaintihuoneen kuvasta.)
 8. Lokka Enbuske & Linnanahde Crew'n langan päässä
 9. http://keskustelu.suomi24.fi/t/14544053/styylaako-junes-lokka-ja-tuonenjoutsen-tiina-wiik
 10. Kantelu
 11. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=247684882049291&set=a.116501851834262.23813.100004233433878&type=1
 12. http://www.jlokka.fi/2012/12/taman-kirjoituksen-kirjoittaja-on.html
 13. http://hommaforum.org/index.php/topic,86588.0/wap2.html
  Tuomitusta kirjoituksesta: ”Tuollaiset sivistymättömät [raiskaajamamu]elukat pitää lähettää takaisin barbarimaahansa välittömästi tai mieluiten ampua heti tavattaessa. Vitut suvaitsevaisuudesta. Vitut ymmärtämisestä. Vitut humanitaarisuudesta.” Tämän tekstin uudelleenjulkaistuaan Lokkaa alkavat yllättäen kiinnostaa oikeusvaltioperiaatteet: ”En halua syytettä, mutta länsimaisen oikeusvaltion periaatteeseen kuuluu, että samasta rikoksesta tulee sama tuomio ja että ihmisiä kohdellaan tasavertaisesti. Olen syyllistynyt täsmälleen samaan rikokseen kuin Jansson, mutta minua ei syytetä. Tämä ei ole oikein.”
 14. http://itsenainensuomi2015.fi
 15. https://www.facebook.com/ITSENAINENSUOMI2015/info?tab=page_info
 16. https://www.facebook.com/ITSENAINENSUOMI2015/
 17. Eräs lähde, muitakin on nähty
 18. http://www.kaleva.fi/uutiset/kuntavaalit-2017/10-pointtia-kuntavaaleista-vain-yksi-puolue-voitti-kunnolla-sarkkisen-potti-oulussa-oli-hurja/756846/
 19. 19,0 19,1 Hesarin syyttäjä soitti 31.3.2017
 20. http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/oulun-luottamuspaikkojen-jako-selva-ensi-kuussa-lokkaa-ei-enaa-kutsuta-neuvotteluihin/757989/
 21. https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/219082-laski-syottoporsas-syopainen-uuden-valtuutetun-kaytos-ihmetyttaa-oulussa (Archive.is)
 22. http://jari-pekkateurajrvi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/235930-oulun-valtuustossa-kiusataan-ennen-kuin-valtuustokausi-on-edes-alkanut?ref=poiminnat (Archive.is)
 23. https://yle.fi/uutiset/3-9579133
 24. Twitter (Internet Archive)
 25. Twitter (Internet Archive)
 26. Twitter (Internet Archive)
 27. Twitter (Internet Archive)
 28. ”Perkele, ne jätteet on ajettava Suomesta”. Demokraatti 10.12.2018 (Archive.is)
 29. Valtapuolueet saavat syyttää itseään persupaniikista – minäkin olen saanut osani vihasta. Demokraatti 17.1.2019. (Archive.is)
 30. https://www.journalisti.fi/ajankohtaiset/saako-journalisti-kutsua-ihmista-rasistiksi/
 31. https://yle.fi/uutiset/3-10732684
 32. https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006653291.html
 33. https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000007931679.html
 34. Oululaispoliitikot kertovat huonosta keskustelukulttuurista kaupunginvaltuustossa – valtuutettu: "Vallitsee pelon ja turvattomuuden ilmapiiri". Yle 1.12.2020 (Archive.is)
 35. https://twitter.com/SwanOfTuonela/status/1514701491701002246
 36. https://mobile.twitter.com/SwanOfTuonela/status/1518592030284394499
 37. https://mobile.twitter.com/Dimmu141/status/1518634166933504001
 38. https://twitter.com/oula_silver/status/1518448477960814592
 39. https://twitter.com/Le_Francofinn/status/1518637603372814336
 40. Junes Lokka ja Tiina Wiik riehuvat Pariisissa 24.4.2022
 41. http://kunnollisvaalit-2012.blogspot.fi/2012/10/junes-lokka-oulu-muutos-2011.html
 42. https://vaalikone.yle.fi/kuntavaalit2021/169/ehdokkaat/30513?lang=fi-FI