Juhani Tamminen

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
"Jääkiekossa ei ole homoja"

Aurinkokuningas Juhani "Tami" Tamminen on turkulainen keittiömestari, luonnontieteilijä ja lolcow. Tammisen kirjalliseen tuotantoon kuuluu mm. klassista taalainmaalaista kinkunjyystöperinnettä käsittelevä 800-sivuinen opus "If You Can't Stand The Heat, Get Out Of The Kitchen" (suom. Jos Et Kestä Kiimaa, Poistu Keittiöstä) sekä Naantalin perhoskantaa kartoittava "Padöflai Gouli".

Turkulaisen roolissa Tamminen on kunnostautunut erityisesti televisiossa. "Tami" on nähty sekä mielipuolisen "Aurinkokunigas"-komediasarjan nimiroolissa että TV:n lätkämatsien tragikoomisena studiovieraana. Tamminen on suomalaisen urheilumaailman seksituristimaisin pukeutuja, mukaan lukien myös varsinaista Pattayan-lomaa viettävät nuuskakörmyt.

Filosofia[muokkaa]

Valmentajana Tamminen on Petteri Sihvosen ohella eräs Suomen, ellei peräti koko maailman kovimmista tekijöistä, olkoonkin, että hänet potkitaan säännöllisesti ulos valmentajan tehtävistä ja että hän on siirtynyt valmentamaan aina vain surkeampia joukkueita. Hän on saanut jääkiekkovalmentajana pätevyyden kaikkien alojen ja muutamien muiden erikoisasiantuntijaksi ja kiertää pitämässä kasvatus/itsetunto/ydinfysiikkaluentoja. Tamminen on myös rahastanut luonut itselleen mainetta julkaisemalla useita kirjoja, joissa esittelee vankkaa asiantuntemustaan alalta kuin alalta. Kirjojen kansikuvassa Tammisen valokuva on rajattu siten, että hänen kaljunsa ei näy. Luennoillaan ja kirjoissaan Tamminen esittelee kaikenkattavaa filosofista metodiaan. Se toimii siten, että kootaan vanhan kansan perinteisiä latteuksia, muunnellaan sanamuotoja, heitetään väliin muutama "tahtotila" tms. muoti-ilmaus ja etsitään joku, joka on tarpeeksi tyhmä maksaakseen siitä.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.