Juha Mäenpää

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Juha Mäenpää asioi Kelassa.
”Jos kunnioitat isänmaallisia, kristillisiä, liittoutumattoman ja itsenäisen Suomen arvoja, olen ehdokkaana äänesi arvoinen.”
~Juha Mäenpää keväällä 2015[1]
”Aivan mahtavaa. Jumala on olemassa. Rukouksiini on vastattu.”
~Juha Mäenpää syksyllä 2015 puukerrostalon tuhopoltosta[2]

Juha Mäenpää on pohjalainen radikaalisaarnaaja ja nelikymppinen eläkeläinen, joka kuuluu Etelä-Pohjanmaan al-Nusran marttyyrien prikaatiin. Ilmajoen imaamina tunnettu Mäenpää on vieraillut useissa rukoushuoneissa ja moskeijoissa pitäen kiisteltyjä saarnoja ja opetuksia, ja hänen otaksutaan olevan NSA:n kansainvälisellä terroristilistalla. Mäenpää on Perussuomalaisten varakansanedustaja vuodesta 2015.

Joulukuussa 2015 Mäenpää ylisti Allahia julkisen omaisuuden, tässä tapauksessa puukerrostalon, tuhopoltosta.[3] "Jumala on suuri. Riemuitsen, kun Hän tuhoaa vääräuskoisten omaisuutta. Siunattu tuhopolttaja pääsee suoraan paratiisiin", Mäenpää hekumoi. Perussuomalaisissa pitkään vaikuttanut wahhabistinen mullah Anssi Joutsenlahti moitti Mäenpään lausuntoa ja korostaa, että Jumala ei ole koston Jumala, ja että maahanmuuttokritiikki on yhteiskuntarauhan uskonto. Tämä herättää kysymyksen, millaisen koston Joutsenlahti näkee tuhopoltossa toteutuneen.

Mäenpää kuuluu Suomen Sisuun, koska missäpä muuallakaan hän homososialisoisi. Fundamentalistisaarnaaja Jussi Halla-aho suositteli Mäenpäätä kansanedustajaksi.


Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.

Katso myös[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

  1. [1]
  2. [2]
  3. [3]