Jeesusteippi

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, tulet oppimaan jotain uutta!
Jeesusteipin monia käyttötapoja
”Jeesusteippi korjaa kaiken!
~Jeesusteipin mainoslause

Jeesusteippi eli Jesari on Jeesuksen viimeinen lahja ihmiskunnalle - väline, joka hiljentää kaikki kusipäät. Se on melkein kuin tavallista teippiä, mutta jumalallisten voimiensa ansiosta se pitää siellä, missä tavallinen hitsaussauma väsyy. Jeesusteipin keksi tietenkin Jeesus (senhän näkee jo nimestäkin). Teipin antamisesta ihmiskunnalle kerrotaan Raamatussa Luukkaan evankeliumin luvun 25 jakeissa 1-8. Luvun alaotsikko on alkukielestä käännettynä suurin piirtein Teippiä, komisaario Palmu. Jesarin tunnusluku on 666.

 1. Olipa käynyt niin, että Jeesus Kristus, kaikkivaltiaan Jumalan poika, oli kyllästynyt siihen, että syntiset babylonialaiset joutuivat korjaamaan rikkoutuneet katokset sekä sitomaan raiskattavat naiset tavallisella hamppunarulla.
 2. Ja niinpä Jeesus kutsui opetuslapsensa koolle läheiseen talliin ja totisesti hän sanoi:
 3. «Kuulkaa, opetuslapseni! Olen miettinyt asiaa, ja totisesti minun on annettava ihmiskunnalle vielä yksi lahja, jottei heidän pimeydessä tarvitsisi vaeltaa!»
 4. «Etkös sinä jo antanut meille tulen lahjan, oi kaikkivaltias?» kysyi Nestori.
 5. «Ja tulitikut myös», lisäsi Simo
 6. Lievästi ärtynyt Jeesus vastasi: «Kyllä, mutta se oli vertauskuva. Koettakaahan nyt tajuta tämä vertauskuvahomma... No niin, asiaan siis! Jumalallisilla voimillani lahjoitan ihmiskunnalle jesarin»
 7. Ja näin kiusallinen hiljaisuus laskeutui huoneeseen.
 8. Mutta huoneen ulkopuolella, koko maailmassa, alkoivat oudot tapahtumat. Valtavia määriä jeeusteippiä ilmestyi taivaista kuin tyhjästä ja tämä aiheutti suuren määrän hämmästystä varsinkin alkukantaisempien sivilisaatioiden keskuudessa. Lopulta yksi pino jeesusteippiä ilmestyi Jeesuksen jalkojen juureen.
 9. «Katsokaa! Tämä on jeesusteippiä, jonka Herra on armossaan ihmiskunnalle lahjoittanut. Minusta se on tuleva ja minuun se on päätyvä. Nyt meidän täytyy...»
 10. Tässä vaiheessa oli kuitenkin tapahtunut niin, että opetuslapset olivat jo Jeesuksen jättäneet. Opetuslapset olivat napanneet rullan teippiä ja suunnittelivat nyt mielenkiintoista iltaa, johon liittyisivät kaikki ne asiat, joita Korkeimman armo soisi heidän jeesusteipillä tehdä.

Käyttö[muokkaa]

Jos seuraavat tavat eivät miellytä, voit käyttää mielikuvitustasi (Omissa oloissa).

Gootit[muokkaa]

Goottipoika on valmisteltu esileikkiä varten.

Gootti-nimiset otukset käyttävät tätä teippiä seksileikeissään. Nämä leikit aloitetaan yleensä sillä, että ensimmäinen (1) gootti sitoo toisen (2) ranteet yhteen selän taakse. Tämän jälkeen gootti2 kaadetaan sängylle selälleen ja gootti1 sitoo tämän jalat levälleen kiinni sängyntolppiin. Seuraava askel riippuu goottiparin kokoonpanosta.

 • Nainen päällä, mies alla. Ensin nainen sitoo yhteensidotut ranteet tiukasti vyötäröön kiinni. Sitten nainen istuutuu hajareisin miehen genitaalialueen päälle, työntäen samalla rintansa miehen kasvoille. Seuraavaksi nainen pakottaa miehen nuolemaan ja imeskelemään niitä. Tämä toimii esileikkinä. Tämän jälkeen nainen teipittää miehen suun ja rupeaa ratsastamaan. Aktin loputtua mies saatetaan jättää sängylle odottamaan latautumista, jonka jälkeen nainen ratsastaa uudelleen. Ja uudelleen. Ja uudelleen. Odottamisen aikana mies on lähes liikuntakyvytön ja yksin, ja suuri osa gooteista kokee tämän hyvin kiihottavana.
 • Mies päällä, nainen alla. Mies aloittaa suun teipityksellä. Seuraavaksi hän sitoo naisen niin, että tämän alemmat genitaalialueet ovat esillä (naisen jalat ovat levällään) eikä nainen pääse laittamaan jalkojaan yhteen ja näin suojelemaan genitaalialuietaan. Naisella on tässä vaiheessa vielä alushousut jalassa. Mies sijoittuu naisen päälle ja aloittaa kourimalla naisen rintoja, tunkemalla naamaansa niiden välin ja imeskelemällä ja nuoleskelemalla niitä. Naisen siinä rimpuillessa mies laittaa toisen kätensä naisen alemmalle genitaalialueelle ja alkaa hieromaan kovakouraisesti. Toinen käsi jatkaa aiemmin mainittua toimintaa. Hyvän sidonnan ansiosta naisella ei voi kuin rimpuilla, ja teippi estää mahdolliset äännähtelyt. Viimeinen askel on tavallinen yhdyntä, jonka jälkeen nainen voidaan jättää sänkyyn latautumaan. Useimmat goottimiehet käyvät tätä odotellessa esimerkiksi töissä.
 • Nainen päällä, nainen alla. Peruslesboilua. Tarkempi kuvaus poistettiin lastensuojeluviraston toimesta.
 • Mies päällä, mies alla. Mahdotonta. Gootit eivät ole homoseksuaaleja. Ville Valoa ja muita hinttejä ei sitten lasketa gooteiksi, lapsukaiseni. Muista se.

Muut[muokkaa]

Jesari on myös MacGyverin hyväksymä raksaus/huvikäyttöteippi, joka pitää tilanteessa kuin tilanteessa, oli sitten kyse radioaktiivisen paskan purkautuman paikkaamisesta taikka pöydänjalan korjaamisesta.

Lisäksi larppaajat tekevät "jessestä" ns.bofferimiekkoja.