Jarmo Lindberg

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämä älyä säteilevä mies voi olla sinun. Sopivasta hinnasta. Sopivin ehdoin.

Kenraali evp Jarmo Lindberg (s. 10. kesäkuuta 1959) on toistaiseksi suomalainen, mutta hinnasta sovittaessa muunkinmaalaiseksi ketterästi muuntuva eläkeläinen ja konsulttiyrittäjä, joka toimi Puolustusvoimain komentajana ns. kännikohuvuosien aikana 2014–2019. Hänen komentajakautensa suurin ponnistus oli ilmavoimien valtavien hävittäjähankintojen valmistelu, jonka hän sotki heti eläkkeelle päästyään saadakseen aivan helvetisti rahaa itselleen. Lindbergillä on tapana laittaa nimensä sopimuksiin, joita ei kuitenkaan noudata.[1] Eläkeläis-Lindberg ehti tehdä sisäpiiritietojen lobbausbisnestä vain muutaman kuukauden, ennen kuin sai Lockheed Martinilta kenkää,[2] ja siinä muuten on firma, jolla on laajalti kokemusta korruptiosta.

Kaiken kaikkiaan Lindbergin suoritus Suomen puolustuskyvyn ja sotilaallisen uskottavuuden kannalta oleellisten asioiden tärvelemisessä oman lompsansa hyväksi katsottiin niin taidokkaaksi, että Puolustusministeriö joutui hänen takiaan kehittämään uusia käytäntöjä ihan nimeltä mainiten.[3]

Lindberg on Ilmavoimien miehiä – ja mistäpä muualta tällaisia tapauksia tulisikaan, ellei sitten ehkä tykistöstä. Tottuneena hävittäjälentäjänä Lindberg on omiaan tuottamaan runsaasti hävitystä ympärilleen.

Flag of the commander of the Finnish Defence Forces.svg edeltäjä:
Mannerheim
Puolustusvoimain komentaja
20142019
seuraaja:
Timo Kivinen

Katso myös[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]