Jarmo Jorma Jalmari Jurrila

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Naziflag.gif
Natsit peukaloivat tätä artikkelia.

Jarmo Jorma Jalmari Jurrila (6. kesäkuuta 1883 - 19. syyskuuta 1992) oli Porvoolainen fasismin perustaja ja muusikko. Hänen merkittävimpiin saavutuksiinsa kuuluu eeppinen omaelämäkerrallinen 3 osainen Kohti kirkkaampaa huomista - eli miten taistelin läpi elämäni kirjasarja, hitsipillin sulattaminen ja fetajuuston hävittäminen.

Elämä[muokkaa]

Jurrilan elämä oli yhtä piinaa. Hänen kärsivällisyydestään sortoyhteiskunnan alla kannattaa ottaa mallia.

Vaikea lapsuus[muokkaa]

Vauva X syntyi porvoolaisen isän ja turkulaisen äidin muodostamaan avioliittoon kolmanneksi pyöräksi. Hänen vanhempansa olivat köyhiä mutta kunniallisia, jotka suolla, kuokalla ja jussilla ottivat elantonsa irti äiti maasta. Kaasteessa X sai nimen Jarmo Jorma Jalmari Jurrila. Nimen päätti kylän šamaani. Hänen nuoruutensa ei ollut helppo: se oli vaikea. Hänellä oli krooninen ihottuma ja heikko parrankasvu. Kansakoulussa muut oppilaat räkivät hänen päälleen, ja tästä katkeroituneena hän pakeni metsiin.

Työntäyteinen elämä[muokkaa]

JJJJ metsistä poistuttuaan

Aikanaan Jurrila uskaltautui ulos metsistä. Hyvin pian hän havaisti sen erheelliseksi toimeksi.

Basisti[muokkaa]

Aluksi hän päätyi Ravintola Ilmavaivaan ovimieheksi, mutta hämmästyttävän monet luulivat häntä sylkykupiksi. Tästä ärsyyntyneenä hän liittyi ravintolan bändiin, Herttua Luukurkkuun. Kovin kauaa hän ei ehtinyt yhtyeessä bassoa pimputella, kun yhtye vaihtoi tyylinsä Dick Metallista hengelliseen musiikkiin. Myöhemmin yhtye omaksui nimen Teräsbetoni, häveten juuriaan joissa Jurrilalla oli osuus. Jurrila itse potkittiin yhtyeestä ulos, ilman irtisanomisrahoja, saati -aikaa.

Rasisti[muokkaa]

Luukurkusta potkimisen jälkeen Jurrila katkeroitui uudelleen. Tällä kertaa hän alkoi pitää huonon elämänsä syynä poikkeavia. Poikkeaviin kuuluivat mm. spurgut ja hikipedistit. Jälleen hän vetäytyi metsiin ja alkoi miettiä elämänsä syvintä olemusta. Puun alla istuessaan hän lopulta oivalsi totuuden.

Fasisti[muokkaa]

Näin hänestä tuli fasisti. Hän löysi sanan kirjoitettuna paperilappuselle (Artikkelistä löytyy selitys...). Fasistina hän teki lähetystyötä, poltti kirjapainoja, ihailia Adolf Hitleriä ja kasvatti viikset.

Tuskallinen kuolema[muokkaa]

Viimeisinä vuosinaan Jurrila sairastui syöpään ja kuoli 109 vuoden vaatimattomassa iässä. Se oli tuskallista, sillä hän oli juuri silloin vetäytynyt käppyrälle metsiin katkeroituneena Hitlerin kuolemasta. Siellä sitten päättyi suurmiehen elämä raparperin alle.

Kirjallisuutta[muokkaa]

  • Kohti kirkkaampaa huomista - eli miten taistelin läpi elämäni
  • Koko elämäni oli piinaa vaan ei ole enää
  • Eritä näkökohtia ja huomioita ev.-lut.-kirkon suhteesta fasismiin