J. Kärkkäinen

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Waffen-ss poster eintritt.jpg Tätä artikkelia eivät ole sosialistit eivätkä sivarit vääristelleet.
Edellä mainittujen kaltaiset tyhjäntoimittajat pitäkööt jatkossakin näppinsä erossa MIESTEN asioista!
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Naziflag.gif
Jalot germaanit rakastavat tätä artikkelia.

J. Kärkkäinen Oy on ylivieskalainen Kauf nicht bei Juden -pohjalta operoiva, arvoiltaan arjalaismyönteinen ja historiarevisionistinen tavarataloketju, joka tunnetaan myös KKK-Tuurina. Juha Kärkkäinen perusti yrityksen vuonna 1988, ja se on laajentunut levittäen (mahdollisesti konspiratorisia) lonkeroitaan Ouluun, Iihin ja Lahteen. Yrityksellä on myös verkkokauppa, jossa myydään mm. Siionin viisaiden pöytäkirjojen kaltaista tasokasta tietokirjallisuutta.[1] J. Kärkkäinen joutui yrityssaneeraukseen vuonna 2010, koska yritysoikeus on juutalaisten sätkynukke.

Juha Kärkkäinen

Kärkkäisen perustaja ja Kaufhausführer Juha Kärkkäinen syntyi Alavieskassa. Huolettoman lapsuutensa Kärkkäinen vietti lähinnä rääkäten muurahaisia. Vartuttuaan hän muutti Ylivieskaan toteuttamaan suurta unelmaansa: pyrkimään ammattikouluun tuning-linjalle. Ihmiskunnan epäonneksi häntä ei kuitenkaan huolittu kouluun joten hän lähti sen sijaan suorittamaan varusmiespalvelustaan. Armeijassa hän osoitti huomattavaa rohkeutta ja velvollisuudentuntoa tehtävässään (munkkien ajo sodesta esikuntaan), ja hänelle myönnettiin kahdesti ensimmäisen luokan kuntoisuusloma. Kuitenkin varusmieskoulutuksen päättävässä loppusodassa keltaisten joukkue, johon Kärkkäinenkin kuului, hävisi. Vempassa maannut Kärkkäinen otti tiedon vastaan itkunsekaisella raivolla ja vannoi kostoa juutalaisille, joiden hän katsoi puukottaneen heidän joukkuettaan selkään.

Armeijasta vapauduttuaan katkeroitunut ja koditon Kärkkäinen kierteli ympäriinsä myymäläautossaan. Samalla hän kirjoitti juutalaisvihaa tihkuvaa puolielämänkerrallista pääteostaan Kärkkäisen kuvasto (saks. Mein Katalog). Hän alkoi kerätä ympärilleen samanhenkisiä ihmisiä, jotka uskoivat ylivieskalaisten, ei saksalaisten, olevan todellisia yli-ihmisiä. Rahoittaakseen poliittista toimintaansa Kärkkäinen perusti sekatavaratalon. Hän rakennutti tavaratalonsa kellariin bunkkerin, jonne hän vetäytyi juonimaan kaikkein uskollisimpien myymäläpäälliköidensä kanssa. Pian sen jälkeen Magneettimedian ensimmäinen numero näki päivänvalon.

Magneettimedia

Kärkkäinen kustantaa rohkeaa ja korkeatasoista journalistista keskustelua herättävää Magneettimedia-ilmaisjakelulehteä. Lehti on saanut mm. Pulitzerin, Huuhaa-palkinnon, Ajatollah Khomeinin kansainvälisen rauhanpalkinnon, Pro Ylivieska -mitalin ja joitakin tutkintapyyntöjä. Lehti kyseenalaistaa ansiokkaasti vallitsevia dogmia, kuten että juutalaiset eivät oikeasti hallitsisikaan maailmaa. Kärkkäisen kustantama Magneettimedia tarjoilee monipuolisia näkemyksiä, sillä lehti julkaisee maailmankuulujen kolumnistien, kuten amerikkalaisen KKK-johtaja, roturealisti David Duken valaisevia kirjoituksia. Kärkkäisen kustantama lehti pitää myös vieraskynänään argentiinalaista Adrian Salbuchia, joka on löytänyt pettämättömän konstin tunnistaa maailmanlaajuisen sionistisalaliiton jäsenet: jos henkilöllä on juutalainen nimi, kuuluu hän salaliittoon. Lisäksi jos henkilö johtaa jotakin länsimaista demokratiaa, kuuluu hän salaliittoon.

Toimitusjohtaja Juha Kärkkäinen, joka tämän ansiokkaan tutkimuksen kustantaa, pitää esim. Salbuchin teesiä, jonka mukaan sionistinen salaliitto tuhosi Natsi-Saksan ja Hiroshiman, "hyvin mielenkiintoisena näkökulmana".[2] Kärkkäisen mielestä on myös "hyvä keskustella asioista, joista yleensä vaietaan". Magneettimediassa käydäänkin arvokasta yhteiskunnallista keskustelua, jossa on tuotu esiin mm. se, miten Israelin pyrkimyksenä on saada aikaan maailmanlaajuinen kommunistinen valtio ja kuinka kaikkien maiden vasemmistolaiset ovat samassa juonessa, miten amerikkalainen sikhitemppeliin hyökännyt uusnatsi olikin oikeasti Mossadin hypnotisoima Mantšurian kandidaatti,[3] miten juutalaiset aiheuttivat armenialaisten kansanmurhan, että holokausti on höpöjuttuja ja natsitkin oikeasti joko hyviä tai sitten salajuutalaisia. Juha Kärkkäisen mielestä tämä on tärkeätä keskustelua.

Ikävä kyllä J. Kärkkäinen on todellisuudessa itsekin osa maailmanlaajuista jutkusalaliittoa, sillä verkkokaupassakin myydään tuotteita, joiden kehittämisessä ja valmistamisessa kaikkea kontrolloivilla juutalaisilla on sormensa vahvasti pelissä. Ehkä J(oshua!). Kärkkäisen tavoitteena onkin saada niiden harvojen, jotka sionistisumutuksen läpi näkevät, rahat osaksi kansainvälistä juutalaista kommunistikapitalismihirviömustekalaa.

Tails-nazi.PNG Tämä natseihin liittyvä tynkäartikkeli kaipaa rodunpuhdistusta.
Voit auttaa Hikipediaa siivoamalla tämän artikkelin juutalaisten propagandasta ja viemällä sen kesäleirille kasvamaan.

Viitteet