Viuhahdus

Kohteesta Hikipedia
(Ohjattu sivulta Itsensäpaljastaja)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, paina takaisin-painiketta tai tulet sokeaksi!
"Näe minut!" Usein viuhahtajan perimmäinen intressi on tarve tulla nähdyksi.

Viuhahdus on ihmisen (yleensä miehen) sosiaalista kanssakäymistä normaalien, mutta myöskin epänormaalien ihmisten (yleensä naisten) kanssa. Viuhahtaja saa seksuaalista tyydytystä esittelemällä alastomia sulojaan pahaa-aavistamattomille ihmisille kaduilla, jalkapallokentillä, golfkentillä, lenkkipoluilla sekä ikkunoissa.

Tuntomerkit[muokkaa]

Viuhahtajalla on yleensä yllään beige poplari, harmaa hattu sekä mustat kiiltonahkajalkineet, aivan kuten Humphrey Bogart on useissa kuvissa esitetty. Viuhahtajalla on yleensä pieni penis, jonka hän haluaa näyttää sen näyttämisen halusta. Viuhahtajan voi ennalta tunnistaa tuijottavasta katseesta, edellämainitusta vaatetuksesta sekä käsien pitämisestä taskussa tai takin lieppeessä. Tämä henkilö voi myös odottaa piilossa sopivan uhrin kohdalle sattumista ja pompsahtaa esiin sopivalla hetkellä. Tällainen henkilö voi vaania missä vain ja kun joudut tällaisen henkilön viuhauttamaksi, tulet yleensä näkeneeksi peniksen sekä karvaisen rinnan.

Toimintatavat[muokkaa]

Viuhahtaja viuhauttaa salamannopeasti takkinsa auki edessäsi, etkä ehdi mitenkään sulkea silmiäsi, taikka kääntää päätäsi ennenkuin tämä on jättänyt sinulle syvät arvet sieluusi ja mieleesi.

Viuhauttamisen välttäminen[muokkaa]

Viuhauttamaksi joutumisen välttäminen tapahtuu pysymällä tietokoneen ääressä, rekisteröimällä tunnus Hikipediaan. Myöskin useimmiten pään kaljuksi ajaminen sekä pesäpallomailan kantaminen auttaa, mutta edelläolevaa toimintatapaa suositellaan.

Katso myös[muokkaa]