Hiktionary:I

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta Itsenäinen)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Help-books-aj.svg aj ash 01.svg
Tervetuloa Hiktionaryyn, Hikipedian kadonneeseen sisarprojektiin, jonka tavoitteena on määritellä kaikki se, mikä olisi parasta jättää määrittelemättä.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö *

I niin kuin infantiili

Idiootti

On henkilö, joka ei ole (muin. kreik.) kiinnostunut politiikasta. Siihen nähden on melko kummallista, että nykyään valtiomme parlamentaarisissa elimissä havaitaan usein idiootteja, jotka uutisissa uutisten jälkeen ilmaisevat itseään tavalla, joka paitsi todistaa heidän olevan idiootteja, myös samalla heidän olevan kiinnostuneita politiikasta. Idioottimaista.

Ihmiskeitin

Ihmiskeitin on iso, metallinen ja telaketjujen päällä oleva rotisko. Yleisin väri on vihreä hienolla maastokuviolla tai vaihtoehtoisesti se on hiekan värinen. Ihmiskeittimen toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Keittimen sisälle laitetaan korkeintaan neljä ihmistä, jonka jälkeen räjäytetään keittimen bensatankki, jonka ansiosta keittimen sisälle syntyy valtava kuumuus. Kiehuva bensa keittää raa'an ihmislihan syömäkelpoiseksi.

ihQ D44

ihQ D44 on yleinen TeiniXien sanonta kuten LOL, ihQ Daa, ihQ, LaDaa ja on myös muita sanoja...

Ikuisuus

Ikuisuus on yksinkertaisesti hyvin pitkä aikaväli, jolla ei ole alkua eikä loppua. Termi tulee alunperin englannin kielen sanasta "forever", joka taas on peräisin elokuvan Batman Forever nimestä. Tähän aikaan sana kuvasti tunnetilaa jonka ihminen kokee kun elokuva alkaa pyörimään ruudulla. Ikuisuuden käsitteen uskotaan joskus tarkoittavan ajan ulkopuolista olemassaoloa tai äärettömän käsitettä, mutta tämä on tutkitusti paljastettu unessa vääräksi.

Lista yliampuvista termeistä
Aina - Aukoton - Ei koskaan - Fasisti - Ikuisuus - Ilmainen - Kaikki - Määrittämätön - Normaali - Olematon - Rajaton - Sanoinkuvaamaton - Simppeli - Steriili - Tyhjiö - Täydellinen - Vaikeus - Ääretön

Ikuisuusprojekti

Sana, joka kuvastaa hyvin asiaan paneutumisen aiheuttamaa verenpaineen nousua. Ikuisuusprojektiin liittyy erottamattomasti alkoholi, kiroilu ja riitely. Tunnettuja ikuisuusprojekteja ovat esimerkiksi pihasauna, käytetty auto tai sen katsastus, varaston tyhjennys, Hikipedian siistiminen turhista artikkeleista ja häiriköivistä käyttäjistä, huoneen siivoaminen, unohtamatta allekirjoitusta tai yksi kuva kertoo tuhat sanaa -sivua.

Ikärasismi

Ikärasismi on sitä, että 10-vuotias ei saa tilata baarista viskipaukkua. Ikärasismista on nykypäivinä kehittynyt huomattava kansainvälinen ongelma. Muun muassa YK on käynnistänyt lukuisia ohjelmia, joilla viskipaukun saatavuutta 10-vuotiaille on koetettu parantaa. Niin ikään ikärasismia on se, että 9-vuotias ei saa mennä naimisiin 53-vuotiaan elämää nähneen mieshenkilön kanssa.

Illman, Mika

Ill Man on superroistojen kategoriaan kuuluva puoli-inhimillinen demoni, jolla on kyky taivuttaa lakeja. Hän on päässyt myös valtakunnansuperroiston asemaan Suomessa. Ill Man tunnetaan erityisesti tavasta lainata itseään laatiessaan uusia loitsuja. Tämän lisäksi hän kykenee selittämään mustan valkoiseksi ja päinvastoin. Hän on myös kansakunnan kiihottuja.

Kansallismielinen esseisti Timo Hännikäinen on kirjoittanut psykoseksuaalisista riivaustiloistaan tunnustuksellisen teoksen Illman.

Katso myös

Ilves

Ilves.

Ilves on ylikasvanut kissa, jolla on tupsut korvien yläpuolella.

Influensseri

Influensseri on influenssaa tahallaan muihin tartuttava henkilö. Saattaa olla salaisen maailmanhallituksen agentti tai sitten pelkkä ääliö, joka haluaa muillakin olevan kurjaa.

Inspis

Tekninen termi aforismitaululla tavoiteltavalle vaikutukselle. Ei tule sekoittaa inspiraatioon, jolla on yhteys luovuuteen.

Inspiraatio

Tiedemiesten mukaan keksinnöstä olisi 95% perspiraatiota (hikoilua) ja 5% inspiraatiota (keksimistä, oivaltavaa tieteen tekoa). Ensimmäisin tunnettu keksintö oli se, kun Mefisto liukastui kylpyammeessa saippuaan, ja sanoi "Heureka" eli "Olen kuseksinut ammeeseen".

Insuliini

Insuliini (ruots. Inga Sulin) on koivunkantosienestä ja arabikumista valmistettavaa hyytelömäistä ainetta, jota käytetään pääasiassa pihtipolvien ja kuumeen hoitoon. Insuliinin keksijänä pidetään skotlantilaista puistokemisti Sir Edmund Hillarya, joka yritti kehittää uudenlaista hammastahnaa rikastumistarkoituksessa. Insuliinia nautitaan yleensä suppona, joissain tapauksissa sitä voidaan myös sekoittaa piparkakkutaikinaan tai teehen. joskin tällöin maku on monesti perin karvas ja luotaantyöntävä. 1800-luvulla oli etenkin herrasväen keskuudessa suosittua järjestää insuliinikutsuja, joissa suuria määriä insuliinia nautittiin nuuskaamalla.

Integraalifunktio

On sellainen matemaattinen termi, josta Sinä et tajua mitään. Integroinnin on keksinyt nörtti nostaakseen potenssiaan.

Intertekstuaalisuus ja poststrukturalismi

Jotkut uskovat, että Kanadassa painovoima vallitsee vain 12 tuntia vuorokaudessa. Sen vuoksi ne on kaikki niin hitaita. Asiat täytyy sitoa paikoilleen, jotta ne eivät leijailisi pois lounaan aikaan.[1]

IP-osoite

IP-osoite eli induktiopuhelin, jota on yleisesti käytetty 1700-luvun tulevaisuudessa. Viron mafian tukema järjestö Amerikka on suunnitellut Uusiksen esi-isän Uusipaavalniemi Edellisen kanssa kyseisen tryffeliohjeen. Me tiedämme IP-osoitteesi.

IrcQuotes

Internet-sivusto, jonne kaikenmaailman valopäät laittavat kameralla kaappaamiaan sieluja esille. Lähes synonyymi IRC-Gallerialle, paitsi että tällä ei ole mitään tekemistä kuvien kanssa.

Irtosuhde

Irtosuhde on eräänlainen parisuhde, jossa puoliso jaetaan useampaan irto-osaan käyttämällä teräasetta tai raakaa väkivaltaa.

Iskelmämonopoli

Psykedeelinen sininen tausta hypnotisoi katsojan ja vaivuttaa tämän transsiin, mikä saa tämän lähettämään iskelmätoiveensa. Transsissa toivoja ei huomaa viestin/soiton hintaa, 5,09€. Nykyisin kanavan taustakuva on sysivalkoinen, mutta silti osaa hypnotisoida

Iskelmämonopoli on käsite televisiossa ja radiossa (Järviradio) kuuluville kanaville, jotka lähettävät yksinomaan kultaisten aikojen ikivihreitä iskelmiä. Näitä kultaisia kappaleita kuuntelevat usein ikäihmiset, jotka ovat kyllästyneet muiden kanavien nuorekkuutta edustaviin kappaleisiin ja muuten vain huonoon musiikkiin. Kanavien ylläpitäjät soittavat usein omasta tahdostaan musiikkia, mikä rohkaisee seniilit toivomaan omaa lempi-iskelmää. Ei tässä sinällänsä ole mitään pahaa, yrityksethän tarvitsevat rahaa toimiensa ylläpitämiseen, mutta todellisuudessa nämä kanavat ovat Bill Gatesin märkiä unia. Harju & Pöntinen kyllä kertoo rehellisesti toiveiden hinnan, mutta vaivuttaa katsojansa/kuuntelijansa psykoosiin. Järviradio taas kertoo ohimennen eli harvoin puheluidensa hinnan, 10,01€ Lähde?, joka kierosti saa mummot luulemaan toivomuksen olevan halvat terveiset naapurin serkun kaimalle. Esimerkiksi dementikoille kanavien kuuntelu voi olla vaikeaa, ei sillä, että he toivoisivat saman kappaleen uudestaan, mutta sillä, että he voivat unohtaa puhelun kalliin hinnan. Radiossa on sentään kunnon kattoremontti-mainoksia Lähde?, kun taas televisiossa mainostetaan kuvottavia poikien puhelimia ja muita seksipalveluja.

ISKTR

Lyhenne "Itsenäisen Suomen Kansallisen Taistelun Rintamasta".

Islamisaatio

Islamisoituminen eli islamisaatio on termi, jota käytetään yleensä länsimaisen nykysivilisaation muuttumisesta islamin mukaiseksi sharia-lakia tiukasti noudattavaksi takapajulaksi, jonka verenkarvakätinen eetos on myös kaukana islamin kulta-aikojen korkeakulttuurien sivistyksestä ja suhteellisesta toleranssista. Yleensä puhutaan nimen omaan Euroopan islamisaatiosta, vaikka voisi olettaa, että islamisaatio alkaisi esimerkiksi muslimienemmistöisistä maista, jotka eivät ole islamisoituneet. Keskeisintä Euroopan islamisaatiossa on, että siitä ei ole minkäänlaisia merkkejä. Koska Euroopan islamisaatiota ei tapahdu niin missään ja sharia-lakia ei ole tulossa minnekään, on tehnyt mieli kirjoittaa tällainen kuiva Hiktionary-määritelmä lännen islamisaatiosta, jota ei missään ole tapahtumassa, millään aikataululla (varjele vielä luonnontieteidenkin kädettömät amatöörit sakissa). (Toisaalta islamisaation voi määritellä ihan miten vain, jolloin on paljonkin todisteita siitä, että se on jo maan päällä: ”Islamisaatio on jo tapahtunut kaikessa karmeudessaan esimerkiksi Britanniassa, Ranskassa ja Ruotsissa viime vuosikymmeninä”, Olli Immonen sanoo vuonna 2014.1 https://www.facebook.com/olli.immonen.3/posts/10152891975574847) Nykyistä tai tulevaa islamisaatiota todeksi väittävät ovat hulluja jotka tykkäävät aukoa päätään, myös jottei huomio kiinnittyisi omaan taidottomuuteen, joka estää tietynlaisten apinoiden tarvitseman ulkoistetun itseluottamuksen hakemisen Eurabia-jengin sijaan vaikka motskarijengistä tai skiniporukasta.

Aiheesta muualla

Isnäs (Jääniemi)

Isnäs on vuonna 2001 perustettu Pernajaan kuuluva kylä. Se on iästään huolimatta kunnan suurin kulttuurikeskus ja tiheimmin asuttu alue. Isnäs tunnetaan parhaiten sahastaan, lukuisista majataloistaan sekä kylän keskellä sijaitsevasta baarista, joka toimii myös kylän uskonnollisena keskuksena. Jääniemeen saapuu bussi Porvoosta jokaisen kuukauden kolmantena viikonloppuna paitsi joulukuussa, koska silloin paikalliset viettävät epätyypillisesti pääasiallisesti pakanallisessa Pernajassa joulua.

Isnäsistä löytyy myös asfaltoitu tie ja yliopisto.

It isn't hard to do

Englanninkielinen lausuma, joka esiintyy John Lennonin teoksessa "Imagine". Se tarkoittaa suoraan suomennettuna "se ei ole kova tekemään", mutta monet suomentavat sen virheellisesti "sitä ei ole vaikea tehdä". Ei tiedetä, mistä herra Lennon sai idean tähän lauseeseen. Arvoitusta ei saatane koskaan ratkaistuksi, sillä Lennon vei sen mukanaan hautaansa vuonna 1980, kun kyborgit tuhosivat hänet. Lennonin todellisista tarkoitusperistä on spekuloitu paljon. Vuonna 1986 syntyi kohu, kun joku keksi, että Lennon viittasi lauseella LSD:n käyttöön. Epäilyä herätti muun muassa lauseessa esiintyneet kirjaimet s ja d, jotka esiintyvät myös sanassa LSD. Vuonna 2006 lauseesta kirjoitettiin tuhatsivuinen väitöskirja Ain't it fun.

Itsensä kiikkuun vetäminen

Kaulakiikku on myös Jeesuksenkeinuna tunnettu, sekä jojoon vetämisenä. Kun tämä tapahtuu, niin silloin yleensä lähtee henki. Ei suositella heikkohermoisille. Joskus tämä rinnastetaan itsemurhaan. Vanhempi, kuten Jussi Hagbergin käyttämä termistö käsittelee henkilön känkkään vetämisenä sekä vitsavauluun vääntämisenä. Päätalon aikaiset tukkijätkät saattoivat viettää keskenään tätä viihtyisää piirileikkiä, eräänlaisena venäläisen ruletin suomiversiona. Pelitilanne syntyy siitä lähes aina, kun on ns. nollat taululla eli kaveri vetänyt kaikki tikit poikkee ja kotio.

Itsenäinen

Itsenäinen on itsenäinen, eli itsenäistä ei määräile kukaan paitsi se, jolla on enemmän voimaa. Itsenäinen on lähes valtiomuoto.

Sisällysluettelo