Intiaani

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
hessu on homo ggitdjfd

Intiaanit eli Äärimieliset innoittajat on Yhdysvalloissa toimiva, kuuluisa juutalainen salaattia salakuljettava rikollisliiga. Intiaanien vainoja ovat olleet mm. norjalaiset, redneckit, skinheadit, muumit ja saamelaiset. On aina puhuttu, että intiaanit olisivat rauhaarakastava, mutta tämäkin on tietysti paskapuhetta. Intiaanit ovat yksi maailman pahimmista mafioista, jonka päämäärä on punahiuksisten ihmisten tappaminen. Nykyinen intiaanien führer marsalkka on Seisova Kulli.

Historia ja alkuajat[muokkaa]

Intiaanit tulivat tutuiksi Norjassa 1900-luvun alussa. Tällöin intiaanit vandalisoivat punahiuksisia norjalaisia. Intiaaneja johti tällöin pahamaineinen Esko Aho. Ahoa seurasi vuoteen 1913 mies nimeltä Geronimo. Vuosina 1902-1929 sai surmansa yli 300 000 norjalaista. Pian intiaanit alkoivat levittäytyä skinheadien ja redneckien kimppuun. Tästä seurasi tietysti sota, jossa molemmat osapuolet menettivät 20000000 miestään. Intiaanit alkoivat vähitellen levittäytyä joka paikkaan, ja pian he aloittivat tuottoisimman bisneksensä eli salaatin salakuljettamisen.

Nykytilanne[muokkaa]

Nykyään intiaanit ovat yhä voimissaan. He ovat myös poliittisesti järjestäytyneitä. He kannattavat oikeistoa. Vuodesta 1961 intiaanit ovat harjoittaneet hyväntekeväisyyttä mm. lahtaamalla kommunisteja, Raiskaamalla suihkulähteitä, murhaamalla Putinin vastaisia ihmisiä sekä levittämällä Bushin vastaista propagandaa.