Ilja Janitskin

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Stop hand.png Ilja Janitskin on julistettu idiootiksi Yhdistyneiden kansakuntien
Ole oma itsesi, ja se riittää” -julistuksen liian kirjaimellisen noudattamisen vuoksi.
Ilja Janitskin
Aamu ilja.png
Majesteetillisen kylpytakkihetken mietteet: "Vittuku kahviki o mustaa"
Koko nimi: Ilja Iivana Jamppa Janitskin
Syntymäaika: 14. maaliskuuta 1977
Syntymäpaikka: Lieksa
Uskontokunta: myöhempien aikojen pyhän idiootin kirkko
Kuolintapa: mamuhalvaus
Hiusten väri: ruskea
Näyttelijä: Tommi Korpela
Saavutukset: pakeni espanjalaisia poliiseja maasta (ei sinänsä mikään saavutus)
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
julkinen perseily, valheiden levittäminen ja epätoivoinen julkisuudenhaku
Pilkkanimet: Lima-Ilja, Nilja Janitskin
Sitaatti: "Täytyy sanoa etten ole koskaan saanut näin vaivatta sissimarkkinointia edukseni kuin nämä koiranrääkkääjä/pedofiili-trollit tekevät paraikaa yhden projekteistani eli MV-lehden puolesta"[1]

”Äänestä lompakollasi!”

~Iljan huono yritys

Ilja Janitskin (peitenimi Juhana Piironen) on mukasuomalainen tekopyhä sananvapauden hyväksikäyttäjä, pyyteetön "journalistinen" sooloilija sekä toisinajattelija, joka saa toilailuillaan viikottain "valtamedian" ansaitun huomion. Janitskin tunnetaan parhaiten perustamastaan Mitä Vittua??!!-verkkolehdestä, Euroopan paholaiskriisin monetisoijasta ja kansakunnan totuuden torvesta, jossa hän kätyreineen pyrkii paljastamaan ja tuomaan rikollisia oikeuden eteen. Iljan kohteena ovat erityisesti pahoinpitelijät, raiskaajat ja huumeidenkäyttäjät. Janitskin on myös ollut moottoripyöräkerho Bandidosin täysjäsen, jonka lähes jokainen jäsen on jossain määrin liitettävissä pahoinpitelyihin, raiskauksiin ja huumeidenkäyttöön. Tämän perusteella Hiktionary kuvailee Janitskinia "Robin Hoodin ja Batmanin sekasikiöksi".

Janitskin on toistuvasti käräjillä nettiin kirjoittamistaan pöpinöistä, joissa hän vihjeettömine orjineen avoimesti solvaa matuja, musulmaaneja, julkkiksia sekä poliitikkoja. Janitskin kiistää kaikki "vihapuhe"-syytökset, mutta jostain syystä harrastaa viikoittain viranomaisilta karkailua. Janitskin on vuosikaudet pakoillut kotimaassaan odottavia velvollisuuksia, sillä hänen mielestään häntä takaa-ajava hallitus on kommunistinen. Voidaankin siis varmuudella sanoa, että Janitskinin älykkyysosamäärä jää jokseenkin herran kengänkoon paikkeille.

Janitskinin pyörittämä verkkosivusto Mitä Vittua??!! on yhtä laadukas kuin miltä se kuulostaakin. Sivuston uumenissa Janitskin harjoittaa noitavainoja poliittisesti erimieltä olevia ihmisiä vastaan julkaisten mitä älyvapaimpia kolumnejaan sekä isännöiden hyödyllisten idioottiensa kansalaisjournalismia ja copypastatyötä, jolle virnuilee loikoessaan Barcelonan joutilaassa lämmössä somalityttöystävänsä kanssa ja käy sovittuina aikoina panemassa Putinia pyllyyn.

Persoona

Luovutuspäätöksen lykkääminen saa rasvaisenkin körilään hymyn herkälle.
Nuori ja komea Darude-partaimitaattori Janitskin vuonna 2002 kertomassa päätoimittamastaan "hyväntuulisesta" ja "viihteellisestä" Absolute-lehdestä, jossa "ei puhuta kenestäkään pahaa". Pitkälle on tultu, voisi joku sanoa.

”Olen edelleen sitä mieltä että tulen tekemään vallankumouksen Suomessa. Ne ketkä eivät ole samaa mieltä niin lukekoon akuankoja. Suvakit ovat jonossa poltettavaksi ekana kun se aika tulee.”

~Täyspäinen Janitskin Andorran päämajastaan.[2]


Janitskinia voidaan pitää rauhattomana mankujana ja tappioita kestämättömänä kakarana, joka on juuri päässyt käsiksi internettiin. Janitskinin elämässä ei tunnu olevan punaterrorin epätoivoisen kitkimisen lisäksi muuta sisältöä, joten hän käyttää kaikki päivänsä muiden ihmisten heikkouksien esille tuontiin. Hänen elämänsä on vähintään yhtä sekava, kuin MV-lehden etusivu, jota kerrankin itse katsoessaan sai syövän.

Janitskin pääaktiviteetteja on julkaista Facebookissa filosofisia mietintöjään, poliittisia pohdintojaan sekä tietysti arkipäiväisiä tappouhkauksia. Kaiken tämän hän näpyttelee peitenimen, Juhana Piirosen, kätköistä, mikä kertookin jo suhteellisen paljon Janitskinista henkilönä. Henkistä epävarmuuttaan hän peittää myös jatkuvasti aurinkolaseilla.

Katso myös

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Ilja Janitskin.


Aiheesta muualla

Viitteet

  1. http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2015/03/20/kyynista-rahastusta/
  2. tai Barcelonan, mutta maanpako ja kotiaresti jossain andorralaisessa vuoristossa sekä diagnoosi tuskin ovat vaikuttaneet tässä suhteessa suotuisasti
Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.