Ii2

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

ii2

Teknisistä rajoituksista johtuen artikkelin yllä näkyvä otsikko on virheellinen. Oikea otsikko on äärimmäinen rahastus.
Ii2:sen diktatorisesti hallittu kleptokraattinen itsevalta
{{{lippu}}}
lippu
{{{vaakuna}}}
vaakuna
{{{sijainti}}}
Valtiomuoto Diktatuuri
Diktaattori Se kumma trolli, joka puhui sylkäämisestä
Pääkaupunki Kuopio
Muita kaupunkeja Palvelin on vain yhdessä kaupungissa.
Pinta-ala
 – josta sisävesiä
500 km²
0
Väkiluku (2008)
 – väestötiheys
 – väestönkasvu
181,565 eli liikaa, ja ikävä kyllä kasvaa koko ajan.
1 000 000 / km²
Uusia jäseniä joka päivä. % (90)
Viralliset kielet Nettislangi, teinix, pissis, ii2
Pääuskonnot {{{Pääuskonnot}}}
Valuutta Kreditit (tit)
Elinkeinorakenne maatalous 0 %,
palvelut 100 %,
teollisuus 0 % BKT:sta
Itsenäisyys
Irtautui Kuopiosta
 
2002
- Kansallissankari
- Kansallisurheilulaji
{{{kansallissankari}}}
Vittuilu
Kansainvälinen
suuntanumero
+ii2
Motto Paikka ystäville pedofiileille
Kansallislaulu {{{kansallislaulu}}}


ii2 on parin kuopiolaisen idiootin keksimä rahastukseen irkkaamiseen tarkoitettu keskustelupaikka. Kyseinen sivusto matkii alkuperäistä IRC-Galleriaa niin ideoiltaan kuin ulkoasultaan. ii2 on suosittu 10–13-vuotiaiden pikkuteinihuorien keskuudessa, (jotka eivät uskalla käydä ”oikeassa” IRC-Galleriassa, koska heidät haukuttaisiin lyttyyn). Kuuluisin kuvamuoto ii2:sessa on teinipeili. ii2 sisältää myös monia muita asioita kuten esimerkiksi turkkilaisia pervoja, jotka yrittävät houkutella pikkutytöt luovuttamaan väriliitunsa. Paikkaan voi siis pistää heruttavia tai vähemmän heruttavia kuvia. Yleensä käyttäjien kuvat lähinnä oksettavat, vaikka kyseessä olisi kuinka malliposeeraus. Nykyään ii2 on julistautunut itsenäiseksi diktatuuriksi.

Historia

Ii2 alkoi yleistyä kun IRC-Galleriassa "irkkaavat" teinit eivät enää jaksaneet katsella gallerian jatkuvia käyttökatkoja, ja tekivät ensimmäisen virheensä, eli tunnuksen ii2:seen. Tunnuksen voimaan astumisessa menee kuitenkin hetki, sillä ylläpidon on tarkistettava ettei mitään järkevää materiaalia vain pääsisi sisään. Tämä aika on kuitenkin liian pitkä sosiaalisille teineille, jotka haluavat päästä heruttamaan toisilleen heti. Tilanne johti äärimmäiseen viiltelyyn ja angstaamiseen jonka ansiosta ii2 sai myös suosiota emojen keskuudessa. Vuosien 2003-2006 välillä käyttäjien joukosta alkoi erottua elitti-ihminen, alkoi toteuttaa ihanteellista kulttuuriuudistustaan, jossa kaikki nolot pennut poistettaisiin ii2:sesta.

Yleiset viestit

Yleiset viestit, tunnetummin Yleinen itsensämyymispaikka on etusivulla pyörivä paritusrinki. Yleisten viestien tarkoituksena on saada teinit kulutamaan mahdollisimman paljon kredittejä eli rahaa. Ii2 ahneuden myötä nykyään myös kanavia pystyy korottamaan. Tietenkin pientä rahasummaa vastaan. Kanavien korottaminen on ehkä maailman turhin asia, ja vastaa samaa kuin polttaisit rahasi joten mieti kahdesti ennen kuin rupeat tähän touhuun.

Varoitus

Ii2Plussan ostaminen ei ole kovinkaan kannattavaa. On olemassa viikon kokeiluversio, ja se toimii samalla tavalla kuin huumeet: ensin ilmaiseksi kunnes jää koukkuun. Riippuvaiseksi jäämisen jälkeen on pakottava tarve ostaa Ii2Plussa. Helpommalla toki pääsee, jos ei tee koko ii2-tunnusta ollenkaan, mutta jos on pakko heruttaa kavereille, siihen ei tarvitse kukan kuvia taustalle.

ii2 ja sensuuri

Kuten IRC-Galleriassa, myös ii2:ssa on ylläpito. Ylläpidon tehtävänä on pitää yllä ii2:n hyvää laatua, jotta jokaisella olisi mukavaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki asiallinen materiaali on poistettava. Ylläpidon lempipuuhaa on myös uhkailu[1].

Katso myös