Huutaminen

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Stop crap.png Tämä artikkeli on merkitty parannettavaksi välittömästi, koska sen sisältö tai aihe on kakkaa.
Voit auttaa Hikipediaa muokkaamalla artikkelia paremmaksi.
Jos parantaminen ei kiinnosta ketään, artikkelille käy huonosti.

Huutaminen on tunteen (tai tunteiden) ilmaisemista ääntä käyttäen.

Yleisterminologiaa[muokkaa]

Luonnonvarainen kirku jatkuu yleensä n. 17 minuuttia liian pitkään.
  • Huuto - Äänen käyttämistä tunteen tai tunteitten ilmaisemiseen. Erittäin harvinaisissa tapauksissa huuto voi olla neutraalia, ajatusprosesseja aiheuttavaa muotoa.
  • Kirku - Huudon laji, jossa käytetään erittäin epämukavia, korkeita ääniä. Yleensä effektiivinen pulujen tappamiseen sekä seksuaalisen ahdistelijan karkoittamiseen.
  • Karjunta - Voimakas huudon laji. Yleensä kun tunteet kuohuvat yli juuri kuitenkin muuttamatta sanoja teoiksi karjunta ottaa paikan normaalin puheen sijaan. Karjuja yleensä on lippalakkipäinen ja hieman humalassa, tai erittäin pettynyt henkilö.
  • Örinä - Kirkumisen vastakohta, jossa käytetään matalia ääniä. Monien raskaamman sarjan musiikin soittajien suosima sekä sammuneitten mieshenkilöitten tyypillinen äänenpaino vastatessa kysymyksiin.
  • Mylvintä - Syvä eläimellinen primaarihuuto, jonka tuottamisessa ei käytetä äänihuulia. Käytännöllinen kun halutaan tunnistaa ihminen joka on menettänyt mielenterveytensä niin syvästi, että ei enää itse kykene tiedostamaan edes hulluttaan.
  • Mölinä - Mylvinnän esiaste, joka tehdään äänihuulilla. Viittaa epä-älylliseen kovaääniseen mekastukseen, joka ei kuitenkaan vielä saavuta mylvinnän eläimellis-henkisiä ansioita. Kelpaa innostuksen mutta ei vihan ilmaisuun. Pääfunktio on tukea riehumista.
  • Nörttihuuto - Perjantai-iltana kuuluva, erilaisia äänensävyjä sisältävä huuto, joka yleensä johtuu siitä, että Hunter ninjaa juurikin sen taikakirveen, jolla olisit vihdoin saanut e-kunnioitusta toveriesi keskuudessa.
  • Rääkyminen - Esiintyy vastasyntyneillä kun he vihdoin joutuvat lähtemään kotoisista oloista äitinsä sisältä. Tätä huudon lajia voi joskus olla kuulevinaan vivahteena internet-huudossa, mutta kyse on yleensä vain siitä että henkilö ei ole vielä kasvanut ison ihmisen saappaisiin ja yrittää kuitenkin kävellä niillä.

Huutaminen arkielämässä[muokkaa]

Huutamista tapaa kaikkialla. Varsinkin Anttilan välikössä sekä paikallisen kirjaston takana voi yleensä kohdata hyvinkin korkeasävyisiä (huom. ei kuitenkaan kirkumista vielä) huutoja, jotka yleensä kuvaavat Ofelia-pullon loppumista tai kondomin puhkeamista vaatteet päällä. Myös kovaääniset "V*ttu"-huudot, jotka monesti kantavat aika tuskallista sävyä, ovat yleisiä.

Bully.jpg Tämä artikkeli on tynkä, joten isommat kiusaavat sitä.
Pidä pienemmän puolta laajentamalla artikkelia.