Humala

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Information.gif Voi olla, että tämä artikkeli ei ole syvältä, mutta ainakaan siinä ei ole kuvia.
Tee päivän hyvä työ ja kuvita artikkeli mielellään aiheeseen liittyvillä kuvilla.
Tarkempia tietoja saattaa löytyä keskustelusivulta.

”Kun jalat kastelee, niin kurkku ei toimi, kun kurkun kastelee, niin jalat ei toimi.”

~Vanha kansa

”Onpa mentaalinen olo.”

~Matti Nykänen

Humala on mukava, ikäväksi äityvä tila, joka saavutetaan riittävällä alkoholin tankkauksella. Lääketieteelliseltä määritelmältään humala on vasemman jalan koukistajalihaksen vakava myrkytystila, joka ilmenee hoiperruksena kävellessä.

Variantti 1: Perskänni[muokkaa]

Perskänni eli persehumala on yksi alkoholijuomien aiheuttamista humalatilojen varianteista. Perskänni poikkeaa normaalista humalatilasta siten, että humalan aiheuttava juoma kaadetaankin perseen kautta elimistöön. Perskännissä on normaalia humalaa parempaa se, että juoman nauttimishetkellä juomaa ei pääse keuhkoihin, eikä täten tukehtumisvaaraa ole. Huono puoli perskännissä taas on se, kun pullon suu rupeaa haisemaan tyhjien pullojen kaapissa.

Variantti 2: Paavikänni[muokkaa]

Paavikänni on varsinkin paavin harrastama kännäämisen laji, jossa tarvitaan kahta kantajaa ja tulkkia. Kantajat kanniskelevat kännääjää ympäriinsä hienossa kantotuolissa ja tulkki kääntää kännääjän epäselvän mongerruksen ihmismielen käsitysrajojen sisälle osuvaan muotoon. Hyvin yleinen ilmiö katolisissa maissa, sekä tavallisten ihmisten että kirkon työntekijöiden keskuudessa.

Variantti 3: Faaraokänni[muokkaa]

Faaraokänni on suositeltavaan vain todella alkoholisoituneelle juopottelijalle. Faaraokännissä kännääjä kertakaikkiaan balsamoi itsensä sisältä niin, että hän on valmista kamaa sarkofagiin. Yleensä faaraokännääjä jää myös tuoliin istumaan kuin valtaistuimelle, niin että suu jää haukkomaan henkeä mutta silmät tapittavat tyhjää kuin egyptiläisellä faaraolla. Faaraokännin luonnonvaraisista varianteista tunnetuin on ns. "Auringonjumala", jossa denailija tuntee olevansa kaikkien maallisten lakien ja rajoitteiden yläpuolella.

Katso myös[muokkaa]

edeltäjä:
Vitutus
Humala seuraaja:
Krapula
Jukka Poika IMG 8056 C.jpg Sinä olet hippi ja tämä artikkeli on tynkä, koska tässä laatikossa lukee niin.
Laajentamalla artikkelia saat laatikon ehkä katoamaan
.