Huippumalli

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Huippumalli (Homo uebermodelatrix) on trendikäs city-lemmikki. 2000-luvun alussa ökyrikkaiden lemmikkeinä huomiota saaneet huippumallit ovat löytäneet tiensä keskiluokan olohuoneisiin. Hintojen tippuessa yhä useamman taulutelevision edessä lekottelee huippis - ja miksipä ei, tämän seurallisen otuksen kohellusta on hauska seurata!

Huippumallien jatkuva ihquilu, poseeraus ja jokellus tuo mieleen puluparven, kehrääminen kissan, ja niiden laumakäyttäytymistä ja fysiikkaa on verrattu myös varsin osuvasti missiin. Huippumallin tunnistaa pitkän matkan päähän korkokenkien kopinasta sekä omituisestä kävelytyylistä, hajuveden tuoksusta ja vaatteiden kimalluksesta.

Ravinto[muokkaa]

Huippikset tarvitsevat ravintoa aniharvoin, mutta muuten niiden ylläpitokustannukset ovat tuntuvia. Jääkaapissa on oltava aina skumppaa ja säännöllisiltä kasvohoito-, manikyyri- ja pedikyyrikerroilta ei voi välttyä.

Lajityypillinen toiminta[muokkaa]

Huippumallisi henkisen hyvinvoinnin varmistat säännöllisillä muotikuvauksilla. Pari-kolme keikkaa vuodessa on yleensä riittävä annos, mutta jos esim. huomaat huippiksesi innostuvan IRC-Gallerian etusivusta, on syytä huolestua.

Huippiksia on jo saatavilla useimmista lemmikkiliikkeistä. Suosittelemme kuitenkin ennen ostopäätöstä katsomaan jotakin huippumallien hoidosta kertovaa dokumenttia. Huippumalli Narussa ([1]) on yksi näistä laadukkaista ja asiallisista ohjelmasarjoista, jotka alleviivaavat huippiksen tarvitsevan aikaa ja etenkin huomiota - mutta myös antavan omistajalleen sisältöä elämään.

Napoleon-david.jpg Tämä artikkeli on kuin Napoleon eli pienikokoinen mutta älykäs ja katkera sekä
tahtoo valloittaa koko maailman, mikä näkyykin huumorin hämmästyttävässä tasossa.
Syöttämällä sivulle vitamiineja voit tehdä siitä suurvallan.