Hikipedian Kesäleiri

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Under construction.png Ynder Könstrykstsiön!
Tämä artikkeli on harvinaisen vaisu, koska se on keskeneräinen.
Palaa artikkelin pariin hieman myöhemmin ja saatat saada siitä jotain irti.
Hikipedian Kesäleiri nauttii ylimpien tahojen luottamusta. Itse asiassa se perustettiin, kun Hikipedian ylläpitäjät ymmärsivät, minkä ongelman Hikipediassa muokkaileva suuri määrä kurittomia teinipeeloja muodostaa. Ratkaisuksi tähän he ovatkin perustaneet Hikipedian Kesäleiriä suositellaan myös muille idiooteille, kuin Hikipedian käyttäjille. Se on ratkaisu kaikkiin ongelmiisi! Seuraavan kerran kun lapsesi sanoisi sarkastisesti: "Olet maailman paras äiti/isä!" hän aneleekin pelosta värisevällä äänellä: "Saisinko hyvä isä/äiti tuoda teille vielä yhden kylmän oluen jääkaapista?" Hikipedian Keskitysleirillä lapsesi oppii arvostamaan ankaruutta ja kunniallisuutta ja kunnioittamaan luontoa, sinua, Isänmaata sekä Hjassaniahh.


Hiki-Leirin historia[muokkaa]

Hiki-Leirin puitteissa myös silmä lepää. Vanhan sanonnan mukaan Hikipedian Kesäleirillä on sata aurinkoista päivää enemmän kuin vapaalla jalalla. Uusimmat tieteelliset tutkimukset viittaavat samaan suuntaan.


Leiriaktiviteetit[muokkaa]

Ruunaan Neitikosken leiriryhmä vm. 1986.


Esimerkkipäiväohjelma[muokkaa]

3.30: Herätys.
...
15.00: Katsellaan puolueen tuottamia lyhytelokuvia analyysi evoluutiosta, islamista, mustalaisista sun muista epäpuhtaista roduista sekä holokausti-myytistä.
...
17.17: Kasvatuksellinen rap-motivaatiohetki. "Maailma kuuluu johtajille / Voit joku päivä / Rotusi ylpeys, joka Pikku-Ville / Olla yhtä makee kuin mä"
...
20.31: Ei saa tuijottaa toisten kiveksiä.
...
22.00: Iltahartaus oluttuvassa rantasaunan yhteydessä.

Katso myös[muokkaa]