Hikipedia:Hiekkalaatikko

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämä on Hikipedian hiekkalaatikko
Täällä voit kokeilla Hikipedian muokkausominaisuuksia ennen kuin syöksyt ampumaradalle varsinaisten artikkelien sekaan. Uusia leluja laatikolle voit etsiä lelulaatikosta (no daa'a...). Pystytä hiekkalinnasi tämän laatikon alapuolelle, kiitos. Äläkä pissi hiekkaan, jooko? Alapuolella olevan tekstin saa pyyhkiä pois; se on toisten kokeilijoiden hengentuotetta ja jää vielä sivun historiaan silloinkin, kun se poistetaan. Sivua muokatessa ei saa pyyhkiä pois kohtaa {{Ole hyvä ja tee muokkauksesi tämän rivin alapuolelle, jottei ohjelaatikko katoaisi}}. Muista myös, että toisen toilailuun on hauskempi väkertää vastaus, joten suosittelemme pienen tekstinpätkän unohtamista hiekkalaatikolle muita varten.

Ihonväri[muokkaa]

Musta on oikea ihonväri.{{{koko-nimi}}}
{{{lippu}}}
(lippu)
Motto: ”viro
Aatteet {{{aatteet}}}
Johtaja {{{johtaja}}}
Päämaja Ei oo
Viralliset kielet {{{viralliset-kielet}}}
Perustettu 1999
Jäsenmäärä {{{jäsenmäärä}}}
Rahoitusmuoto {{{rahoitusmuoto}}}
Kansallislaulu {{{kansallislaulu}}}


Sammakot on hauskoja[muokkaa]

i49t5tt[muokkaa]

Apustaja

jaahas[muokkaa]

Jisdogisöfjisodjfsvnsns

 • asdfgh
 1. paina tätä linkkiä

eikö toimi? no entä tämä


No eipä tietenkään

Tämä artikeli[muokkaa]

Jokatapauksessa luumu maistuu tänään mainiolle. Olen myös huomannut, että valtamedian informaatiotulva sisältää enemmän paskapuhetta, kuin tämä sivusto ja ilta-sanomien toimittajien faktojenhallinta on esikoululaisen tasolla saatana!


Olen 12v tyttö ja haluan turpaan pojilta, jotta saan huomiota..

hahah cy .

KAMELITONPIENIÄ[muokkaa]

Tiiäkkö, että kamelit voi olla yhtä pieniä kuin sammakonpaska. Hah! Sä menit (villa)lankaan! Ei ne nyt oikeesti oo. HÖRÖHÖRÖ! Alla kameli (varoitus turreille, saatatte kiihottua)

→  _^_^_  “•>
        (_______/_/
        / \  / \


Yeah. Olen tohtori Humbleby Wikipediasta. Siellä minut bannattiin ikuisesti ja en saa käyttää edes sukkanukkeja vaan banni piteni. Turha paikka se w pedia. Ja sitten kiintolevyjä on kaikki hyvin huolehtiva ja isän ja tyttären kaverilla oli minun on pitänyt päätyä on vacation ja isän matkassa blogin kanssa kannattaa nyt näin paljon ajetulta että se ei voi opettaa ja isän ja tyttären kuolema ei tarvitse tulla ulos mutta bussikuskimme on kaikki mitä tarvitset myös traktorin pudottua on vacation was on kaikki mitä Ave Maria kummittelee mielessä on vacation was ja näyttää siltä kuin jokaiselle joka on ppsakotappanut SueomessAaPPSIHIIHANOON lisätty luetteloomme tiistaina oli että toimittajat ovat olleet ja isä antoivat hyvin mutta en hombre että se oli niin ei se ole mitään tekemistä ja näkemistä on vacation on ollut hereillä bussin ovi on kiinni jäätyään kiinni ja ehjä mutta en ole hankkimassa uutta ja ihmeellistä asiaa ja isä antoivat hyvin korkean sijoituksen joukossa ei tapahtunut mitään voi jos sairaalloinen ylipaino on ylivoimaa mutta en ole hankkimassa uutta liittymää ja isä.TESTI TESTI 1 2 3 [XXX]

Mitätämätekee?[muokkaa]

tämä tekee otsikon. laita yksinkertaisesti = merkki otsikon molemmille puolille. mitä enemmän sitä pienempi otsikko

tuliko
slväksi? Vai oletko vielä humalassa?


EI SAATANAN KODITON PASKAViina on kaiken hauskaksi muuttava juoma, jonka avulla voi muuttaa 1567-luvun musiikin nykyaikaisekisi hitiksi.==

qqaen=pha[muokkaa]

hei1tbjájal

Oksennus[muokkaa]

Oksennus

Oksennusta
Alkuaineen tiedot
Kemiallinen merkki: Os
Järjestysluku: 25
Sulamispiste: -69°C
Kiehumispiste: 231 °C
Tiheys: 25 g/cm³

Oksennus (ruotsiksi Kräkning) on 25. alkuaine. Se on erittäin myrkyllistä. Oksennuksen yleisin isotooppi on 79Os, mutta kaikkia numeroita löytyy 52:n ja 106:n väliltä. Vakaita ovat 79:n ohella ainoastaan 80 ja 78. Loput ovat enemmän taikka sitten vähemmän radioaktiivisia. Radioaktiivisuutensa vuoksi vaarallisin ja myrkyllisin on oksennuksen isotoopeista pienin, 52. Se kasvattaa leukemiariskiä jopa 75 prosenttia!

muovitutti (tarkoititko mua_vitutti?)[muokkaa]

"Elämä on kun juustonaksu. Ensin se on hyvää ja sit se sotkee kaiken"

Eräs viisas

"Muu"

Lehmä, joka luuli olevansa mies (eli siis tyypillinen feministi)

"Piip piip olen lammas piip piip olen lammas mä sanoin piip piip olen lammas"

nimim. Lammas

"Syö särkeä, se kasvattaa järkeä"

Kuhan vaan murjaisin

--2001:14BB:70:D4B5:3D4C:7781:BF48:7582 10. marraskuuta 2017 kello 20.22 (UTC)Ystävälle2001:14BB:70:D4B5:3D4C:7781:BF48:7582 10. marraskuuta 2017 kello 20.22 (UTC)

Helium apinat on tyhmiä

se[muokkaa]

se eli joku (ei joku)

Se on suomenkielessä järkevin sana ja henkilö. se on joku henkilö, mutta ei oikeastaan ole joku vaan se. joku on eri henkilö


p[muokkaa]

i[muokkaa]

p[muokkaa]

p[muokkaa]

e[muokkaa]

l[muokkaa]

i[muokkaa]