Hikipedia:Hiekkalaatikko

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämä on Hikipedian hiekkalaatikko
Täällä voit kokeilla Hikipedian muokkausominaisuuksia ennen kuin syöksyt ampumaradalle varsinaisten artikkelien sekaan. Uusia leluja laatikolle voit etsiä lelulaatikosta (no daa'a...). Pystytä hiekkalinnasi tämän laatikon alapuolelle, kiitos. Äläkä pissi hiekkaan, jooko? Alapuolella olevan tekstin saa pyyhkiä pois; se on toisten kokeilijoiden hengentuotetta ja jää vielä sivun historiaan silloinkin, kun se poistetaan. Sivua muokatessa ei saa pyyhkiä pois kohtaa {{Ole hyvä ja tee muokkauksesi tämän rivin alapuolelle, jottei ohjelaatikko katoaisi}}. Muista myös, että toisen toilailuun on hauskempi väkertää vastaus, joten suosittelemme pienen tekstinpätkän unohtamista hiekkalaatikolle muita varten.
Tiedosto:Hm tx pi pian.png

Aluksi[muokkaa]

Tässä artikkelissa kerrotaan kaikkea ja ettå Adojag.

Asd akuga[muokkaa]

gadjdamk4bktjga gmajtpgam pjbjmaia wugnjajp pkdajtqa phjmjdjtpja hlt. Hdakpja t5 jbu jga. ==Pxx==ökgöärkäköärkrökgörkr

Malline:Infobox school

Tämä artikeli[muokkaa]

Tämä artikkeli on ihan perseestä. En suosittele. Mutta jos välttämättä haluat menettää mielenterveytesi, en estele sinua. Ja kun nyt vieläkin luet hyvää juhannusta, pääsiäistä tai mitä kissan ristiäisiä juhlittekin. Tämä seuraava tulee sisältään erittäin paljon inside vitsejä joita et tule ymmärtämään joten nauti.

Oli ihan normaali päivä, mutta God of Distruction oli hajottanut jokapaikan joita mama Jin juuri siivosi. Kuopus (Maknae) oli pelleilemässä Hoseokin kanssa ja kaikki oli ihan sekaisin. Jossain kai paloi kun Maknae huusi kokoajan "Infires!! Infires maan!!" En vieläkään maininnut mr.Swagia... Enpä mainitsekkaan. (Taehyung jäi myös pois) Jiminillä ei ollut hilloja.


Olen 12v tyttö ja kuulun armeijaan.


hahah cy .

Uni[muokkaa]

Uni voi tarkoittaa seuraavia:

uni, ihmiselle hyödytön lepuutapa.

Uni, jonkun paskan artistin paska biisi.

Yhdysvaltain ennustettu tuho[muokkaa]

Yhdysvaltojen liittovaltion eli Trump-kansan ennustetaan tuhoutuvan viimeistään, kun Trumpille valitaan seuraaja tai joku satunnainen ihminen (Trump-kansalaiset eivät siis ole ihmisiä) tappaa Trumpin.

Rää[muokkaa]

Mitä yhteistä on virtahevolla ja sitruunalla? Molemmat on virtahepoja paitsi sitruuna! HAHAHHAAAHHHAHAAAAAAAA!!!!1111!!!!1!

ILLUMINATI VAHTII MEITÄ

Joni Ojala[muokkaa]

Joni Ojala on Porin pahimmasta ghetosta eli Laviasta kotoisin oleva pikkumafiapomo(homo) eli lukiolainen. Ojala tunnetaan useista DJ toimeksiannoistaan, joissa hän on aina epäonnistunut surkeasti. Nuoruudessaan hän kokeili kerran marihuanaa ja sai kiveskiertymän. Jonin hämärät bisnekset sitoutuvat "Lavian Helvetin perkeleiden" pankkitilien vekslaamiseen ruotsalaisen kääpiöpornon salakuljettamiseksi Tanskaan. Joni on Olympiamitalisti vuoden 2016 paraolympialaisissa, joissa hän voitti kultaa käsipallon kätkennässä.

Bean Boozled 5[muokkaa]

12 väriä, mutta 24 makua. Varaudu!

 • Kinuski/Yskänlääke (uutuus)
 • Lakristi/Skunkin spray (tehnyt comebackin)
 • Marjasekoitus/Hammastahna
 • Lime/Leikattu nurmikko
 • Mansikkasmoothie/Kalanraato
 • Kookos/Pilaantunut maito
 • Caramel corn/Homeinen juusto
 • Suklaavanukas/Koiranruoka
 • Voipopcorn/Mädäntynyt kananmuna
 • Tutti frutti/Haisevat sukat
 • Persikka/Oksennus
 • Mehukas päärynä/Räkä

humalainen[muokkaa]

Sm. Sö.

perse[muokkaa]

sieltä voi saada ilmaista rahaa kuten täältä

muista hakea ilmaista rahaa koska se on kivaa ja voi ostaa huoria

sitten...[muokkaa]

Koska siji on paska. Siji on Tadaan kehittämä.

kohta[muokkaa]

”Tiidoujaaa. Pumm. O ho! Shuiih! ”
~Siivooja

Kiukkuinen wikittäjä[muokkaa]

”Olen kiukkuinen lähes ex Wikipedian käyttäjä. Olen Tohtori! Humbleby (filosofian ja historian maisteri... Sekä anatomian lisensiaatti) eikä minusta ole artikkelia Hikipediassa vaikka olen pitkäaikainen Wikipedian käyttäjä vaikka olen tällä hetkellä estetty erään saatanan kustannuksella.
~Humbleby.. .