Hikipedia:Hiekkalaatikko

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämä on Hikipedian hiekkalaatikko
Täällä voit kokeilla Hikipedian muokkausominaisuuksia ennen kuin syöksyt ampumaradalle varsinaisten artikkelien sekaan. Uusia leluja laatikolle voit etsiä lelulaatikosta (no daa'a...). Pystytä hiekkalinnasi tämän laatikon alapuolelle, kiitos. Äläkä pissi hiekkaan, jooko? Alapuolella olevan tekstin saa pyyhkiä pois; se on toisten kokeilijoiden hengentuotetta ja jää vielä sivun historiaan silloinkin, kun se poistetaan. Sivua muokatessa ei saa pyyhkiä pois kohtaa {{Ole hyvä ja tee muokkauksesi tämän rivin alapuolelle, jottei ohjelaatikko katoaisi}}. Muista myös, että toisen toilailuun on hauskempi väkertää vastaus, joten suosittelemme pienen tekstinpätkän unohtamista hiekkalaatikolle muita varten.
Tiedosto:Hm tx pi pian.png

==Pxx==ökgöärkäköärkrökgörkr

Perkele[muokkaa]

Kansansankari. Manataan ylös kalialla, makarala ja elämäm_koululla. Harmin lista.

Ohje[muokkaa]

Hiekkalaatikolla[1] Tiedosto:Olen omena.jpg

ES[muokkaa]

on jonnejen juoma. jota jonnet pitävät "hyvänä"

trok[muokkaa]

trok on joku juttu

Yhdysvaltain ennustettu tuho[muokkaa]

Yhdysvaltojen liittovaltion eli Trump-kansan ennustetaan tuhoutuvan viimeistään, kun Trumpille valitaan seuraaja tai joku satunnainen ihminen (Trump-kansalaiset eivät siis ole ihmisiä) tappaa Trumpin.

Rää[muokkaa]

Mitä yhteistä on virtahevolla ja sitruunalla? Molemmat on virtahepoja paitsi sitruuna! HAHAHHAAAHHHAHAAAAAAAA!!!!1111!!!!1!

Joni Ojala[muokkaa]

Joni Ojala on Porin pahimmasta ghetosta eli Laviasta kotoisin oleva pikkumafiapomo(homo) eli lukiolainen. Ojala tunnetaan useista DJ toimeksiannoistaan, joissa hän on aina epäonnistunut surkeasti. Nuoruudessaan hän kokeili kerran marihuanaa ja sai kiveskiertymän. Jonin hämärät bisnekset sitoutuvat "Lavian Helvetin perkeleiden" pankkitilien vekslaamiseen ruotsalaisen kääpiöpornon salakuljettamiseksi Tanskaan. Joni on Olympiamitalisti vuoden 2016 paraolympialaisissa, joissa hän voitti kultaa käsipallon kätkennässä.
  1. voit kokeilla muokkausta