Hikipedia:Hiekkalaatikko

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämä on Hikipedian hiekkalaatikko
Täällä voit kokeilla Hikipedian muokkausominaisuuksia ennen kuin syöksyt ampumaradalle varsinaisten artikkelien sekaan. Uusia leluja laatikolle voit etsiä lelulaatikosta (no daa'a...). Pystytä hiekkalinnasi tämän laatikon alapuolelle, kiitos. Äläkä pissi hiekkaan, jooko? Alapuolella olevan tekstin saa pyyhkiä pois; se on toisten kokeilijoiden hengentuotetta ja jää vielä sivun historiaan silloinkin, kun se poistetaan. Sivua muokatessa ei saa pyyhkiä pois kohtaa {{Ole hyvä ja tee muokkauksesi tämän rivin alapuolelle, jottei ohjelaatikko katoaisi}}. Muista myös, että toisen toilailuun on hauskempi väkertää vastaus, joten suosittelemme pienen tekstinpätkän unohtamista hiekkalaatikolle muita varten.Ahven (latinaksi vitutus piikkius) on se kala, joka kokoajan tulee koukkuusi. Jos siis ajattelit, että olisi kiva ahmaista tänään vähän haukea tai lohta, niin tämä pieni paskiainen tulee luoksesi jatkuvasti. Vaikka tappaisit sen joka kerta saadessasi tämän kalan ja heittäisit lokeille, niin et siltikään onnistu saamaan mitään muuta kuin ahventa ja ehkä mahdollisesti pari särkeä.

Yleisyys[muokkaa]

Ei ole paikkaa jossa ei ole ahvenia, ellet sitten ole kaatanut järveen jossa kalastat jotakin ydinjätettä. Jos et saa ahvenia, varmasti myös muutkin kalat kuolevat ja jos aiot uida, kuolet myös sinäkin. Kannattiko?

Käyttötarkoitukset[muokkaa]

Kukaan ei oikeasti syö ahventa, ihan oikeasti. Se on lähinnä muksujen lemmikkinä kuuden minuutin ajan sangossa jossa se kituu, ja se joko unohtuu sinne ja kuolee tai äiti pyytää vapauttamaan sen. Tapahtui mitä tapahtui, kalalle jää elinikäiset traumat tästä ja se vaipuu syvään masennukseen järven pohjalle. Se saattaa toipua, mutta yleensä se möngertää yksin masiksena ja postaa Facebookiinsa masentavia kuvia joihin yleensä sisältyy luokkauksia ja teksti "i'm fine". Näin kaikki huolestuvat mutta kala ei kerro mitään.

Merkitys[muokkaa]

Ahven voi merkitä näitä asioita

- Aku Hirviniemi

- Ahvena

Katso myös[muokkaa]

Nämä ovat hyviä artikkeleita, jos tahdot hyvää luettavaa, lue nämä

Lähteet[muokkaa]

Elämäm koulu

Tämä Hikipedia-artikkeli on todella huono, vaikka teinkin tämän hiekkalaatikolle eikä tämän ole tarkoitus olla mitenkään hyvä. Älä kuitenkaan ota mallia minusta, vaan tee oikeisiin artikkeleihin jotain hyvää huumoria. Ei ketään oikeasti vituta ahvenet, tahdon vain harjoitella.[muokkaa]

Kyllä vitussa vituttaa ahvenet