Hikipedia:Äänestä Kuukauden nutipäätä

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on Hikipedian edistyksellinen Crowd sourcing -alusta, minne sinäkin (kyllä sinäkin, koska projektien heittäminen vandaalien armoille on toiminut mainioisti aina ennenkin) voit vapaasti lisätä syitä, miksi vihaamasi/rakastamasi/neutraalisti suhtautumasi julkisuudenhenkilö ansaitsisi silloin tällöin myönnettävän Kuukauden nutipää -palkinnon. Kun syitä on kertynyt riittävästä, joku käy muistaessaan raapustamaan asiasta hillittömän hupaisan tekstin, jossa on toivottavasti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti kierrätetty sinun tänne keksimiäsi ideoita.

Miten tämä käytännössä toimii?[muokkaa]

Sisällön luonti[muokkaa]

Jos sinulla on mielessäsi henkilö, joka ansaitsisi Kuukauden nutipää -palkinnon, voit kirjoittaa hänestä sopivaksi katsomasi mittaisen (pari kappaletta) tekstipätkän. Tekstisi menestymistä saattaa edesauttaa se, että se on hauska, ajankohtainen, kantaaottava, kuvitettu ja hauska, mutta tämähän on pelkkä suositus. Kun tekstisi on valmis, voit aloittaa äänestyksen. Mallia voit ottaa malliäänestyksestä. Samasta henkilöstä voi olla keskenään useampikin kilpaileva teksti, tosin tekstien yhdistäminen saattaisi tässä kohtaa olla järkevämpi vaihtoehto.

Mikäli sinulla on mielessä henkilö, mutta et pysty/osaa/halua/jaksa kirjoittaa hänestä kokonaista tekstiä, voit käydä pidentämässä hänen syntilistaansa äänestystilan alapuolella sijaitsevaan ideatilaan, mistä tekstin kirjoittajat voivat tarvittaessa kalastella ideoita.

Äänestäminen[muokkaa]

Äänestäminen toimii samoin kuin wikiäänestäminen yleensäkin. Jokaisella käyttäjällä on käytössään yksi ääni. Kannatusääni merkataan koodihäkkyrällä {{k}} ja se näyttää tältä Support vote.png . Vastustusäänelle pätee sama: Merkitään {{e}} ja näyttää tältä Oppose vote.png . Jokin lyhyt perustelu olisi myös ihan kohdallaan. Muista allekirjoittaa! IP-osoitteiden ja epäilyttävän tuoreiden käyttäjien äänet hylätään, jottei meno menisi liian venäläiseksi. Kun kannatusääniä on kertynyt suhteettomasti enemmän kuin vastustusääniä, saa tekstin aihe Nutipää-palkinnon ja teksti saatetaan yleisön näkyville. Kun äänestyksen katsotaan olevan loppu, se siirretään arkistoon pois uusien äänestysten tieltä.

Äänestystila[muokkaa]

Mikäli tässä on joskus ollut äänestys, eikä ole enää, on se todennäköisesti arkistoitu ja unohdettu.

Malliäänestys (normaalisti henkilö nimi tulisi tähän)[muokkaa]

Koska kyseessä on malliteksti, ei se kerro kenestäkään, vaan on pelkkä läjä satunnaisesti generoituja puppulauseita puppulauseita. On selvää tarkastellessamme asioita nykyvalossa, että massamedioiden antamien käsitysten perustavanlaatuinen rakenteellinen monimutkaisuus on syynä nykypoliitikkojen vallitsevaan toimintaan, joka tähtää ihanneyhteiskunnan syntymiseen. On selvää tarkastellessamme asioita nykyvalossa, että massamedioiden antamien käsitysten perustavanlaatuinen rakenteellinen monimutkaisuus on syynä nykypoliitikkojen vallitsevaan toimintaan, joka tähtää ihanneyhteiskunnan syntymiseen.

On selvää tarkastellessamme asioita nykyvalossa, että massamedioiden antamien käsitysten perustavanlaatuinen rakenteellinen monimutkaisuus on syynä nykypoliitikkojen vallitsevaan toimintaan, joka tähtää ihanneyhteiskunnan syntymiseen. On selvää tarkastellessamme asioita nykyvalossa, että massamedioiden antamien käsitysten perustavanlaatuinen rakenteellinen monimutkaisuus on syynä nykypoliitikkojen vallitsevaan toimintaan, joka tähtää ihanneyhteiskunnan syntymiseen. On selvää tarkastellessamme asioita nykyvalossa, että massamedioiden antamien käsitysten perustavanlaatuinen rakenteellinen monimutkaisuus on syynä nykypoliitikkojen vallitsevaan toimintaan, joka tähtää ihanneyhteiskunnan syntymiseen.

Äänet[muokkaa]

Support vote.png  Puppuisa teksti ajankohtaisesta aiheesta --Tango pyramidi (keskustelu) 30. helmikuuta 37001 kello 07.40 (UTC)

Oppose vote.png  Paskaa --Järjestys (keskustelu) 25. joulukuuta 0 kello 00.00 (UTC)

Oppose vote.png  Mitä vittua? Tämähän vain toistaa samaa lausetta! --Asteroidi (keskustelu) -1. mätäkuuta 194½ kello 36.21 (UTC)

Ideatila[muokkaa]

Paavo Väyrynen[muokkaa]

  • Keskustapuolueen kyllästyttyä 40 vuotta heitä kiusanneeseen jäseneen, Väyrynen siirrettiin pois näkyvistä Europarlamenttiin viemään tilaa oikeasti päteviltä poliitikoilta.
  • Luulee olevansa seuraava Kekkonen
  • Oli ehdolla presidentinvaaleissa 2018 markkinoidakseen oheistuotteita
  • Perusti oman puolueen, mutta pyrkii samalla Keskustan puheenjohtakasi
  • Erotettiin omasta puolueestaan puolueen rahojen väätinkäytöstä