Hikiopisto:Edistynyt geenimanipulaatio ja sekasikiöt

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hikiopisto-logo3.png

Hikiopisto-logo2.png

Toivottavasti nautit hikikurssistamme. Hikiopiston etusivulta voit etsiä lisää kursseja. Myös Hikiopisto-luokka on pullollaan tuikihyödyllistä oppimismateriaalia.


Falling2.jpg

Hei vaan kaikille!!! Kiva kun teitä kiinnostavat minunkin luentoni muiden lisäksi. Minua on joskus ihan kiusattu siitä syystä, kun en tahdo kiinnostaa, ja tämä on itse asiassa aika raskas asia, yöunia on mennyt ja raajoja alkanut vapista, eikä minun pitäisi puhua siitä teille.

Tämä on kurssi edistyneestä geenimanipulaatiosta ja sekasikiöistä! Ne teistä, jotka luulivat, että kyse on biologiasta, ovat lentäneet lankaan pahemman kerran. Hah! Kuulitte oikein! Kyse on näet etiikasta! Huomaan, ettei pieni jekkuni, joka maksoi mansikoita, ole mennyt hukkaan, sillä salihan on lähes täynnä! Huomaan myös, ettei huumorintajuni miellytä kaikkia, mutta voin vakuuttaa, että vaikka kuinka tempoisitte sitä ovea, se ei aukea. Voitte lohduttautua sillä, että olen myös melkoinen esipertti siinä, mitä tulee luonnonjärjestykseen ja muuhun sen semmoiseen. Jo nuorena poikana oli pyrkimykseni keräillä erilaisia luontokappaleita lasipurkkeihin ja tutkia niitä. Sammakot olivat tosin lopulta ainoita, joita sain juoksemalla kiinni ja joiden omistajat eivät saaneet minua juoksemalla kiinni... Mutta alkakaamme!

Kuten hyvin tiedetään... tulkaapa ihan ensiksi pois sieltä ikkunoilta. Tämä on kuitenkin kolmas kerros. Mitä? Älkää nyt luojan tähden...! Ei teidän tarvitse olla täällä kuin pari tuntia ja saatte viisi opintopistettä! Hyvä Jumala! Kaikkiko? Miksi te... Hmph, ensi kerralla palkkaan jonkun naulaamaan ne umpeen.

No, luulenpa, että meitä on jäljellä sitten vain sinä ja minä. ...ja sinä olet näemmä liikuntavammainen.

Eettinen katsaus edistyneeseen geenimanipulaatioon[muokkaa]

Kuten hyvin tiedetään, meidät on sekvensoitu. Se tarkoittaa selkokielellä sitä, että joku on piirtänyt ison ja vaivalloisen kartan siitä, mitä me olemme. Vasta viime aikoina tämän on mahdollistanut nykyteknologia tietokoneineen, sillä entisaikoina työ olisi vaatinut enemmän resursseja kuin kenelläkään oli tarjota. Ja muistaakseni vasta aivan uusimmista Wordeista löytyy tämä piirustustoiminto... Olenko oikeassa? Muistatko sinä? Mutta joka tapauksessa: Näitä tietoja hyödyntämällä hän voi monistaa meitä mielin määrin tai kasvattaa meille siivet. Ihan tuosta vain. Kadulla kävellessämme voi hän taittaa hiuksen minunkin päästäni ja tehdä itsellensä kopion, jota hän sitten käyttää orjanaan. Mutta tämä on vain yksi esimerkki. Olen tunnetusti hyvä työmies, siitä tämä. Käyttötarkoituksen luonne voi olla muunkinlainen. Eikä ehkä vähiten seksuaalinen. Sinusta hän saattaisi tehdä oikean kätensä valmistaessaan häikäilemätöntä klooniarmeijaansa. Oman nais-Igorinsa. Ja hän voi olla kuka tahansa. Vaikkapa äärimmäisen seksikäs nainen. Niin kuuma, että silmät sulavat. Ei voi tietää. Word on laajalle levinnyt ohjelma. Vapaassa kaupassa on Word.

Kun nyt sitten mietimme, onko tämä oikein; onko oikein, että joku jumalainen nainen voi monistaa minut ja käyttää minua hyväkseen mielinmäärin? Kun oikein tarkasti mietimme... oikein... tarkasti oikein... mietimme... oikein...

*grlblrlblblblbrlbgrlblblbl*

*hviist!*

Öhhhhh... Jospa mietimmekin niin, että hän käyttäisi minua orjanaan, että kaikki läsnäolijat ymmärtäisivät, mistä on kyse. Kaikki kun täällä eivät välttämättä ole koskaan saaneet seksiä saatika sitten kyenneet seksiin, eivätkä ehkä koskaan tule kykenemäänkään, joten he saattaisivat jäädä hieman pihalle tällaisista pohdinnoista tai – mikä vielä pahempaa – jopa loukkaantua.

Eli ihanpa perustavanlaatuinen eettinen kysymys on tämä. Onko orjuus oikein? Onko se, että joku runsaspovinen, ruskettunut etelän kaunotar pitäisi minua yksityisenä makuuhuoneorjanaan huvilallaan, oikein? Ja jotta tekisimme kysymyksen helpommaksi, lisättäköön vielä sen verran, ettei hän antaisi minun pitää edes vaatteita ylläni ja käyttäisi ajoittain ruoskaa... ajoittain... vaatteita... ruoskaa...

*grlblbl...*

Sekasikiöt[muokkaa]

Olen, kyllä olen ihan kunnossa. Tiedän, tiedän. Tilani saattoi vaikuttaa hieman katatoniselta hetken, mutta... Älä sinä siitä, älä sinä siitä murehdi. Huolehdi sinä mieluummin vaikka jaloistasi. Miten katatoniset ovatkaan ne?

Anteeksi, hei anteeksi. En minä nyt tarkoittanut. Älä itke. En tarkoittanut niin, että vollottaisit. Ai et? Ai minäkö? Älä käännä tuolla tavalla, alkeellista defenssikeinoa on tuo!

Mutta nyt hoidamme tämän luennon kunnialla loppuun. Siirrymme sekasikiöihin! Sekasikiöllä tarkoitamme tänään sellaisia... anteeksi, onko sinulla paperia? Ei kun nenäliinaa. Kiitos. En minä. Ihan kunnossa. Onnen kyyneleitä ovat nämä. Niin hyvin on vain sujunut luento että. On joku kuuntelemassa ja kaikkea.

Siispä: Sekasikiöillä tarkoitamme tänään sellaisia olentoja, jotka on koottu niin, että ne olisivat joko nykynormien tai menneiden mukaan luonnottomia. Tällainen voisi olla vaikkapa mies, jolla on hevosen pää. Tästä aukeaa useampiakin eettisiä pohdelmia, kuten esimerkiksi se, onko kyseessä enää ihminen alkuunkaan. Toisena esimerkkinä voisi olla vaikkapa nainen, jolla on kuusi tissiä niin kuin lehmällä. Katsonpa tässä samalla internetistä, löytyisikö meille havainnollistava kuva. Ajattelin näet, että se voisi helpottaa pohtimista... Kas! Siinä on... öhh... siinä... öhhhhhhhhh... grlbl... luento on päättynyt! Voit mennä kotiin nyt! No en minä tiedä miten, kunhan vain menet ja vähän äkkiä. Vai on ovi... no hyppää vaikka ikkunasta! Ihan sama! Hus! HÄIVY!!! HUS!!!! ULOOOOOOOOOOOOSSSSS!!!!!!!!