Hikinews:Väyrynen: "Leave Britney alone!"

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

14. kesäkuuta 2010

LAHTI – Keskustan kunniapuheenjohtaja ja varapaavi, ulkomaankauppa- ja kehitysyhteistyöministeri Paavo Väyrynen käytti sunnuntaina tunteikkaan puheenvuoron väistyvän puoluesihteeri Jarmo "Britney" Korhosen puolesta. Puoluesihteeri Korhonen hävisi puoluekokouksessa murskaluvuin kamppailun asemastaan Timo Laaniselle. Korhonen poistui tappionsa selvittyä hyvänä häviäjänä välittömästi paikalta toivotettuaan ensin kokousväen vittuun ja sokaistuaan Seppo Kääriäisen keskisormillaan (po. keskustasormillaan).

”En ymmärrä, miten kukaan kehtaa tai uskaltaa pilkata Jarmoa kaiken sen jälkeen, mitä hän on joutunut kestämään”, vuolaasti kyynelehtivä Väyrynen parkui kokousväelle. ”Jarmo on pitänyt huolta puoluetoimistosta vaikeana aikana, kun media on ollut meitä vastaan, ja te kaikki vain kiusaatte häntä! Hän on IHMISOLENTO!!!!1!!”

”Jättäkää hänet perunakuoppaan! Jättäkää hänet perunakuoppaan rauhaan! Teillä oli onnea, että hän edes suostui työskentelemään teille”, Väyrynen vollotti kuin yli kuusikymppinen, miespuolinen pikkutyttö.

Lähteet[muokkaa]