Hikinews:Timo Soinin raaka aborttihistoria viimein julki: abortoi 22-vuotiaan puolueen ja perusti uuden perheen – henkiin jäänyt sikiö hautoo kostoa Brysselissä

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

10. elokuuta 2018

PIMEÄ KUJA – Hikinews on saanut haltuunsa tietoja ulkoministeri Timo Soinin (sin.) viime vuonna suorittamasta laittomasta abortista. Nimettömänä pysyttelevät lähteet kertovat, että Soini teki kesällä 2017 abortin päästäkseen eroon ei-toivotuksi käyneestä puolueesta. Abortti tehtiin puolueen ollessa 268. raskausviikolla eli jo yli 22-vuotias.

Soini laittoi puolueen itse alulle toukokuussa 1995 ja päätyi ns. jälkiaborttiin kesäkuussa 2017, kun puolueesta uhkasi muodostua taakka hänen urakehitykselleen. Aborttiin päädyttiin siis sosiaalisista ja taloudellisista syistä, lähteet kertovat.

Soini teki silminnäkijöiden mukaan abortin itse hölöstööpiksi kutsutulla rautalankainstrumentilla. Vaikka Soini oli harjoitellut toimenpidettä vesimelonilla, tuli verta ja ääntä tiettävästi paljon, ja osia tuhoutuneesta kudoksesta kuljetettiin pois auton peräkontissa. Toimenpiteen jälkeen Soini perusti uuden perheen ja on sen jälkeen laskeskellut jo etukäteen tulevaa diplomaatineläkettään.

Soinin tekemä abortti ei kuitenkaan onnistunut täydellisesti, sillä kuolleeksi luultu sikiö oli jo kyllin vahva selvitäkseen kohdun ulkopuolella ja jäi henkiin. Lähteiden mukaan tämä isopäinen kuvatus oleskelee nykyisin Brysselissä ja Strasbourgissa poliittisten keskosten kasvua tukevassa laitoksessa ja hautoo kostoa Iivisniemen aborttimaisterille.

Soinin uusi perhe, Sininen tulevaisuus, ei ole ottanut virallista kantaa aborttiin, mutta sen tiedetään ajavan jonkinlaista puoluepoliittista eutanasiaa.

Timo Soini kieltäytyi Hikinewsin haastattelusta. "Poliittinen urani on minulle pyhä", Soini sanoi ja abortoi puhelun.

Lähteet[muokkaa]