Hikinews:Tamperelainen tragedia: Niko-mallipoikaa tuskin elävänä enää löytyy

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

22. lokakuuta 2009

TAMPERE – 23-vuotiasta mallia Niko-Mikael Niemeä etsitään yhä. Toissa lauantaina kadonnutta Nikoa on etsitty kuumeisesti mutta vailla tuloksia.

Lauantaina 10. lokakuuta 2009 nuori miesmalli Niko[1] katosi kuin tuhka tuuleen biletettyään ensin kaverinsa kotona ja sitten ravintolassa, joka tahtoo pysyä anonyyminä.

Pasi Nieminen, tutkinnanjohtaja, lirvahtaa pessimismiin. ”Mahdollisuudet hänen löytymiseensä hengissä ovat hyvin vähäiset”, hän toteaa, ja lisää vielä: ”mikä tragedia.” Etsinnöistä ei ole saatu minkäänlaista uutta tietoa.

Yleisen mielipiteen mukaan Niko on mitä tyylikkäin traaginen kadonnut; söpö ja ulkonäöllisesti korrekti, mallin huikean arvostetussa ammatissa työskennellyt nuori ihminen. ”On tärkeää järjestää iso mediasirkus tällaisista asioista”, painottaa tutkinnanjohtaja Nieminenkin. ”Realiteetti on, että vain tietynlaiset ihmiset pääsevät otsikoihin kadottuaan tai rikoksen uhreiksi jouduttuaan – ja niin sen kuuluukin olla. Yleispätevä nyrkkisääntö on tietysti, että mitä kuuluisampi ihminen, sitä tärkeämpää on tämän ihmisen yksityiselämä. Tällä hetkellä suurinta muotia on nimen omaan mallien katoamisten hehkuttaminen, varsinkin, jos nämä ovat nuoria, terveitä ja muutenkin ihanan viattomia ihmisiä. Mallit ovat tunnetusti muita ihmisiä monta kertaa tärkeämpiä”, hän selostaa.

Viitteet[muokkaa]

  1. Niko, koko kansan Niko, hieno mies Niko, suomalainen sankari Niko jne. jne.

Lähteet[muokkaa]