Hikinews:Suomen historian ensimmäinen vauva on syntynyt

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

3. helmikuuta 2018

Tasavallan ykkösvauvan on raportoitu olevan vanttera ja hyväkuntoinen. Kuvan vauva ei liity tapaukseen.

Twitter, Suomen tasavalta – Lukuisat suomalaiset ovat kerääntyneet Twitteriensä äärelle hekumoimaan Suomen historian ensimmäisen vauvan syntymää. Tasavallan presidentti julkaisi ennen puoltayötä 2. helmikuuta tiedon, että Suomeen on saatu potra poikavauva. Vauvan äidin kerrotaan olevan hyvävointinen, mutta isä murisi ja huokaili synnytyksen jälkeen siihen malliin, että hänelle päätettiin ojentaa varmuuden varalta paperipussi.

Helsingin Sanomien mukaan uutinen sai koko Suomen asujaimiston mahdollisesti Pentti Linkolaa lukuunottamatta hetkessä kiljumaan ja huitomaan hysterian vallassa viidenkymmenen kaoottisen sekunnin ajan. Ainakin kolmen suomalaisen tiedetään hoiperrelleen häkellyksissään suoraan rekan alle ja kuolleen välittömästi uutisesta kuultuaan, ja 2 728 suomalaisvanhusta hyperventiloi itsensä sairaalakuntoon. Helsingin bussiliikenne on yhä pysähdyksissä uutisen vuoksi.

Nimiehdotuksia on jo sadellut, ja niistä tällä hetkellä vahvimmilla ovat Urkki, Marski, Rokka, Rocky, Teemuselänne ja Spede. Suomen ykkösvauvan odotetaan kohtaavan Paavo Väyrysen presidenttikamppailussa viimeistään puolen vuosisadan kuluttua.

Lähteet[muokkaa]