Hikinews:Suomen ainoa lastenpsykiatri kateissa – ei nähty julkisuudessa neljään päivään

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

29. toukokuuta 2018

HELSINKI, Sanomatalo – Suomen mediakentällä on huolestuttu maamme ainoan lastenpsykiatrin, Jari Sinkkosen, yllättävästä katoamisesta. Eläkkeellä olevaa Sinkkosta ei ole nähty julkisuudessa neljään päivään. Poliisi ja varusmiehet jatkavat etsintöjään suomalaisten mediatalojen läheisyydessä, mutta monet toimittajat pelkäävät jo pahinta. Helsingin Sanomain feature-toimituksessa ollaan tilanteesta hyvin huolestuneita. "Jos Sinkkosta ei löydy, täytyy varmaan koko torstaisin ilmestyvä Elämä & Hyvinvointi -liite lopettaa", murehtii vastaava päätoimittaja Kaius Niemi. Kodin Kuvalehti taas olisi lakannut ilmestymästä jo kymmenen vuotta sitten ilman Sinkkosen panosta.

Sinkkonen on maan ainoana lastenpsykiatrina korvaamaton kansallinen voimavara maan sanoma- ja aikakauslehdille. Hänen ei tiedetä koskaan kieltäytyneen yhdestäkään haastattelupyynnöstä, ja hänen valmiutensa ottaa käytännössä ilman varoitusaikaa kantaa itselleen tuntemattomiin ilmiöihin on ollut monen deadlinen edessä umpikujaan ajautuneen toimittajan pelastus.

Sinkkosta yritetään tavoittaa mm. maastoon jätetyillä haastattelupyynnöillä. Häntä koetetaan viimeisenä keinona myös ärsyttää esiin sijoittamalla strategisille paikoille sietämättömiä kasvatus- ja kulttuurinäkemyksiä, jotka eivät perustu sata vuotta vanhoihin luutuneisiin freudilaiskliseisiin.

Jari Sinkkonen on 67-vuotias. Hän käyttää silmälaseja ja villapuseroa ja pitää itseään pelottomana myytinmurtajana. Kansalaisia pyydetään ilmoittamaan kaikista Sinkkos-havainnoista välittömästi Otavamedia Oy:lle.

Hikinews ei tavoittanut Jari Sinkkosta kommentoimaan asiaa, joten on mahdotonta sanoa, miten sinun tulisi kertoa hänen katoamisestaan lapsellesi.

Lähteet[muokkaa]

Hikinews
Tämä uutisartikkeli sisältää Hikinewsin tarjoamaa ensikäden tietoa. Etsi keskustelusivulta mahdollisia lisätietoja.