Hikinews:SDP perseilee persuja perusteellisemmin

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

27. huhtikuuta 2010

Friedrich von Hayek oli työperäinen maahanmuuttaja. Olisi pitänyt tajuta heti, että tässä on uhka.

TYÖVÄENLÄHIÖN KULMAPUBIN TISKI – Suomen sosiaalidemokraattinen puolue ei pidä hallituksen pyrkimyksistä tehdä Suomea houkuttelevammaksi maaksi ulkomaalaisperäisille työnhakijoille. ”Niin kauan kuin Suomessa on 90-luvun lamasta seurannutta massatyöttömyyttä, on jokainen maahanmuuttajan, ulkomaalaisen tai muun työtä varastavan uusliberalistin saama työpaikka pois suomalaiselta duunarilta”, esitelmöi puolueen virallinen harmaa eminenssi Eero Heinäluoma viikonloppuna.

”Olen tyytyväinen siitä, että Sosiaalidemokraatit ovat tulleet Perussuomalaisten järkilinjalle tässä asiassa”, perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kommentoi kuultuaan, että demarit tiukentavat kantaansa maahanmuuttoon. ”Perussuomalaisten linja on, että Suomi on avoin kaikille työtä tekeville ja veroa maksaville uusille ihmisille.”

Tässä kohdassa Heinäluoma keskeytti Soinin haastattelun täsmentääkseen, että Sdp ei ole ”missään nimessä” tullut Perussuomalaisten linjoille. ”Meidän mielestämme Suomen ei nimenomaan pidä olla avoin uusille työntekijöille eikä veronmaksajille”, Heinäluoma kiirehti oikaisemaan Soinia.

”Sosiaalidemokraattien johdonmukaisena linjana on aina ollut työmarkkinoiden byrokratisointi ja uuden työvoiman palkkauksen vaikeuttaminen. Emme ole siis vaihtaneet kantaamme mihinkään”, Heinäluoma selittää silminnähden tuohtuneena Soinin vihjailusta. Heinäluoman mukaan kaikkein pahimpia ovat ”juuri sellaiset maahanmuuttajat, joilla on tullessa työpaikka tiedossa; sellaisia ei tähän maahan kaivata”.

”Suomessa ei tarvita lisää työvoimaa, vaan korkeammat verot”, Heinäluoma jatkaa. ”Sillä paranee kaikki. Eläkeikää ei saa nostaa. Nuorelle polvelle tekee vain hyvää tehdä pidempää päivää enemmin töin ja maksaa enemmän veroja, kun ei ole Abdeja sitten työpaikkoja oikeilta suomalaisilta varastamassa.”

”Tässä ovat suojatyöpaik- siis anteeksi, suomalaisten duunarien työpaikat vaarassa”, Heinäluoma lopettaa.

Sdp:n puheenjohtajaa esittävä Jutta ”Kiitos Ei” Urpilainen esitti jo muutamia viikkoja sitten filosofisten pohdintojensa tiivistelmänä ehtolauseenpuolikkaan ”maassa maan tavalla”. Hän lainasi sen Lapuan liikkeen kirjoituksista, joissa kehotettiin punikkijesuiittoja lähtemään Neuvostoliittoon, kun eivät kerran tahdo Suomessa elää Suomen tavoilla.

Tämänvuotisissa vappumarsseissa sosiaalidemokraatit laulavat muuttuvien aikojen hengessä Kansainvälistä modifioiduilla sanoilla.

Tää on viimeinen taisto,
Rintamaamme yhtykää
Niin huomispäivänä kansat
On kivan erillään!

Katso myös[muokkaa]

Lähteet[muokkaa]