Hikinews:Putkosen shitlist palautti uskon julkiseen keskusteluun

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

27. elokuuta 2015

VREDESPALEIS, Tel Megiddo – Perussuomalaisten panomies Matti ”Lopullinen ratkaisu”1 http://www.uusimaa.fi/blogit/matti-putkonen/221284-%E2%80%9Dlopullinen-ratkaisu%E2%80%9D Putkonen on julkistanut pitkään odotetun listan henkilöistä, joiden toiminta ja olemassaolo heikentää suomalaista yhteiskuntarauhaa. Listalle päätyneet henkilöt ovat heikentäneet yhteiskuntarauhaa mm. kritisoimalla hallituspuolueen kansanedustajien toimintaa.

Putkosen listalle päätyneet henkilöt ovat syyllistyneet kansanedustaja Olli Immosen (ps) toiminnan arvosteluun senkin jälkeen, kun poliisi totesi, ettei Immosta ole syytä epäillä rikoksesta. ”Vain rikollista toimintaa saa kritisoida, eikä keskustelua saa jatkaa asiasta, jota poliisi ei vie syyttäjälle”, ilmoitti anglosaksiseen tuomariperuukkiin sonnustautunut Putkonen esitellessään ajeltuja kivespussejaan toimittajille. ”Ettekä kysy Immoselta mitään, tai mä määrään lähdesuojanne purettavaksi jumaliste”, Putkonen ohjeisti takoen rintaansa tuomarinnuijalla. Olli Immonen käväisi Putkosen tuomionluvussa syyttämällä itse kirjoittamastaan tekstistä ja itse ideoimastaan ja toteuttamastaan tapahtumasta poliittisia vastustajiaan. Tämän jälkeen hän poistui paikalta viemäriverkostoa pitkin.

”On yhteiskuntarauhan kannalta välttämätöntä, että perussuomalaisten asiaton kritiikki lopetetaan välittömästi, ja edellytämme medialta toimia asiassa”, Putkonen jyrisi. Kysymykseen siitä, millainen kritiikki on asiatonta, vastasi Putkonen, että asiatonta on sellainen kritiikki, jossa esitetään perussuomalaisia poliitikkoja tarkoituksellisesti näiden tekojen tai sanomisten johdosta sellaisessa valossa, joka on omiaan antamaan näistä epäsuotuisan vaikutelman. ”Sellaista törkyä on nähty on ihan riittävästi”, puhisi Putkonen, joka vuonna 2010 rinnasti hallituspuolueen terroristijärjestö al-Qaidaan, joka toteutti syyskuun 2001 terrori-iskut. 2 http://www.uusimaa.fi/blogit/matti-putkonen/3107-annin-ja-osaman-yhteensopivuus

Hikipedia tuntee journalistisen vastuunsa ja kirjoittaa tästä lähtien kaikista poliitikoista, eritoten perussuomalaisista, vain kivoja ja iloisia juttuja. Esimerkiksi kekseliäs ex-varapuhemies, valtiomies Anssi Joutsenlahti suosittelee kaikille syyrialaisille aktivoivaa liittymistä jonkin Syyrian sisällissodan osapuolen joukkoihin, paitsi jos Suomesta haluavat sinne lähteä, missä tapauksessa passi pois ja sitä rataa. Joutsenlahti, joka ei todellakaan kärsi ajallaan ilmaantuneesta seniliteetistä, on jopa niin avarakatseinen, ettei halua erikseen suositella mitään tiettyä aseellista ryhmää syyrialaisille. "Ihan vapaasti voi valita Assadin Israelia vihaavan, Hizbollahia tukevan tynnyripommidiktatuurin, ISISin, al-Qaidan haarajärjestö al-Nusran tai vaikka salafistisen Islamilaisen rintaman, kyllä sieltä jokaiselle nuorukaiselle jotain löytyy", myhäilee joviaali ja älykäs Joutsenlahti, joka ei todellakaan menettänyt käsityskykynsä rippeitä vuonna 1977.

Iloisia tuomisia kansalaiskeskusteluun tarjosi myös komea euroedustaja Jussi Halla-aho, joka kirjoittaa Ruotsin juonittelevan Suomea vastaan turvapaikanhakijoiden järjestelmällisellä lähettämisellä Suomen viranomaisten kontolle. Halla-aho perustaa fiksun väitteensä omiin hienoihin kuvitelmiinsa, joita sanoo pitävänsä yleensä hyvin luotettavina.

Varoittavana esimerkkinä Hikipedia julkaisee kokonaisuudessaan Putkosen mustan listan. Välttäkäähän ainakin näitä henkilöitä, kun Reichstag palaa Oikeus ja Totuus palautetaan maahamme lähitulevaisuudessa:


Yhteiskuntarauhan tärvelijät
virallinen shitlist, kirj. työmies M. Putkonen, elokuu 2015:

Luettelo muodostaa tietosuojalain tarkoittaman laittoman henkilörekisterin, ja Hikipedia onkin tiedostanut vastuunsa yhteiskuntarauhasta ja palkannut huippujuristi Ben Matlockin pidättämään Putkosen. Poliisi tuomitsee Putkosen vankilaan, ja munat valtiolle, jämpti on näin.

Lähteet[muokkaa]