Hikinews:Näin varustaudut apokalypsiin

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

12. elokuuta 2017

Hikinews muistuttaa vanhan kansankin arvostamista hyvistä viisauksista. Sähkölaitteet kannattaa vetää pois töpselistä sen ajaksi kun torakatkin tappava tulimyrsky pyyhkäisee läpi koko maapallon ja ennen kaikkea Suomen, erityisesti Etelä-Suomen. Ja aivan erityisesti Keravan.

Pahanilman tieteen laitos - Helsingin taivaalla nähty pilvireikä, tavanomainen paha enne, herätti pieniä epäilyjä. Mutta tutkijoiden epäilyt ovat sittemmin varmentuneet. Pahanilmamassa tuo Venäjän sotaharjoituksista poliittisien virtauksien avulla Suomeen voimakkaita ragnarökrintamia lauantaina. Erityisesti jytisee maan etelä- ja itäosissa.

Pyiden kokomuutoksen ja Donald Trumpin presidentillisten twiittausten perusteella asiantuntijat ovat arvioineet että apokalypsi saavuttaa Etelä-Suomen lauantai-iltaan mennessä. Luvassa on heinäsirkkaparvia ja tulikiven satamista taivaalta heti verikuun noustua taivaalle.

Pelastuslaitosten uskotaan olevan kovilla maailmanlopun tuomien haasteiden edessä. Maailmanlopulta voi yrittää suojautua polvirukoilulla, ylöstempautumalla, lähettämällä paljon rahaa Pekka Reinikaiselle tai hankkimalla huovan johon kääriytymällä voi kumartua ja suojautua pöydän tai vaikkapa pulpetin alle.

Lähteet[muokkaa]