Hikinews:MSN.fi: Pahinta olisi pyöröovi tunneliin

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

27. tammikuuta 2012

Viikko sitten MSN.fi uutisoi, että tutkijoiden arvioiden mukaan pahinta olisi pyöröovi tunnelissa. Toteutuessaan ennustus merkitsisi vähintään talouskriisiä, mahdollisesti jopa länsimaisen demokratian purkautumista.

Pyöröovilta ja tunneleilta ei pelastaisi edes triathlon, jota Matthew McConaughey harrastaa. McConaughey on tuoreen tuhoprofetian takia kauhuissaan. Eikä hän vaikuta pelokkaalta mieheltä.

”Pyydän jo etukäteen anteeksi, jos tämä loukkaa jotakuta”, tulevaisuudentutkija Irina Krookus valottaa, ”mutta meidän on myönnettävä vööstkeissinaarioun todellakin sisältävän tunnelin ja ainakin yhden pyöröoven.” Krookuksen mukaan ”me emme tiedä, mitä todella tapahtuu, jos tunneli jollakin tapaa pyöröesteistyy”. ”Espanjantauti ja 9/11 eivät olleet odotettavissa olevaan verrattuina mitään. Ottaen huomioon oman tilanteensa, voi vain todeta, että pyöröovitunneli ennakoi osaltaan-” kommentoi Krookus, ”sää et muuten kuuntele yhtään mitä mä vastaan sulle, sä opettelet kaikki ulkoo. Mee johonki terapiaan, helvetti!”

Lähteet[muokkaa]