Hikinews:Kiva mies kävi Suomessa iloitsemassa – KATSO SULOISET PANDAKUVAT!

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

5. huhtikuuta 2017

Eijei ei, ei tätä tähän pitänyt tulla!
Ja mitä tämäkin tässä tekee? Ei tätäkään, senhän piti olla...

HELSINKIKiinan kiva presidentti Xi Jinping on vieraillut Suomessa puhumassa mukavia harmonisen, säröttömän ystävyyden merkeissä. Iloinen ja ihannepainoindeksissä oleva, 27-vuotias Xi (s. 1953) halusi tulla Suomeen iloitsemaan maamme 100-vuotisjuhlista, ja lisäksi hänen vaimonsa Peng Liyuan tarvitsi aikaeroväsymyksen takia välilaskun matkalla Yhdysvaltoihin. Suomi oli ihmisoikeuksiin välinpitämättömimmin suhtautuvana, heikkotahtoisimpana ja itsetunnoltaan huonoimpana pohjoismaana tähän tarkoitukseen oivallinen valinta, arvioi dosentti Urmas Ali-Peelola, joka ei Kiinan kansantasavallan suurlähetystön kohteliaan yhteydenoton johdosta enää kommentoi uutisia Hikinewsille.

Ihmisenä lämmin ja viisas presidentti Xi nautti Suomessa veronmaksajien kustantaman juhlaillallisen kykenemättä kuitenkaan vastaamaan mm. veronmaksajien kustantamien Ylen toimittajien kysymyksiin, muusta mediasta puhumattakaan. Suomen ja Kiinan valtiojohto on yhtä mieltä siitä, että kysymysten esittäminen suurta valtaa kansojensa nimissä käyttäville henkilöille on epäsuotavaa ja riitasoituista :( mikä ei sovi Suomen ja Kiinan suhteisiin, jotka ovat iloiset ja harmoniset :)

Xi ja tasavallan presidentti Sauli Niinistö seurasivat kivettyneinä, kun Suomen ja Kiinan hallitusten vahanuket allekirjoittivat vieras- ja kaverikirjojaan. Tämän jälkeen pidettiin lehdistötilaisuus, jossa lehdistö toimi kohteliaana sivustakatsojana. Toimittajat eivät saaneet esittää kysymyksiä, eivät edes etukäteen sovittuja kysymyksiä. Presidentin kanslia ei sallinut edes suomalaisten toimittajien esittää kysymyksiä omassa maassaan, mikä on hieno asia ja edistää maidemme välistä luontaista ystävyyttä. "Maassa vieraan tavalla", lausui tasavallan presidentti Niinistö lehdistötilaisuudettomuudessa.

Xin tapaamisissa tasavallan presidentin, eduskunnan puhemies Maria Lohelan ja pääministeri Juha Sipilän kanssa keskusteltiin vankileirejä, yksipuoluediktatuuria, uskonnonvapautta, lehdistönvapautta, kansalaisoikeuksia, Tiibetiä, uiguureja, kansainvälistä oikeutta, Tiananmenia ja salaperäisiä katoamisia lukuun ottamatta kaikista hienoista aiheista eli rahasta, prostituutiosta ja pandoista.

Ennen kaikkea vierailun yhteydessä näet varmistui, että Kiina lahjoittaa Suomelle jättiläispandoja Ähtärin eläinpuistoon! Se on iloinen asia! Iloitkaa! Hyppikää saatana! Tämä antelias lahja, josta Suomi maksaa vain miljoonan vuosittain – maksulliset lahjat ovat kulttuurieroasia, joiden arvostelu on epäsuotavaa ja ennakkoluuloista – tulee varmasti ottamaan etusijan Suomen ja Kiinan onnellisten kansojen rakastavien suhteiden symbolina.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö suostui kommentoimaan Xin ilahduttavaa vierailua sillä ehdolla, että kukaan ei kyseenalaista tai ajattele mistään mitään. "Uskon, että voimme kaikki kansakuntana olla todella ylpeitä toiminnastamme tänä päivänä, semminkin kun tuloksena on ihania pandoja Ähtärissä jo melko pian. Ehdin varmasti valokuviin niiden kanssa hyvissä ajoin ennen presidentinvaaleja", sanoi presidentti Niinistö.

Tämä! Tämä se piti tässä näyttää! AWWWWWWWWW!

Juhlaillallisella ulkoministeri Timo Soini lohkaisi muutaman näpsäkän jutun, kun nyt oli ihan oikeita fillarikommunisteja kerrankin paikalla. Muutenhan mies olisi silkka pelkuri ja suunpieksäjä.

Xin vierailun jälkeen Suomi aikoo virallisesti liittyä Huoraliiton jäseneksi.

Katso myös

Lähteet