Hikinews:Keskusta, Kokoomus ja Perussuomalaiset: Yllätysero!!!

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

12. kesäkuuta 2017

Syksyllä 2015 kyyhkyläisillä oli vielä hymy herkässä.

KÄÄK-KESÄRANTA Kesän sinkkumarkkinoille saatiin säpinää, kun Keskusta ja Kokoomus ilmoittivat suhteensa kohupuolue Perussuomalaisiin päättyneen.

"Suhteemme oli alusta asti myrskyisä, mutta viime päivinä meistä on tuntunut, ettei hän ole enää se sama puolue, jonka kanssa aikoinaan aloimme seurustelemaan", kommentoivat asiaa Keskusta ja Kokoomus. "Ehkä se oli kirjoitettu tähtiin, me olemme kuitenkin niin erilaisia. Olemme kuitenkin surullisia, meillä oli kauniitkin hetkemme."

Perussuomalaiset tavoitettiin myös kommentoimaan asiaa. "Minusta on koko suhteemme ajan tuntunut siltä, että joudun antamaan enemmän kuin itse saan. Minun tarpeitani ei suhteessa otettu riittävästi huomioon. Olen tavallaan helpottunut tästä, mutta myös pahoillani. Se oli ajoittain myös ihanaa, jotain sellaista, mitä en ole itse ennen kokenut. Toki jos hallitus, joka ei halua toteuttaa maahanmuuttopoliittista ohjelmaani, tulee maahanmuuttajaraiskaajan raiskaamaksi, se on iloinen asia."

Kokoomus ja Keskusta kommentoivat suhteen päättymisen syitä seuraavasti: "Hänellä on aina ollut tapana flirttailla muille, näille ääriliikkeille. Ajattelimme kuitenkin sen olevan vain leikkiä, kunnes viime aikoina meille on tullut tunne, että jokin ei ole kohdallaan. Hänen käytöksensä perusteella olemme varmoja, että hänellä on suhde toiseen, johonkin näistä... ääriliikkeistä." Muutos tuo mukanaan huolia: "Toivottavasti eromme ei vaikuta yhteisen lapsemme Sote-uudistuksen kehitykseen haitallisesti. Lapselle tämä on varmasti kaikkein raskainta."

Perussuomalaisilla kerrotaan olevan villi sinkkukesä tulossa. Kokoomuksen ja Keskustan kuitenkin huhutaan jo virittelevän uutta suhdetta. Muun muassa Kristillisdemokraattien ja "vakiohoidoksikin" kuvaillun RKPn on huhuttu nähdyn intiimeissä tekemisissä Kokoomuksen ja Keskustan kanssa. RKP myöntää huhut: "Kyllä, pientä säpinää meillä on ollut. Tiedän kyllä toimivani tässä pelkkänä laastarina, mutta tiedättehän... valta on aina kiihottanut minua." Jäämme seuraamaan, mitä vielä kesä tuo eksille eteen.

Katso myös[muokkaa]

Lähteet[muokkaa]