Hikinews:Kaikkien aikojen sinkkukesä!

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

28. huhtikuuta 2010

Viihde – Vuoden 2010 kesästä näyttää tulevan kaikkien aikojen sinkkukesä. Suomen suihkuseurapiirien kesäromanssituulet puhaltanevat uutta värinää itse kunkin puntteihin, kun monet tämän hetken kuumimmista kolleista ja kissoista ovat heittäneet vakiintuneet parisuhteensa ihmissuhteiden romukoppaan ja avanneet sydämensä uusille rakkauksille.

Ellen Jokikunnaa potkaisi kaksivuotisen miesystävänsä Jone Nikulan ulos pariskunnan yhteiseltä rautatieasemalta huhtikuussa.

Jo aiemmin keväällä päättyi työpaikkaromanssina alkanut Jone Nikulan ja Ellen Jokikunnajaksen pitkäaikainen avoliitto. Jonelle avautuukin monia uusia työpaikkaromanssimahdollisuuksia syksyllä alkavan Tanssii tähtien kanssa -tuomaristopestin myötä. Jonen lisäksi tuomaristossa nähdään ainakin Jorma Uotinen. Tulevista TV-esiintymis- ja pariutumissuunnitelmistaan vaitonaisna pysyttelevä Ellen tullee kääntämään vielä monta katsetta kesän riennoissa.

Kohu-uimari-ex-miehestään Jani Sievisestä jo vuosia sitten eronnut kohukirjailijatarSusanna Sievinen ilmoittaa Facebook-statuksessaan olevansa jälleen sinkku kahden kuukauden pikaromanssin jälkeen.

Radiomafian ex-toimittaja Pertti "S-danger" Salovaara ja tuleva ex-vaimonsa Elina Salovaara ovat hakeneet avioeroa. Eron syyksi on julkisuudessa spekuloitu Pertin kieroutunutta poliittista suuntautumista. Nähtäväksi jää, millaisen heinähässäkän takavuosien teini-idoli saa aikaiseksi, kun heittää vasenta nimetöntään hiertäneen kultakahleen syrjään.

Kotimaisissa toyboy-piireissä on vipinää aiheuttanut iskelmälavojen ikivihreä Vicky Rosti, joka Jokikunnaan tavoin on kevätsiivonnut kodistaan ylimääräiset tali- ja karvapallot. Vuonna 2005 avioitunut pariskunta ei ole toistaiseksi hakenut avioeroa, mutta Vickyn tavismies on joutunut etsimään uuden kodin.

Myös mediapersoona Roman Schatz ilmoitti erostaan huhtikuussa. Varttuneemman mieskauneuden ystävien iloksi hän erosi pitkäaikaisesta työsuhteestaan Me Naiset -lehden kolumnistina ja on näin vapailla markkinoilla.


Lähteet[muokkaa]

Hikinews
Tämä uutisartikkeli sisältää Hikinewsin tarjoamaa ensikäden tietoa. Etsi keskustelusivulta mahdollisia lisätietoja.