Hikinews:Internet tukkeutuu kahden vuoden sisällä

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

22. kesäkuuta 2008

Meille maapallolla eläville on luvassa kurjuutta tiedemiesten uumoileman ilmaston lämpenemisen myötä. Tähän mennessä Internet on toiminut hienona pakopaikkana maailman kurjuudelta. Mutta ei enää kauaa. Yhdysvaltalaisen telekommunikaatiojätti AT&T:n johtajistoon kuuluvan Jim Cicconin mukaan netti on totaalisesti tukossa vuoteen 2010 mennessä. Nettiin tungetaan kaikennäköistä paskaa ja paskan lisääminen kiihtyy koko ajan, kuin vanhempaa vuosimallia oleva Nissan Sunny. Kuten vertauskuvassakin, jatkuva kiihtyminen johtaa täydelliseen katastrofiin.

Hikipedian käyttäjäkunta on tietenkin huolissaan moisesta ja he haluamme tehdä asialle jotain. "Netti tulisi pelastaa ja siihen tämmöinen maailmanlaajuinen sivustorypäs on parhaimmillaan." Sanoo Interenet-alan erityistoimittajamme Elisa Peelo ja viittaa tietenkin maanlaajuiseen Uncyclopedia- projektiin.

Kiihkohikipedistisimpien käyttäjiemme mielestä netti tulisi tukkia Uncyclopedialla.

Tässä on projektin logo.
"Kaikenlainen epämääräinen moska pitää riipiä pois, kuin kuori perunasta ja me Uncyclopedia- projektin käyttäjät olemme se kuorimaveitsi. Näin laajalla yhteisöllä on helppo hyökätä maailmanlaajuisen nettijärjestelmän kimppuun. Aikomus on, että ensin suurimmat vandaalimme tekevät käyttäjätunnuksen jokaiselle nettisivulle ja täyttävät sivustot roskalla ja spämmiviesteillä. Tätä jatketaan niin kauan, että sivustojen ylläpitäjistö kuolee väsymykseen ja janoon pitkin öitä jatkuvan vandalismin torjunnan päätteeksi. Heidän kuoltuaan kaikki epämääräinen aines on helppo hävittää. Tarvitaan vain muutama hiukan keskivertokäyttäjiämme taitavampi hakkeri. Samalla me muut käyttäjät monistamme valtavan tilan vieviä artikkeleita, kuten kana ja muna. Jotkin käyttäjämme taas kävelevät kammottavina, kaapuun käärittyinä otuksina. Kutsutaan heitä nyt vaikka pestaajina. He kävelevät ovelta ovelle ja sanovat: "Liity Hikipediaan, tai saat perunasta." Mikäli henkilö kieltäytyy, hänet katsotaan projektiamme uhkaavaksi ainekseksi, joka pitää hävittää. Pestaajat pommittavat heidät perunoilla kuoliaiksi. Kun netti on tukittu Uncyclopedialla, on helppo sanoa, kuka on voittaja. Internetin nimi vaihtuu tietenkin Uncyclonetiksi, ellei peräti Messiasnetiksi meidän suoritettuamme nettikansan vapauttamisen orjuudesta."

Näin mahtipontisesti asiaa kommentoi salanimellä Jype Juimomies esiintyvä käyttäjämme, joka ei jostain syystä halua tuoda käyttäjänimeään julkisuuteen.

Mikäli et halua, että aiemmat suunnitelmat käyvät toteen, poista ne paskaa pursuavat kotisivusi ja työnnä ne YouTubessa olevat videosi vatkaimeen. Ei niitä kuitenkaan kukaan kaipaa.

Lähteet[muokkaa]

  • MikroBitti -lehti 6-7/2008