Hikinews:Hikipedian ylläpito kiistää, että sininentulevaisuus.org-operaatio olisi etukäteen suunniteltu: ”Tuli pyytämättä ja yllätyksenä”

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

19. kesäkuuta 2017

HIKIPEDIA, Länsisiiven lehdistöhuoneHikipedian ylläpito on maanantaina kiistänyt useaan kertaan, että Hikipediassa olisi tiedetty etukäteen perussuomalaisista erkaantuneen Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän jäsenten perustaman yhdistyksen nimeä kantavan verkkotunnuksen rekisteröinnistä ja ohjaamisesta Hikipediaan.

Joku ministeri Sampo Terho (uv) ilmoitti eduskunnassa maanantaina, että Uuden vaihtoehdon jäsenet ovat perustaneet Sininen tulevaisuus -nimisen yhdistyksen, joka pyrkii puoluerekisteriin vielä tänä vuonna. Ruotsiksi yhdistyksen nimi on kielitaidottomien persupakolaisten osaamattomuuden ansiosta Blå Framtiden (sic) ja englanniksi vapaammin käännetty Blew Reform. Pian ilmoituksen jälkeen rekisteröitiin verkko-osoite sininentulevaisuus.org, joka ohjautuu Hikipedian Perssuomalaiset-artikkeliin.

Hikipedia kiistää, että se olisi verkkotunnuksen rekisteröinnin ja ohjauksen takana. "Tästä on tehty kaikenlaisia ihmeellisiä mielikuvitustarinoita ja salaliittoteorioita, mutta totuus on, ettei meillä tästä mitään ennakkotietoa ollut", kommentoi asiaa Hikipedian edesmennyt perustaja Basque Abommy meedion välityksellä.

"Ei tässä mitään askelmerkkejä ollut suunniteltuna. Se toki on ilmeistä, että meidän arvopohjamme, jossa mennään mieluiten sieltä missä aitaa ei ole ensinkään, ja jossa jutut tehdään kännissä ja läpällä, on tietysti helposti ja saumattomasti sovitettavissa sekä perussuomalaisten että sieltä eronneiden normaaleihin toiminta- ja toimimattomuustapoihin", arveli puolestaan J. K. Pesunöyhtä.

"En ollut tätäkään ohjausta pyytänyt, ja se tuli minulle yllätyksenä, kuten useimmat asiat", tiivisti pihallaolonsa Bror Arne Napoleon Poninparta paetessaan Hikipedian ylläpidon jokatuntiseen porekylpyyn.

Kukaan ylläpitäjistä ei halunnut kommentoida huhuja, joiden mukaan jäljelle jääneet perussuomalaiset suunnittelevat nimensä vaihtamista Tynkä-Peruslaviaksi tai Valkoiseksi aamunkoitoksi.


Hikipedia on yleishyödyllinen viranomaisyhdistys ja kansainvälisoikeudellinen subjekti, jonka toiminta rahoitetaan täysimääräisesti juuri sinun kaltaistesi veronmaksajien kukkarosta. Auta meitä juopumaan. Lahjoita jo tänään.


Katso myös[muokkaa]

Lähteet[muokkaa]