Hikinews:Hikipedia on saanut kaksi (2) uutta byrokraattia.

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

21. syyskuuta 2008

Veteli - Demokraattisen päätöksentekoprosessin juhlavana päätöksenä Hjassan korotti yksmielisellä päätöksellään käyttäjät Pesunöyhtä ja Luoma kansallisen huumoriwikiprojektin ylimpään valtaeliittiin. Pesunöyhtä on arvostettu pitkän linjan ylläpitäjä, joka tunnetaan erityisesti vahvasta ja päättäväisestä bannilinjastaan sekä arvokkaasta työstään Hiktionaryn parissa. Luoma taas on nuori nousukas, joka on kohonnut valtavalla aktiivisuudellaan sekä MediaWikin jippojen tuntemuksellaan nopeasti Hikipedian huippuvirkoihin.

Hjassan luovutti byrokraatin oikeudet Pesunöyhdälle ja Luomalle juhlallisin menoin 19.- 20. syyskuuta järjestetyssä seremoniassa.

Byrokraattien lisääminen on aiheuttanut myös vastustusta. Mm. Aamulehden lukijat ovat kirjoituksissaan ilmaisseet syvän huolensa byrokraattien määrän kasvaessa. Nimimerkki R.L. muistuttaa, että sama voi olla edessä jokaisella: "Tämä vanhuksen kertomus tuntuu pahalta, mutta vielä pahemmalta se tuntuu, kun sattuu omalle kohdalle." Vielä jyrkemmin asiaan suhtautuu nimimerikki Siponinjo: "30% vähennys turhista byrokraateista välittömästi! Pakkosiirretään heidät kunnon töihin paikkaamaan hoitaja pulaa sairaaloissa ja vanhainkodeissa!"

Lähteet[muokkaa]