Hikinews:Harry Potter tuomittu Azkabaniin

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

21. heinäkuuta 2014

Have you seen this man?

Velhomaailma – Vaarallinen sarjamurhaaja Harry Potter on jäänyt kiinni ja joutunut oikeuden eteen vastaamaan tekosistaan. Tuomaristo oli hyvin yksimielinen todetessaan tämän miehen vaaralliseksi ja katsoessaan parhaan toimintatavan olevan hänen lähettäminen Azkabanin saarivankilaan.

Potter tuli tunnetuksi erityisesti Velhomaailman tasavallanpresidentti Tom Valedron tappamisesta – neljä kertaa. Ensimmäisen kerran hän tappoi Valedron ollessaan vasta 1-vuotias. Tämä synnytti velhoyhteisössä melkoisen kohun ja varsinkin illuusion maailman mahtavimmasta velhosta. Sittemmin Valedro kuoli vielä kaksi kertaa Harryn ollessa koulupoika, kunnes vihdoin pääsi palaamaan. 17-vuotiaana Harry valitettavasti lopetti presidentti Valedron elämän lopullisesti.

Koska vuosikymmeniä virassa ollut rakastettu presidentti kuoli, tämän virkatehtävään ei otettu enää uutta. Vastedes presidentti on ollut korkein kunniavirka, johon ei pääse nykypäivänä edes Herkules. Näin sanoi nykyinen Velhomaailman pääministeri (niin sanottu taikaministeri) Draco Malfoy (jota sattumoisin Harry kiusasi koulussa).

Teorioiden mukaan Harry tappoi myös molemmat Tylypahkan noitien ja velhojen koulun rehtorit, Albus Percival Wulfric Brian Dumbledoren sekä Severus Kalkaroksen. Hän ehti kuitenkin kiintyä kouluun niin, että päätti käyttää sitä ja Tylyahossa lymyilevän ystävänsä Aberforth Dumbledoren kotoa löytyvää salakäytävää piilopaikkanaan. Uusi rehtori Helena Bonham Carter löysikin Potterin vahingossa, kun käveli tarvehuoneen ohi mielessään sanat "kunpa löytäisin hänet, joka riisti isältäni hengen."

Potterille annettu tuomio on elinkautinen, eikä hänellä ole keinoa paeta tai tehdä itsemurhaa. Hän on velhoyhteiskunnan sylkykuppi, jonka koko maa haluaa kärsivän. Vierailut hänen selliinsä maksavat 10 kaljuunaa.

Lähteet[muokkaa]

Hikinews
Tämä uutisartikkeli sisältää Hikinewsin tarjoamaa ensikäden tietoa. Etsi keskustelusivulta mahdollisia lisätietoja.