Hikinews:Apple julkisti iPhonen

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

11. tammikuuta 2007

SAN FRANCISCO – Apple julkisti uutuustuotteensa iPhonen tiistaina CES-messuilla maailman rikkaiden ihmisten 1 %:n ja sekä maailman typerimpien ihmisten 75 %:n iloksi.

"Tähän mennessä ihmisillä ei ole ollut mahdollisuutta lukea sähköpostia, kuunnella musiikkia tai ottaa valokuvia." totesi Apple inc:n johtaja Steve Jobs julkistamistilaisuudessa. "Voitteko edes kuvitella, miltä tuntuisi puhua ystäville tai perheenjäsenille pitkien välimatkojen taakse? Tai millaista olisi ikuistaa todellisuutta kuviksi? Uskokaa tai älkää, nyt se on mahdollista."

iPhone, jota markkinoidaan Nokian kautta puhelimena, tekee samat asiat, mitkä Applen 299 dollarin iPod ja Nokian 99 dollarin 6060 tekevät. Puhelimen mullistava uutuus on kuitenkin sen 499 dollarin hintalappu, joka tekee maailman idiootit 499 dollaria köyhemmiksi ja tarjoaa yritysjohtajille paremman lelun povitaskuun.

"iPhonesta tulee jättimenestys." arvioi Fortumin hallituksen puheenjohtaja Peter Fagernäs. "Minulle jäi noin 400 000 euroa vielä jäljelle joulubonuksesta, eikä bemareitakaan loppujen lopuksi voi omistaa kovin montaa."

Myös Trainer's Housen johtaja Jari Sarasvuo oli haltioissaan.

"Kuinka he voivatkaan onnistua näin täsmällisesti?" ihmetteli Sarasvuo, joka korvasi iPhonella juuri yhdeksän kuukautta sitten hankkimansa iPod Nanon, jonka akku suli mystisesti. "Ja juuri kun edellinen sanoo sopimuksen irti, he julkaisevat uuden tuotteen, joka tulee jälleen vaikuttamaan mullistavasti hyvinvointiini ja seksielämääni."

Applen noususuhdanne on jatkunut tasaisesti. Tärkeimpänä syynä pidetään pääjohtaja Jobsin paluuta yhtiöön 90-luvun loppupuolella. Siitä lähtien Apple on julkaissut onnistuneesti kalliita kiiltävästä muovista tehtyjä härveleitä, joita markkinoidaan tehokkaasti rikkaille, idiooteille ja rikkaille idiooteille. Yhtiön motto "Idiootti rahoistaan olkoon erotettu" on analyytikkojen mukaan loistavasti linjassa kenttätyön kanssa.

Lähteet[muokkaa]