Hikinews:100 000:nnen mulkoilun raja rikki!

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

26. maaliskuuta 2008

Toimittajamme valmiina luovuttamaan yllätyspalkinnot sivun "Runescape" luojalle.

Hikipedia on jälleen saavuttanut huomattavan merkkipaalun matkallaan Suomen suosituimmaksi huumorisivustoksi. Tällä kertaa saavutus on sadantuhannen latauksen rajan rikkoutuminen yhdessä artikkelissa. Onnekkaaksi artikkeliksi osoittautui pitkäaikainen ennakkosuosikki, artikkeli Runescape.

Tämän uutisen kirjoitushetkellä tarkka latauslukema on 100 631, mutta reippaan nousun odotetaan jatkuvan. Yllätyspalkinnot luovutettiin artikkelin ensimmäiselle muokkaajalle, mutta tämä sattui olemaan nimetön IP-paholainen "85.217.39.151". IP:n tuottama sisältö oli kolme riviä haukkupaskaa ja oman hahmon mainostusta, mutta IP-osoite ei kuitenkaan suostunut päästämään palkintoja käsistään, ylläpidon voimakkaasta protestoinnista huolimatta.

Myös toinen päivän uutisemme liittyy latausmääriin:

Tilastosivun on huomattu sisältävän peräti neljä (4) sinne varsinaisesti kuulumatonta sivua: Etusivu, Joutomaa, Hikinewsin etusivu ja Hömppäpedian -. Koska kyseiset sivut eivät kuulu "oikeisiin" sivuihin, niiden esilläolo tilastosivulla on hieman hämäävää. Toimiin ongelman ratkaisemiseksi on jo kuitenkin ryhdytty, ja ongelma korjataan mikäli oikeat ohjelmakäskyt onnistutaan kaivamaan esiin.

Lähteet[muokkaa]